Maantiede Online 2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaaLue kurssilaistemme palautteita!

 

Kenelle?

Oletko löytänyt tulevaisuutesi alan maantiedon parista, mutta vielä olisi yksi este nimeltä pääsykoe ylitettävänä? Tämä ainutlaatuinen maantiedon valmennuskurssi sopii kaikille, jotka ovat opiskelleet maantieteen kurssit lukiossa tai itsenäisesti, ja tarvitsevat apua maantiedon pääsykoetta varten. Eezy Valmennuskeskuksen Maantiede Online 2023 – valmennuskurssilla saat todellista lisäboostia opiskeluun ja käyt opettajan tuella läpi juuri niitä asioita, mitä maantiedon pääsykokeen läpäisyyn tarvitaan. Keväällä 2021 jopa puolet kurssilaisistamme pääsi haluamaansa opiskelupaikkaan.

Eezy Valmennuskeskus on valmennuskurssien markkinajohtaja Suomessa, ja meillä on pisin kokemus yliopistojen valmennuskurssien järjestämisestä  – lähes 50 vuotta! Vuosien kokemus on opettanut meille mitä vaaditaan, jotta kurssilaisten osaaminen saataisiin pääsykokeen vaatimalle tasolle. Ei siis ole ihme, että peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi kurssejamme muille.

Voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa! Tämä kurssi on valintasi, kun haluat saada parhaimmat lähtökohdat maantiedon pääsykokeeseen. 

Mitä?

Saat meiltä opettajien tekemän opetusaikataulun, mikä auttaa sinua opiskelemaan maantiedon aihealueita loogisessa järjestyksessä. Pääset siis heti kiinni tehokkaaseen opiskeluun, kun tiedät mitä – ja myös miten, pitää opiskella. Opettajan pitämien etätuntien lisäksi saat myös kattavan määrän tehtäviä, joita voit tehdä silloin, kun sinulle sopii.

Opetuksessa käsitellään kattavasti maantieteen oppimäärän sisällöt ja valintakokeissa vaadittavia matematiikan taitoja. Erityinen painoarvo on paikkatietoon liittyvien asioiden ja tehtävien käsittelyssä. Kurssin aikana pääset myös testaamaan osaamisesi tasoa kahden harjoituspääsykokeen avulla, jotka opettaja korjaa ja pisteyttää. Näin olet siis koko ajan perillä oman opiskelusi tasosta ja tiedät mihin asioihin pitää vielä panostaa.

 

Kurssin sisältö:

  • 52 oppituntia maantieteen etäopetusta
  • 4 oppituntia opiskeluteknistä etäopetusta
  • Yli 300 tehtävää (mm. monivalintoja, käsitteen määrittelyjä, nimistötehtäviä, matemaattisia tehtäviä, paikkatietotehtäviä ja laaja-alaisia tehtäviä)
  • 2 harjoituspääsykoetta, jotka korjataan ja pisteytetään. Esseetehtäviin saat myös henkilökohtaisen palautteen.
  • Tutorointi ja opettajan jatkuva tuki

 

Miten?

Opettajan pitämiä etäluentoja on 2-4 krt viikossa. Koska opiskelu tapahtuu etänä, voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Tarkemman aikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Kurssitakuu ja maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, pääset seuraavan vuoden vastaavalle kurssille puoleen hintaan. Aika hyvä diili, eikö?

Tarjoamme sinulle ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022.

Tämän kurssin ennakkovaraajat saavat valita myös kaupan päälle yhden vapaavalintaisen kurssin alla olevista kursseista:

Kaupanpäällisen saa alekoodilla ENNAKKOETU. Lisää ostoskoriin tämän kurssin lisäksi haluamasi kaupanpäällinen ja syötä alekoodi, niin etu aktivoituu. Kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 160  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Kurssin valmennusjohtaja Sami on täällä sinua varten ja vastaa kysymyksiisi s-postitse sami.puurtinen@eezy.fi. Haluatko lukea lisää maantiedon opinnoista? Klikkaa tästä!

Bonuksena sinulle!

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 552€
690€

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
64 ot
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
552€ 690€

”Opettaja on erittäin ammattitaitoinen ja universaalilla tavalla erinomainen opettajan työssään. Opetus on siis selkeää ja ymmärrettävää, sekä ammattitaito heijastuu opetuksesta kaikin puolin.”

Leo, kevään 2021 kurssilainen

”Kurssi oli hyvä ja kattava. Kivana lisänä oli erinlaiset pienet pelit, kuten Kahoot missä monivalintoja oli paljon.”

Miku, kevään 2021 kurssilainen

”Kannustava ope, tosi mukava ihminen ylipäätään! Tunnit on kivoja, kun opettaja kyselee meiltä sopivan verran ja mielestäni onnistuu osallistuttamaan meitä hyvin tunneilla etäopetuksesta huolimatta. :)”

Nelli, kevään 2021 kurssilainen

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Sami Puurtinen
Maantieteen kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: sami.puurtinen@eezy.fi
Puhelin: 020 7280 356