Psykologia Valintakoeaineisto Koti 2022

Opiskele psykologian valintakoeaineisto itsenäisesti kotonasi!

Psykologia Valintakoeaineisto Koti -kurssin sisältö perustuu vuosittain vaihtuvaan psykologian valintakoeaineistoon. Kokonaisuuteen kuuluu matemaattista, menetelmällistä sekä psykologista aihesisältöä sen perusteella, mitä valintakoemateriaali sisältää. Lisäksi pakettiin kuuluu artikkelilukutekniikan ohjausta sekä aineistokoeharjoituksia.

Kotikurssillamme:

  • Opiskelet omaan tahtiisi juuri silloin kuin haluat.
  • Teet harjoitustehtäviä ja katsot opetusvideoita sähköisessä oppimisympäristössämme.
  • Testaat osaamisesi harjoituspääsykokeella.

 

Kenelle?

Kaikille psykologian opintoihin pyrkiville. Kurssi on loistava valinta etenkin kiireisille hakijoille,  joilla ei ole aikaa tai mahdollisuutta osallistua lähi- tai etäopetusta sisältävälle valmennuskurssillemme.

 

Mitä?

1. Sähköinen oppimisympäristö

Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, opetusvideot ja materiaalit. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

2. Artikkelilukutekniikka ja aineistoharjoitukset

Kurssi alkaa artikkelilukutekniikka -kerralla ennen valintakoeaineiston julkaisua. Saat ohjeet ja pohjatiedot tieteellisten katsaus- ja tutkimusartikkelien lukemiseen, englanninkielisen tekstin sekä metatekstin käsittelyyn, ohjeita tehokkaiden muistiinpanojen tekemiseen, keskeisen tiedon hahmottamiseen ja ajanhallintaan.

2. Opetusvideot

Jokaisella opetusvideolla asiantuntevat opettajamme opettavat uuden artikkelin, aihekokonaisuuden tai matemaattisen sisällön, selventävät keskeiset teoriat ja käsitteet, joita avataan käytännönläheisillä esimerkeillä.

Innostava opetustyyli motivoi opiskeluun ja asioiden opetus helpottaa omaa ajankäyttöä.

Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit katsoa, syventää ja kerrata useaan kertaan, koska katselukertojen määrää ei ole rajoitettu. Videot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti ja ne toimivat tietokoneella sekä mobiililaitteilla.

Saat käyttöösi myös uudet Johdatus psykologian/logopedian tutkimusmenetelmiin -kokonaisuuden videot.

3. Kurssimateriaali

Opetusta tukeva luentomateriaali auttaa jäsentämään valintakoeaineiston keskeiset sisällöt. Apukysymysten avulla kohdennat huomion artikkelin olennaisiin kohtiin ja kertaat tehokkaasti. Erilaiset tehtävät auttavat ymmärtämään sekä muistamaan yksityiskohtaisesti sisältöä, tutkimustuloksia ja käsitteitä.

Luento- ja tehtävämateriaali ladataan Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön opetusvideoiden kanssa saman aikaisesti.

4. Harjoituspääsykoe

Harjoituspääsykokeen avulla pääset testaamaan osaamistasi ja harjoittelemaan koetilannetta. Koe tehdään itsenäisesti kurssin päätteeksi sähköisessä oppimisympäristössä.

5. Kysymyspalsta

Moodlen oppimisympäristössä olevan kysymyspalstan kautta voit kysyä opettajalta itsellesi epäselvistä asioista. Kysymyspalsta avautuu samaan aikaan opetusvideoiden ja materiaalien valmistuttua.

 

Takuu: Mikäli et saa tavoittelemaasi psykologian opiskelupaikkaa keväällä 2022, saat vastaavan kurssin ensi vuonna puoleen hintaan.

 

Ajankohta

Kurssin opetusvideot kuvataan valintakoeaineiston julkaisun jälkeen valmennuskurssin etenemistahdissa, noin 2 kurssikertaa / viikko. Uudet videot, niihin liittyvät opetusmateriaalit ja harjoitustehtävät ladataan Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön niiden valmistumistahdissa. Kurssimateriaali on käytössäsi aina kevään 2022 psykologian valintakokeeseen asti.

 

Hinta ja maksutiedot

495 euroa. Voit maksaa kurssin laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 140 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

Kaupunki
Kurssin laajuus
44 ot
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
1.6.2022
Kurssin hinta
495€

Varasto loppu

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Tytti Luuri
Psykologian kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: tytti.luuri@eezy.fi
Puh: 020 7280 363