Logopedia maaliskuu ilta, Online 2023

Toivottu kurssiuutuus!

Maaliskuussa alkava Online ilta -kurssi on uusi kurssityyppi, jossa keskitytään ennen valintakoemateriaalin ilmestymistä erityisesti loogisen päättelyn sekä aineistokoetaitojen harjoitteluun. Tilastotieteen osalta harjoitellaan erilaisia aineistotehtäviä. Kurssin alkuosuus on tehtäväpainotteinen ja edellyttää hyvää tilastotieteen osaamista.

Ymmärrys tilastotieteen perusteista toimii pohjana artikkelien sujuvalle opiskelulle. Viime vuosien ennakkomateriaalien artikkelit ovat edellyttäneet esimerkiksi testien tulosten tulkintaa, regression ja korrelaation sekä tilastotieteen perustunnuslukujen ymmärtämistä. Valintakokeessa on ollut myös laskemista vaativia tehtäviä. Ohjattua laskuharjoittelua tehdään tällä kurssilla vain pienissä määrin ja pääpaino on loogisen päättelyn harjoittelussa. Valintakoemateriaalin ilmestymisen jälkeen kurssilla käydään huolellisesti lävitse valintakoemateriaalin sisältö.

Online-kurssilla osallistut opetukseen suorassa lähetyksessä. Käytössä olevalla, molemmin puoleisen vuorovaikutuksen mahdollistavalla verkkoalustalla, voit esittää opettajalle kysymyksiä chatin tai mikrofonin kautta opetuksen aikana.

 

Kenelle?

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti hakijoille, jotka hallitsevat hyvin tilastotieteen perusteet sekä aiemmin valmennuskurssillamme olleille, jotka ovat opiskelleet tilastotiedettä ja kaipaavat nyt enemmän keskittymistä loogisen päättelyn harjoitteluun sekä valintakoemateriaalin opiskeluun.

 

Kurssin sisältö

1. Sähköinen oppimisympäristö

Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, materiaalit ja opetusvideot. Tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen ja tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa tilauksesta.

 

2. Online-opetus

  • Looginen päättely ja tilaston aineistoharjoitukset (30 oppituntia)

Kurssiosuuden pääpaino on erilaisten loogisten päättelytehtävien läpikäynnissä ja tehtäväharjoittelussa. Lisäksi opetuksessa keskitytään tilastotieteen osalta erityisesti aineistopohjaisiin tilastoharjoituksiin, joiden yhteydessä kerrataan myös laskemista. Opetusta on 1–2 kertaa viikossa.

 

  • Aineistokoetekniikka ja harjoitukset (11 oppituntia)

Kurssikerroilla käsitellään artikkeliluku- ja muistiinpanotekniikkaa, katsaus- ja tutkimusartikkelien rakennetta lukemisen sekä harjoitellaan suomen- ja englanninkielisten artikkelien käsittelyä. Samalla opit lukemaan erilaisia tekstejä, taulukoita ja tutkimustuloksia.

 

  • Valintakoeaineisto (51 oppituntia)

Kurssin aikana käyt perusteellisesti läpi valintakoeaineiston sisällön, käsitteistön sekä ymmärrät keskeiset painotukset ja johtopäätökset. Opettajat tekevät valintakoeaineistoista käsitelistoja, apukysymyksiä sekä tehtäviä. Opetusta on 2–4 kertaa viikossa.

 

3. Psykanetti 2 tehtävät (aukeaa marraskuussa) 

Saat itsenäiseen tilastotieteen kertaamiseen avuksi Psykanetti 2 -materiaalin tehtävät. Voit materiaalin avulla aloittaa tehtävien tekemisen jo ennen varsinaisen kurssiopetuksen alkua. Psykanetti 2 -materiaali sisältää noin 700 tilastotieteen ja loogisen päättelyn tehtävää.

 

4. Opetusvideot ja onlinekurssin tallenteet

Opetuksesta jää tallenteet, joiden avulla voit kerrata vaikeimpia asioita ja korvata mahdolliset poissaolot. Saat käyttöösi myös Johdatus psykologian tutkimusmenetelmiin ja Aivot tutuiksi -opetusvideokokonaisuudet.

Lisäksi saat valintakoeaineiston osalta Valintakoeaineisto Koti -kurssiin sisältyvät opetusvideot, jotka kuvataan erikseen ilman opiskelijoita. Pystyt niiden avulla tarvittaessa kertamaan valintakoeaineiston opetussisällöt tehokkaasti.

 

5. Harjoituspääsykokeet (12 oppituntia)

Kurssiin kuuluu kolme harjoituspääsykoetta, joiden avulla testaat omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetaktiikkaa ja ajankäyttöä. Kahden ensimmäisen kokeen painopiste on tilastotieteen hallinnassa, loogisessa päättelyssä sekä kokeen yhteydessä mahdollisesti olevissa aineistotehtävissä. Viimeinen koe julkaistaan toukokuussa ja sen sisältö perustuu valintakoeaineistoon.

 

6. Tutorit tukenasi (6 oppituntia)

Tutoreiden avulla laadit opiskelu- ja ajankäytönsuunnitelman, saat tietoa hakemisesta ja opiskelusta sekä ohjeita ja tukea valmistautumiseen sekä koetilanteeseen.

 

Milloin?

Kurssi alkaa arviolta 1.3.2023. Opetusta on 1–4 kertaa viikossa arkisin klo 16.30/17 alkaen sekä joinain viikonloppuina klo 9/10 alkaen. Tarkempi aikataulu ja muut käytännöntiedot päivitetään kurssin oppimisympäristöön Moodleen noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

HUOM! Pidätämme oikeudet muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön ja valintakoepäivämäärän julkaisun jälkeen.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 940 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 280 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuut

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että jäisit ilman opiskelupaikkaa, pääset seuraavana vuonna samalle kurssille puoleen hintaan. Takuualennus on voimassa myös 3. kertaa kurssille osallistuville.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Tai haluatko kenties lukea lisää logopedian pääsykokeesta –  klikkaa tästä!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaaLue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
113 ot
Alkaa
1.3.2023
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
940€

”Opetukseen loistava ote ja hän oli artikkeliopettajista oma suosikkini. Luentojen rakenne oli selkeä ja ihan huippua, että hän kertoi, millaisia kysymyksiä kyseisestä kohdasta saattaisi tulla.”

Logopedia huhtikuu Online ilta -kurssilainen 2022

”Ihana oli taas kerran nähdä, että tutoreista löytyi ihmisiä, jotka ovat tehneet huiman työn koulupaikan eteen nimenomaan pääsykokeiden kannalta. Unelmat eivät ole mahdottomia ja niihin pitää uskoa. Suuri apu oli heistä tänäkin vuonna <3”

Logopedia huhtikuu Online ilta -kurssilainen 2022

”Tilaston opettaja aivan huippu ja korvaamaton apu pääsykoeurakassa. Ammattitaito näkyi kilometrien päähän.”

Logopedia huhtikuu Online ilta -kurssilainen 2022