Logopedia harjoituskoepaketti 2023

Harjoituspääsykoepakettiin kuuluu 3 sähköistä harjoituspääsykoetta, joista saat myös videoidut läpikäynnit. Kokeet aikatauluttuvat keväälle 2023 ja ne julkaistaan käyttöösi samanaikaisesti, kun kokeet tehdään valmennuskursseillamme. Saat kokeiden pistejakaumat ja tulostaulukot kaikkien kurssilaistemme osalta, ja pääset arvioimaan suoriutumistasi kokeissa suhteessa kaikkiin valmennuskurssilaisiimme.

Kokeiden arvioitu julkaisuaikataulu:

  • Maaliskuu
  • Huhtikuun alku
  • Toukokuun puoliväli

Maalis- ja huhtikuun harjoituskokeet pohjautuvat tilastoon, loogiseen päättelyyn ja mahdollisesti harjoituskokeen yhteydessä olevaan aineistoon. Toukokuun harjoituskoe pohjautuu logopedian valintakokeen ennakkomateriaaliin.

 

Miten?

Voit ilmoittautua kurssille milloin vain vuoden aikana. Tarkempi kokeiden julkaisuaikataulu päivitetään Moodleen, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 190 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Tai haluatko kenties lukea lisää logopedian pääsykokeesta –  klikkaa tästä!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
3 harjoituskoetta
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
152€ 190€