Maantiede etäopetus 2024

Maantiede etäopetus -kurssillamme valmistaudut pääsykokeeseen opettajan ohjauksessa missä tahansa oletkin. Etäopetukseen pääset helposti liittymään vaikka omalta kotisohvaltasi. Tämä kurssi on valintasi, kun haluat saada parhaimmat lähtökohdat maantiedon pääsykokeeseen.

50 % tällä kurssilla olleista on päässyt opiskelemaan keväällä 2023, 2022 ja 2021!

Kaupunki
Kurssin laajuus
64 ot
Alkaa
4.4.2023
Päättyy
21.5.2023
Kurssin hinta
690€
 • Kenelle?

  Tämä kattava maantiedon valmennuskurssi sopii kaikille, jotka ovat opiskelleet maantieteen kurssit lukiossa tai itsenäisesti, ja tarvitsevat apua maantiedon pääsykoetta varten. Kurssi sopii niin ensimmäistä kertaa pyrkiville kuin jo aiemminkin hakeneille.

 • Kurssin sisältö

  Saat meiltä opettajien tekemän opetusaikataulun, mikä auttaa sinua opiskelemaan maantiedon aihealueita loogisessa järjestyksessä. Pääset siis heti kiinni tehokkaaseen opiskeluun, kun tiedät mitä – ja myös miten, pitää opiskella. Opettajan pitämien etätuntien lisäksi saat myös suuren määrän tehtäviä, joita voit tehdä silloin, kun sinulle sopii. Kurssilla käsitellään kattavasti maantieteen oppimäärän sisällöt ja valintakokeissa vaadittavia matematiikan taitoja. Erityinen painoarvo on paikkatietoon liittyvien asioiden ja tehtävien käsittelyssä. Kurssin aikana pääset myös testaamaan osaamisesi tasoa kahden harjoituspääsykokeen avulla, jotka opettaja korjaa ja pisteyttää. Näin olet siis koko ajan perillä oman opiskelusi tasosta ja tiedät mihin asioihin pitää vielä panostaa.

  1. Sähköinen oppimisympäristö

  Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, materiaalit ja opetusvideot. Tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen ja tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa tilauksesta.

  2. Etäopetus

  • Pääsykoevalmistautumisen opiskelutekniikka (4 oppituntia)

  Opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki muu oppiminen perustuu. Kurssikerralla käydään läpi mistä tekijöistä onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu.

  •  Maantieteen etäopetusta (52 oppituntia) ja tallenteet

  Kurssilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät lukion oppisisällöt ja opetellaan valintakokeen edellyttämiä lisätietoja. Valmennuskursseillamme saat selkeän kokonaiskuvan maantieteestä. Opit ymmärtämään syy-seuraussuhteita sekä hahmottamaan sen, mitkä asiat ovat oleellisia. Opetuksesta jää tallenteet, joiden avulla voit kerrata vaikeimpia asioita ja korvata mahdolliset poissaolot.

  3. Kurssimateriaali

  Kurssin edetessä saat noin 300 tehtävää (mm. monivalintoja, käsitteen määrittelyjä, nimistötehtäviä, matemaattisia tehtäviä, paikkatietotehtäviä ja laaja-alaisia tehtäviä).

  4. Harjoituspääsykokeet 2 kpl (8 oppituntia)

  Kurssiin kuuluu kaksi sähköistä harjoituspääsykoetta, jotka korjataan ja pisteytettän. Harjoituspääsykokeiden avulla testaat omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetaktiikkaa ja ajankäyttöä.

  5. Henkilökohtainen vastaustekniikkapalaute

  Maantieteen valintakokeessa vastaustekniikalla on erittäin suuri merkitys. Esseetehtäviin on annettu rajattu vastaustila, joten vastauksen rakenne ja sisältö ovat ehdottoman tärkeitä. Valmennuskurssilla saat henkilökohtaisen palautteen omista vahvuuksistasi ja vielä kehittämistä vaativista asioista.

  6. Tutorit tukenasi

  Tutoreiden avulla laadit opiskelu- ja ajankäytönsuunnitelman, saat tietoa hakemisesta ja opiskelusta sekä ohjeita ja tukea valmistautumiseen sekä koetilanteeseen.

 • Aikataulu

  Voit ilmoittautua kurssille mukaan milloin tahansa. Opetusta järjestetään huhti-toukokuussa 2024, jolloin opettajan pitämiä etäluentoja on arki-iltaisin 2-4 krt viikossa. Tarkemman aikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen opetuksen alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi. Moodlessa on ohjeita, miten valmistautua ennen opetuksen alkua.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Kurssin hinta on 690 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

”Naurahdin kokeessa, kun huomasin, että yksi taulukko olikin tuttu kurssilta ja esseen aihettakin oli käyty laajasti läpi luennolla.”

Rosa, maantieteen valmennuskurssilainen, kevät 2022

”Opetuksen laatu mielestäni tosi hyvää ja perusteellista, myös kysymykset ja oppilaiden mielenkiinnon kohteet huomioitiin mahdollisuuksien mukaan. Pirteää opetusta, ei käynyt tylsäksi :)”

Aino, maantieteen Online-kurssilainen 2022

”Opettaja puhui tarpeeksi ”elämänläheisesti”, ei liian monimutkaisia esimerkkejä tai kapulakieltä, mistä ei olisi ymmärtänyt mitään. Hyvin käytetyt rahat oli kyllä!”

Laura, maantieteen Online-kurssilainen 2022

”Etäkurssi toimi hyvin, että juuri moni voi osallistua. Sille pisteet!”

Laura, maantieteen Online-kurssilainen 2022

”Opetus oli hyvin jaksotettu luennoinnin, tehtävien ja kahoottien kesken. Tämä auttoi keskittymään pidempiä aikavälejä ja teki opiskelusta viihdyttävää. Monipuolista ja mielenkiintoista informaatiota, mitä lukion koulukirjoista puuttuu.”

Petri, maantieteen Online-kurssilainen 2022

”Paljon uutta tietoa itselleni! Kurssikirjasta löytyy paljon erilaisia tehtäviä ja ydinasiat ytimekkäästi ilmaistuna. Tykkäsin myös kurssimateriaaleista kuten kartat ja taulukot.”

Saini, maantieteen Online-kurssilainen 2022

”Kurssimateriaali ja ennakkomateriaali olivat erinomaisia. Kirjasta löytyi paljon tuttua tietoa ja kirja sisälsi myös paljon uutta tietoa. Myös vanhojen valintakoetehtävien harjoittelu oli ja on edelleenkin mielenkiintoista. Myös karttatehtäviä oli mukava tehdä, sillä värittäminen ja piirtäminen oli muulle opiskelulle mukavaa vaihtelua.”

Santeri, maantieteen Online-kurssilainen 2022

”Opettaja kertoi hyviä esimerkkejä teorian tueksi ja ajankohtaisia asioita myös. Paljon oli tekemistä ja tehtäviä ennakkoon ja jälkikäteen, mikä oli hyvä. Lyhyet 5 min tauot oli hyviä, joissa vähän hengähtää tai tekee tehtäviä, liian pitkät venähdyttää. Palaute oli kivaa. Tykkäsin tosi paljon kahooteista.”

Sofia, maantieteen Online-kurssilainen 2022

”Kiitos kurssista jo hieman etukäteen! On ollut mukava oppia uusia asioita ja erityisesti niitä, joita ei lukion kurssikirjoissa ole kerrottu.”

Santeri, maantieteen Online-kurssilainen 2022