Logopedia Tilastot ja menetelmät Koti 2022

Opetusvideoita, tehtäviä ja harjoituskokeita!

Logopedia Tilastot ja menetelmät Koti -kurssi kattaa kaikki keskeisimmät tilastollisten menetelmien sisällöt sekä sovellukset yleisimpiin tutkimus- ja testausmenetelmiin valintakokeessa vaadittavien tietojen kannalta. Kurssi vastaa oppituntimäärältään ja sisällöltään marraskuun kurssin tilastollisten menetelmien osuutta.

Innostava ja perusteellinen opetus tukee motivaatiota sekä auttaa ajanhallinnassa. Opetusvideot tarjoavat mahdollisuuden kerrata ja katsoa vaikeimmilta tuntuvia asioita useampaan kertaan, koska katselukertojen määrää ei ole rajoitettu.

Kotikurssillamme:

  • Opiskelet omaan tahtiisi juuri silloin kuin haluat.
  • Teet harjoitustehtäviä ja katsot opetusvideoita sähköisessä oppimisympäristössämme.
  • Testaat osaamisesi harjoituspääsykokeella.
  • Apua tehtävien tekoon saat teoriaosiosta, jonka lisäksi voit myös esittää kysymyksiä opettajallemme.
  • Näet reaaliaikaisesti, kuinka edistyt tehtävien teossa ja halutessasi voit verrata edistymistäsi myös muihin kurssilaisiimme.

 

Kenelle?

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat varmistaa tilastollisten menetelmien hallinnan itsenäisesti opiskellen. Kurssin voi suorittaa rauhallisemmassa tahdissa edeten tai intensiivisemmin kerraten. Mikäli matemaattiset perustaidot vaativat kertausta, kurssiin kannattaa yhdistää Logopedian matemaattiset perustaidot Koti -kurssi.

 

Mitä?

1) Sähköinen oppimisympäristö

Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, opetusvideot ja materiaalit. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

2) Opetusvideot

Tilastot ja menetelmät sisältää kolme osaamisaluetta: 1) tilastollisten menetelmien perusteet, 2)  alan keskeiset tutkimus- ja testausmenetelmät ja 3) matemaattis-loogisen päättelyn. Opetusvideoilla asiantunteva opettajamme opettaa kokonaisuudet perusteellisesti ja selkeästi.

Tilastollisten menetelmien perusteet pohjautuvat lukion matematiikan pakollisiin ja syventäviin Tilastot ja todennäköisyys -kurssien sisältöihin. Teorian ja laskemisen lisäksi sisältöjä sovelletaan yleisimpiin tutkimus- ja testausmenetelmiin, joiden osaaminen on ratkaisevaa valintakoeartikkelien sisältöjen ja tutkimusten ymmärtämiseksi. Kurssilla opit mm. keskeiset tunnusluvut, todennäköisyyslaskennan ja -jakaumat, tilastollisen testauksen ja merkitsevyyden, korrelaation ja regression sekä miten näitä käytetään tutkimuksessa (mm. faktori-, regressio- ja varianssianalyysi). Opetusta on 1-2 kertaa viikossa.

Kurssilla harjoitellaan myös valintakoetehtävissä esiintyvää matemaattis-loogista päättelyä.

Ensin teoriavideon aikana käydään läpi uusi aihealue ja siihen liittyviä esimerkkejä. Teoriaa seuraavalla tehtävä- ja laskuharjoitusvideoilla opettaja ratkoo ja käy tehtävät läpi vaiheittain. Opettaja avaa tehtävien keskeiset kohdat ja laskujen osalla ratkaisumallit ja tyypillisimmät ongelmakohdat.

Saat käyttöösi myös uudet Johdatus psykologian/logopedian tutkimusmenetelmiin -kokonaisuuden videot, jotka kuvataan syys 2021/talven 2022 aikana.

3) Kurssimateriaali (postitetaan marraskuusta alkaen)

Kurssimateriaaliin kuuluu Tilastot ja todennäköisyydet teoriakooste, tehtäviä sekä vanhoja valintakokeita, jotka lähetetään postitse kotiin syyskuun 2021 alusta alkaen. Opetusvideoihin liittyvä luentomateriaali löytyy Moodlesta.

4) Logopedianetti (aukeaa marraskuun alussa)

Saat käyttöösi Logopedianetin, joka sisältää tilastotieteen kurssimateriaalin sähköisessä muodossa. Logopedianetissä voit asettaa itsellesi tavoitekäyrän, joka avulla voit seurata oman osaamisesi edistymistä reaaliajassa. Lisäksi Logopedianetti ohjaa automaattisesti kertaamaan tehtävät, joita et ole osannut.

5) Harjoituspääsykokeet

Kurssiin kuuluu kaksi, kotona itsenäisesti tehtävää harjoituspääsykoetta ratkaisuineen, jotka löytyvät sähköisestä oppimisympäristöstä. Ensimmäinen harjoituskoe on saatavilla huhtikuun alussa ja toinen koe toukokuussa samaan aikaan kaikkien logopedian kurssiemme harjoituspääsykokeiden ajankohtana.

6) Kysymyspalsta

Moodlen oppimisympäristössä olevan kysymyspalstan kautta voit kysyä opettajalta itsellesi epäselvistä asioista.

 

Takuu: Mikäli et saa tavoittelemaasi logopedian opiskelupaikkaa keväällä 2022, saat vastaavan kurssin ensi vuonna puoleen hintaan.

 

Ajankohta

Kurssille voi tulla mukaan joustavasti koko vuoden ajan. Pääset aloittamaan opiskelun saman tien ilmoittautumisesi jälkeen. Videot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti ja ne toimivat tietokoneella sekä mobiililaitteilla.

Kurssin opetusvideoiden sisältöjä päivitetään ja täydennetään tutkimusmenetelmien osalta syksyn 2021 ja alkukevään 2022 aikana ja uudet sisällöt kuvataan valmiiksi kokonaisuudeksi Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön. Ennen uusien videoiden valmistumista käytössäsi on aiemmin kuvatut videot, jotka ovat tilastollisten aihealueiden osalta uusia videoita vastaavat.

 

Hinta ja maksutiedot

575 euroa. Voit maksaa kurssin laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 140 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
65 ot
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
16.6.2022
Kurssin hinta
575€

”Opettaja selitti asiat todella selkeästi ja ymmärrettävästi. Lukiossa tilastomatematiikkaa opiskellessa tuntui se todella vaikealta, mutta valmennuskurssin avulla monet asiat avautuivat. Opettaja myös antoi paljon hyödyllisiä vinkkejä koetta varten.”

Laura, Tilastot ja menetelmät Koti 2021

”Videoluennot olivat tosi hyviä ja asioihin perehdyttäviä ja koin niistä olevan paljon hyötyä. Opettaja opetti asiat hyvin selkeästi ja tehokkaasti. Suuri kiitos siitä!”

Salla, Tilastot ja menetelmät Koti 2021

”Opetusvideot olivat selkeitä ja opetus riittävän perusteellista, mikä mahdollisti hyvät oppimistulokset myös kotikurssilla. Opettaja oli tsemppaava ja innostava ja teki tilastotieteen opiskelusta mielenkiintoista. Myös valintakoemateriaalin tilastollisen osuuden opetus oli onnistunut.”

Susanna, Tilastot ja menetelmät Koti 2021

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Tytti Luuri
Logopedian kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: tytti.luuri@eezy.fi
Puh: 020 7280 363