Lääkis Vip Tampere 2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaisten palautteita!

 

Kenelle?

Lääkis on heittämällä paitsi yksi suosituimmista koulutusohjelmista, myös samalla yksi vaikeimmista aloista päästä sisään. Pääsy lääketieteelliseen on monen opiskelijan unelma ja kilpailu aloituspaikoista on todella kovaa. Jos siis haaveilet tuhansien muiden opiskelijoiden lailla  lääketieteen opinnoista, niin suosittelemme pelaamaan varman päälle ja vauhdittamaan sisäänpääsymahdollisuuksia kattavan ja tehokkaan valmennuskurssin avulla. Voit luottaa siihen, että olet hyvissä käsissä sillä Eezy Valmennuskeskus on valmennuskurssien markkinajohtaja ja edelläkävijä Suomessa ja meillä on ylivoimaisesti pisin kokemus yliopistopuolen valmennuskurssien järjestämisestä  – vuodesta 1975!

Lääkis Vip Tampere 2023 – valmennuskurssi sopii kaikille, jotka havittelevat opiskelupaikkaa lääkiksestä ja kaipaavat todellista lisäboostia valintakokeisiin opiskeluun. Jos mietit mitä VIP nimessä tarkoittaa, jatka lukemista sillä lupaamme ettet tule pettymään.

Vip-kurssilaisena saat meiltä yksinkertaisesti kaiken tarvittavan – ja vielä vähän enemmän, mitä tarvitset onnistuaksesi lääkiksen pääsykokeissa. Henkilökohtaisen valmentajan lisäksi myös huikea tyytyväisyystakuu ja ennakkovaraajan edut!

 

Mitä?

Syyskuussa alkavalta kurssilta saat kaiken, mitä onnistuneeseen valmistautumiseen tarvitaan: oman henkilökohtaisen valmentajan lääketieteellisestä tiedekunnasta, lähi- ja online-opetusta kaikista pääsykokeessa tarvittavista aineista, runsaan määrän opetusvideoita, lukion matematiikan kertausta, paljon harjoitustehtäviä sekä harjoituspääsykokeita ja ohjattua kotitehtävien tekoa. Henkilökohtaisen valmentajan kanssa pystyt räätälöimään kurssista omiin tarpeisiisi sopivan.

Harjoituspääsykokeilla pääset testaamaan omaa osaamistasi ja Lääkisnetissä teet tehtäviä silloin, kun itse haluat. Vaikeimpia asioita voit kerrata opetusvideoiden avulla niin montaa kertaa kuin koet tarvitsevasi. Pääset myös hyödyntämään meidän Koti sekä Lääkis Matematiikka -kurssien opetusvideoiden sekä Lääkistube fysiikan opiskelupaketin antia.

 

Kurssin sisältö:

 • henkilökohtainen valmentaja auttamassa opiskelun ajan
 • jopa 354 oppituntia luokka- ja onlineopetusta neljästä aineesta: fysiikka, kemia, biologia ja matematiikka ( + tallenteet osasta opetuksesta)
 • sähköinen oppimisympäristö Lääkisnetti
 • Lääkis matematiikka -kurssin opetusvideot 26 oppituntia
 • Lääkistube fysiikan materiaali
 • Kotikurssin opetusvideot
 • vastaavan onlinekurssin opetustallenteet
 • Opiskelutekniikka-kurssi
 • laskuharjoituksia/tutorointi
 • harjoituspääsykokeet
 • lääketieteen ennakkomateriaalin pohjalta laadittu opetus ja materiaali (mikäli ennakkomateriaali tulee valintakoevaatimuksiin)

 

