Psykologia huhtikuu päivä, Online 2023

Huhtikuun alussa alkava Online päivä-kurssi on suosittu ja viime keväänä loppuunmyyty kurssi, jossa pääpaino on valintakoemateriaalin sisällön opetuksessa. Ennen materiaalin julkaisua kerrataan psykologian valintakokeen kannalta keskeisimmät tilastolliset menetelmät sekä harjoitellaan loogista päättelyä ja aineiston hallintataitoja. Kurssin aikataulu on tiivis ja se edellyttää osallistujalta päätoimista sitoutumista sekä kurssin opetuskerroille itsenäistä valmistautumista ennakkotehtävien ja opetusvideoiden avulla.

Online -kurssilla osallistut ammattitaitoisten opettajien opetukseen suorassa lähetyksessä. Käytössä olevalla, molemmin puoleisen vuorovaikutuksen mahdollistavalla verkkoalustalla, voit esittää opettajalle kysymyksiä chatin tai mikrofonin kautta opetuksen aikana.

 

Kenelle?

Kurssi on suunnattu pyrkijöille, joilla on hyvä pohja tilastotieteestä ja joille riittää tilastotieteen perusteiden kertaus ennen valintakoemateriaalin ilmestymistä. Kurssi sopii myös matematiikan hyvin tiedoin kirjoittaneille abiturienteille, jotka aloittavat valintakokeeseen valmistautumisen yo-kirjoitusten jälkeen.

 

Kurssin sisältö:

 

1. Sähköinen oppimisympäristö

Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, materiaalit ja opetusvideot. Tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen ja tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa tilauksesta.

 

2. Online-opetus

  • Pääsykoevalmistautumisen opiskelutekniikka (4,5 oppituntia)

Opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki muu oppiminen perustuu. Kurssikerralla käydään läpi mistä tekijöistä onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu.

 

  • Tilastot ja menetelmät & looginen päättely (37 oppituntia)

Kurssiosuudella kerrataan keskeisimmät aihealueet tilastollisista menetelmistä. Näitä sovelletaan erilaisiin tutkimus- ja testausmenetelmiin, joiden osaaminen on keskeistä valintakoeartikkelien sisältöjen ja tutkimusten ymmärtämiseksi. Käsiteltäviä sisältöjä ovat mm. todennäköisyyslaskenta ja -jakaumat, testaus, korrelaatio ja regressio. Kurssilla harjoitellaan myös matemaattis-loogista päättelyä. Opetusta on 2–3 kertaa viikossa.

 

  • Aineistokoetekniikka ja harjoitukset (11 oppituntia)

Kurssikerroilla käsitellään artikkeliluku- ja muistiinpanotekniikkaa, katsaus- ja tutkimusartikkelien rakennetta lukemisen sekä harjoitellaan suomen- ja englanninkielisten artikkelien käsittelyä. Samalla opit lukemaan erilaisia tekstejä, taulukoita ja tutkimustuloksia.

 

  • Valintakoeaineisto (51 oppituntia)

Kurssin aikana käyt perusteellisesti läpi valintakoeaineiston sisällön, käsitteistön sekä ymmärrät keskeiset painotukset ja johtopäätökset. Opettajat tekevät valintakoeaineistoista käsitelistoja, apukysymyksiä sekä tehtäviä. Opetusta on 2–4 kertaa viikossa.

 

3. Psykanetti & kysymyspalstat opettajille (aukeaa marraskuun aikana)

Psykanetti sisältää noin 800 tilastotieteen ja loogisen päättelyn tehtävää. Psykanetistä löydät myös tilastotieteen teoriaa ja opetusvideoita. Yhtä aihealuetta käsittelevät materiaalit löydät siis helposti samasta paikasta. Psykanetissä pystyt esittämään kysymyksiä opettajalle aihealueittain jaoteltujen kysymyspalstojen kautta. Kysymyksiin vastataan useamman kerran viikossa, joten saat kysymyksiisi vastauksen tarvittaessa myös ennen kurssiopetuksen alkua, jos haluat aloittaa valmistautumisen jo ennen online-opetuksen alkua.

 

4. Opetusvideot ja onlinekurssin tallenteet

Opetuksesta jää tallenteet, joiden avulla voit kerrata vaikeimpia asioita ja korvata mahdolliset poissaolot. Saat käyttöösi myös valikoiduilta osin Tilastot ja menetelmät Koti -kurssiin sisältyviä opetusvideoita sekä erilliset Johdatus psykologian tutkimusmenetelmiin ja Aivot tutuiksi -opetusvideokokonaisuudet. Saat lisäksi käyttöösi tallenteet Matemaattisten perustaitojen opetuksesta (12 oppituntia), joiden avulla voit ennen kurssia kerrata matematiikan perusaihealueet, jotka ovat olennaisia tilastotieteen tehtävien ratkaisemisen ja aihealueiden ymmärtämisen kannalta.

