Maantiede Online 2023

Maantiede Online 2023 – valmennuskurssilla käsitellään kattavasti maantieteen oppimäärän sisällöt ja valintakokeissa vaadittavia matematiikan taitoja. Erityinen painoarvo on paikkatietoon liittyvien asioiden ja tehtävien käsittelyssä. Kurssin aikana pääset myös testaamaan osaamisesi tasoa kahden harjoituspääsykokeen avulla, jotka opettaja korjaa ja pisteyttää. Näin olet siis koko ajan perillä oman opiskelusi tasosta ja tiedät mihin asioihin pitää vielä panostaa.

 

Kenelle?

Tämä ainutlaatuinen maantiedon valmennuskurssi sopii kaikille, jotka ovat opiskelleet maantieteen kurssit lukiossa tai itsenäisesti, ja tarvitsevat apua maantiedon pääsykoetta varten. Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskurssilla saat todellista lisäboostia opiskeluun ja käyt opettajan tuella läpi juuri niitä asioita, mitä maantiedon pääsykokeen läpäisyyn tarvitaan. Keväällä 2021 jopa puolet kurssilaisistamme pääsi haluamaansa opiskelupaikkaan.

Voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa! Tämä kurssi on valintasi, kun haluat saada parhaimmat lähtökohdat maantiedon pääsykokeeseen. 

 

Mitä?

Saat meiltä opettajien tekemän opetusaikataulun, mikä auttaa sinua opiskelemaan maantiedon aihealueita loogisessa järjestyksessä. Pääset siis heti kiinni tehokkaaseen opiskeluun, kun tiedät mitä – ja myös miten, pitää opiskella. Opettajan pitämien etätuntien lisäksi saat myös kattavan määrän tehtäviä, joita voit tehdä silloin, kun sinulle sopii.

 

Kurssin sisältö:

  • 52 oppituntia maantieteen etäopetusta
  • 4 oppituntia opiskeluteknistä etäopetusta
  • Yli 300 tehtävää (mm. monivalintoja, käsitteen määrittelyjä, nimistötehtäviä, matemaattisia tehtäviä, paikkatietotehtäviä ja laaja-alaisia tehtäviä)
  • 2 harjoituspääsykoetta, jotka korjataan ja pisteytetään. Esseetehtäviin saat myös henkilökohtaisen palautteen.
  • Tutorointi ja opettajan jatkuva tuki

 

 

Miten?

Opettajan pitämiä etäluentoja on 2-4 krt viikossa. Koska opiskelu tapahtuu etänä, voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Tarkemman aikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 690 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 160  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuut

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jokaisella kurssillamme on käytössä todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! 

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 690 €


 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaaLue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
64 ot
Alkaa
3.4.2023
Päättyy
21.5.2023
Kurssin hinta
690€

”Naurahdin kokeessa, kun huomasin, että yksi taulukko olikin tuttu kurssilta ja esseen aihettakin oli käyty laajasti läpi luennolla.”

Rosa, maantieteen valmennuskurssilainen, kevät 2022

”Opetuksen laatu mielestäni tosi hyvää ja perusteellista, myös kysymykset ja oppilaiden mielenkiinnon kohteet huomioitiin mahdollisuuksien mukaan. Pirteää opetusta, ei käynyt tylsäksi :)”

Aino, maantieteen Online-kurssilainen 2022

”Opettaja puhui tarpeeksi ”elämänläheisesti”, ei liian monimutkaisia esimerkkejä tai kapulakieltä, mistä ei olisi ymmärtänyt mitään. Hyvin käytetyt rahat oli kyllä!”

Laura, maantieteen Online-kurssilainen 2022

”Etäkurssi toimi hyvin, että juuri moni voi osallistua. Sille pisteet!”

Laura, maantieteen Online-kurssilainen 2022

”Opetus oli hyvin jaksotettu luennoinnin, tehtävien ja kahoottien kesken. Tämä auttoi keskittymään pidempiä aikavälejä ja teki opiskelusta viihdyttävää. Monipuolista ja mielenkiintoista informaatiota, mitä lukion koulukirjoista puuttuu.”

Petri, maantieteen Online-kurssilainen 2022

”Paljon uutta tietoa itselleni! Kurssikirjasta löytyy paljon erilaisia tehtäviä ja ydinasiat ytimekkäästi ilmaistuna. Tykkäsin myös kurssimateriaaleista kuten kartat ja taulukot.”

Saini, maantieteen Online-kurssilainen 2022

”Kurssimateriaali ja ennakkomateriaali olivat erinomaisia. Kirjasta löytyi paljon tuttua tietoa ja kirja sisälsi myös paljon uutta tietoa. Myös vanhojen valintakoetehtävien harjoittelu oli ja on edelleenkin mielenkiintoista. Myös karttatehtäviä oli mukava tehdä, sillä värittäminen ja piirtäminen oli muulle opiskelulle mukavaa vaihtelua.”

Santeri, maantieteen Online-kurssilainen 2022

”Opettaja kertoi hyviä esimerkkejä teorian tueksi ja ajankohtaisia asioita myös. Paljon oli tekemistä ja tehtäviä ennakkoon ja jälkikäteen, mikä oli hyvä. Lyhyet 5 min tauot oli hyviä, joissa vähän hengähtää tai tekee tehtäviä, liian pitkät venähdyttää. Palaute oli kivaa. Tykkäsin tosi paljon kahooteista.”

Sofia, maantieteen Online-kurssilainen 2022

”Kiitos kurssista jo hieman etukäteen! On ollut mukava oppia uusia asioita ja erityisesti niitä, joita ei lukion kurssikirjoissa ole kerrottu.”

Santeri, maantieteen Online-kurssilainen 2022