1. Henkilökohtainen valmennussuunnitelma:
Sovimme kanssasi tapaamisen ennen kurssin alkua, jotta voimme käydä yksilöllisesti läpi tavoitteitasi ja vaatimuksiasi. Tapaamisen aikana sovitaan, mille lääketieteen kursseille haluat osallistua ja käydään läpi valmennuskurssisopimus, jonka saat kotiisi mukaan allekirjoitettavaksi ja postitettavaksi takaisin Valmennuskeskukselle.
2. Henkilökohtainen valmentaja
Tällä kurssilla saat itsellesi henkilökohtaisen valmentajan joka on tukenasi aina valintakokeeseen saakka. Valmentajasi on lääketieteellisen tiedekunnan opiskelija, joten hän osaa kertoa sinulle parhaiten, kuinka opiskelupaikka saavutetaan. Voit esimerkiksi pyytää häneltä apua lukusuunnitelman laatimiseen tai muuhun opiskeluun liittyvässä asiassa. Valmentajasi tsemppaa sinua ja huolehtii, ettei mikään asia jää sinulle epäselväksi.
3. Valmennuskurssiopetus
Pitkänä lääketieteen valmennuskurssina toimii laajin lääkiksen valmennuskurssimme: Lääkis syyskuu. 

Osallistut kyseisen kurssin opetukseen aikataulun mukaisesti. Lisäksi osallistut helmi-maaliskuussa alkavaan online-kertauskurssiin, joka on suunnattu vain Viptakuulaisille. Mikäli haluat apua opiskelutekniikkaan, on sinulla oikeus osallistua myös Opiskelutekniikka Koti -kurssille.

 

Katso esimerkki opetusvideostamme: 

Miten?

Kurssin pitkä kesto ja aikainen aloitusajankohta mahdollistavat parhaiten valintakokeessa useimmiten kompastuskiviksi muodostuvien fysiikan ja kemian tietojen omaksumisen. Kurssilla on varattu 3-6 kurssikertaa jokaista lukion fysiikan ja kemian kurssia varten, joten kaikki pääsykokeessa vaadittava tieto käsitellään rauhalliseen tahtiin.

Kurssi järjestetään lähiopetuskurssina Tampereella, osa opetuksesta on etänä. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Voit ilmoittautua kurssille koska tahansa,  jonka jälkeen pääset välittömästi opintojen pariin ja ottamaan ison askeleen lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa.

 

Kurssitakuu & maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, tarjoamme sinulle VIP takuun. 

Vip-takuulaiset pääsevät seuraava vuonna samalle kurssille puoleen hintaan, mikäli opiskelupaikka lääketieteellisistä tiedekunnista ei avaudu keväällä 2023.

Viptakuu-kurssilla sinulla on oikeus osallistua yhdelle pitkälle lääketieteen valmennuskurssille, Vip-takuulaisille suunnatulle kertauskurssille ja Opiskelutekniikka Koti -kurssille. Kertauskurssi toteutetaan kaikille Vip-takuulaisille yhteisenä online-opetuksena! Online opetus tallennetaan ja näin voit katsoa kertauskurssin luentoja myös myöhemmin.

Tarjoamme tästä kurssista myös ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022. Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! 

Tämän kurssin ennakkovaraajat saavat valita myös kaupan päälle yhden vapaavalintaisen kurssin alla olevista kursseista:

Kaupanpäällisen saa alekoodilla ENNAKKOETU. Lisää ostoskoriin tämän kurssin lisäksi haluamasi kaupanpäällinen ja syötä alekoodi, niin etu aktivoituu. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 660  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Kurssipäällikkö Toni on täällä sinua varten ja lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Haluatko lukea lisää lääkiksen pisterajoista? Klikkaa tästä!

Bonuksena sinulle!

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 2640 €
3300 €

 

Kaupunki
Tampere
Kurssin laajuus
354 ot
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
2640€ 3300€

”Opettaja kävi kaikki aiheet läpi todella hyvin ja selkeästi.”

Lääkis Tammikuu Tampere 2021 -kurssipalaute

”Opettaja oli hyvin asiantunteva ja pätevä.”

Lääkis Tammikuu Tampere 2021 -kurssipalaute

”Opetus oli selkeää, eteni loogisesti ja kysymyksiin sai aina vastaukset.”

Lääkis Tammikuu Tampere 2021 -kurssipalaute

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Toni Hosiaisluoma
Kurssipäällikkö, FM
Sähköposti: toni.hosiaisluoma@eezy.fi
Puhelin: 050 3011 625