Osan opetusvideoista saat käyttöösi heti ilmoittautumisen jälkeen ja loput videomateriaalista täydentyy syksyn ja talven aikana. Opetusvideoiden avulla voit aloittaa harjoittelun jo ennen opetuksen alkua.

 

5. Harjoituspääsykokeet (12 oppituntia)

Kurssiin kuuluu kolme harjoituspääsykoetta. Harjoituspääsykokeiden avulla testaat omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetaktiikkaa ja ajankäyttöä. Kahden ensimmäisen kokeen painopiste on tilastotieteen hallinnassa, loogisessa päättelyssä sekä kokeen yhteydessä mahdollisesti olevissa aineistotehtävissä. Viimeinen koe julkaistaan toukokuussa ja sen sisältö perustuu valintakoeaineistoon. Kaksi ensimmäistä koetta julkaistaan maalis- ja huhtikuussa, joten halutessasi voit tehdä harjoituskokeen jo ennen kurssiopetuksen alkamista.

 

6. Tutorit tukenasi (6 oppituntia)

Tutoreiden avulla laadit opiskelu- ja ajankäytönsuunnitelman, saat tietoa hakemisesta ja opiskelusta sekä ohjeita ja tukea valmistautumiseen sekä koetilanteeseen.

 

Milloin?

Kurssi alkaa 1.4.2023. Opetusta on 2–4 kertaa viikossa arkisin klo 9/10 alkaen sekä joinain viikonloppuina klo 9/10 alkaen. Tarkempi aikataulu ja muut käytännöntiedot päivitetään kurssin oppimisympäristöön Moodleen noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

HUOM! Pidätämme oikeudet muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön ja valintakoepäivämäärän julkaisun jälkeen.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 940 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 280 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuut

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että jäisit ilman opiskelupaikkaa, pääset seuraavana vuonna samalle kurssille puoleen hintaan. 

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Kurssille uudelleen?

Kaudella 2021-2022 takuukurssille osallistuneet kurssilaiset saavat mille tahansa valmennuskurssillemme uudelleen osallistuessaan käyttöönsä Logopedianetti 2 -materiaalin (ei koske Valintakoeaineisto koti -kurssia). Logopedianetti 2 on suunnattu kursseillemme uudelleen osallistuville hakijoille, jotka kaipaavat lisäharjoituksia ja -tehtäviä Logopedianetti 1  -tehtävien lisäksi. Materiaali sisältää noin 700 tilastotieteen & loogisen päättelyn harjoitusta. Saat siis täysin uudet harjoitustehtävät käyttöösi, vaikka osallistuisit kurssille uudelleen!

Takuualennus on voimassa myös 3. kertaa kurssille osallistuville.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Tai haluatko kenties lukea lisää psykologian pääsykokeesta –  klikkaa tästä!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

Kaupunki
Kurssin laajuus
121 ot
Alkaa
1.4.2023
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
940€

”Ennakkomateriaalien ilmestyessä osa matemaattisista asioista aiheutti pelkoa, mutta opettajan toteamus, että nämä saadaan kyllä käytyä läpi ja harjoiteltua, helpotti silloin, ja osoittautui myöskin todeksi. 5/5”

Riikka, psykologian huhtikuu Online päivä -kurssilainen 2022

”Opettaja on äärimmäisen taitava löytämään oleelliset asiat, sekä luottamus hänen osaamiseen vahvistui viime keväänä jo. Hän on hyvin valmistautunut tunneille ja jaksaa panostaa kertauksiin, esim. Kahootin muodossa.”

Johanna, psykologian huhtikuu Online päivä -kurssilainen 2022

”Todella asiantunteva opettaja ja erityispisteet viimeisen päälle huolella tehdyistä dioista!”

Psykologia huhtikuu Online päivä -kurssilainen 2022

”Todella hyvää, panostautunutta ja innostavaa opetusta! Oli selvästi perehtynyt opettamaansa ja osasi asettua myös oppilaan asemaan selittäessään asioita. Huokui halu ja kiinnostus oikeasti auttaa ja tukea prosessissa. Ihanalta ihmiseltä vaikuttaa muutenkin. Lisää tällaista!”

Psykologia huhtikuu Online päivä -kurssilainen 2022