Lääkis syyskuu ilta Helsinki 2023-2024

Tämä on toiseksi kattavin valmennuskurssimme:

 • 299 oppituntia opettajajohtoista lähiopetusta
 • yli 4 000 tehtävää vaiheittaisine mallivastauksineen, kattavat teoriat opetusvideoineen
 • 8 harjoituspääsykoetta
 • Lääkisnetin, opettajien ja tutoreiden jatkuva tuki

Lukion fysiikan, kemian ja biologian sisällöissä on useita haastavia ja vaikeasti ymmärrettäviä kokonaisuuksia, jotka opit parhaiten kokeneiden pääsykoeasiantuntijoidemme ohjauksessa. Opetuksemme etenee järjestelmällisesti rauhallisessa tahdissa hyödyntäen oppilasta aktivoivia, monipuolisia opetusmenetelmiä, jotta osaaminen ei olisi vain ulkoa opeteltua tehtävien tekemistä. Huomaa kurssiin liittyvä tyytyväisyystakuu!

Kaupunki
Helsinki
Kurssin laajuus
375 ot
Alkaa
19.9.2023
Päättyy
25.5.2024
Kurssin hinta
2690€
 • Kenelle?

  Lääkis syyskuu ilta Helsinki 2023-2024 -kurssi sopii kaikille,

  • joilla on mahdollisuus panostaa pyrkimiseen pitkäjänteisesti
  • jotka kaipaavat aikataulullista ja opetuksellista apua sisältöjen oppimiseksi ja omatoimisen harjoittelun tueksi
  • jotka pääsykoevalmentautumisen lisäksi korottavat fysiikan, kemian tai biologian yo-kokeen arvosanoja

   

  Suosittelemme kurssia erityisesti pyrkijöille,

  • joiden osaaminen valintakoeaineissa vastaa kouluarvosanaa 8 tai on sen alle (yo-kokeessa keskitason E osaaminen). Oppiminen paranee ja kehitys nopeutuu, kun yksin tekemisen sijaan teoria opiskellaan esimerkein ja tehtävien kautta opettajan avulla.
 • Opetus

  Luokassa tapahtuva lähiopetus koostuu seuraavista kokonaisuuksista (oppitunti á 45 min):

  Pääsykoevalmentautumisen opiskelutekniikka 4 oppituntia

  Opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki oppiminen perustuu. Kurssikerralla käydään tekijät, joista onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu. Lisäksi kerta toimii johdantona kurssin sisältöihin ja rakenteeseen.

  Lääketieteen matemaattiset perusteet 26,5 oppituntia (etäopetuksena)

  Kurssi alkaa fysiikassa ja kemiassa vaadittavien matematiikan sisältöjen opetuksella. Opetus järjestetään etäopetuksena.

  Fysiikan, kemian ja biologian opetus

  • fysiikka 114 oppituntia, josta 20 oppituntia laskuharjoituksia
  • kemia 87 oppituntia, josta 11 oppituntia laskuharjoituksia
  • biologia 68 oppituntia

   

  Oppitunneillamme valintakoevaatimusten mukainen teoria avataan ilmiöiden ja esimerkkien avulla, joiden lisäksi fysiikan ja kemian oppimista syvennetään opettajan ohjaamilla laskuharjoituksilla. Opetuksen yhteydessä pääset testaamaan omaa osaamistasi monipuolisilla tehtävillä ja saat apua juuri sinulle hankaliin teorioihin ja tehtäviin.

   

  Fysiikan, kemian ja biologian kertaus

  Kurssien päätteeksi pidämme kaikille yhteiset kertausluennot etäopetuksena. Jokaisessa aineessa on kaksi kertausluentoa, joiden aikana tehdään tehtäviä ja käsitellään opiskelijoiden kysymyksiä.

   

  Kurssiin kuuluu lisäksi tallenteet syyskuun etäopetuskursseiltamme.

  HUOM! Voit halutessasi valita kurssilta myös vain 1-2 ainetta. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme info.valmennuskeskus@eezy.fi.

 • Kurssin muu sisältö

  Lääkisnetti

  Lääkisnetti on markkinoiden ainoa lääketieteen alan oppimisalusta, jota käyttäessäsi voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme – ja he vastaavat sinulle henkilökohtaisesti. Vuosittain vastaamme noin 3000 kurssilaistemme esittämään fysiikan, kemian ja biologian kysymykseen. Lääkisnetissä on lisäksi seuraavat sisällöt ja ominaisuudet:

  • uudistetut ja aiempaa laajemmat visualisoidut teoriat jokaisesta aineesta
  • runsaasti harjoitustehtäviä vaiheittaisine mallivastauksineen (fysiikassa yli 2 000, kemiassa yli 1 300 ja biologiassa yli 1 300 tehtävää)
  • kaikkien aineiden opetusvideot
  • edistymiskäyrä, jonka avulla voit seurata osaamisesi kehittymistä
  • kertaustoiminto, joka ohjaa tarkistamaan ja kertaamaan väärin menneet tehtävät
  • mahdollisuus verrata omaa edistymistäsi muihin pyrkijöihin reaaliajassa

   

  Harjoituspääsykokeet 8 kpl (53 oppituntia)

  Kaikkiin kursseihimme kuuluu viisi korjattavaa ja pisteytettävää harjoituspääsykoetta. Lisäksi saat kolme koetta omatoimiseen harjoitteluun. Kokeet tarjoavat erinomaisen tilaisuuden harjoitella pääsykoetilannetta. Kokeiden avulla kertaat kurssilla käytyjä asioita ja pystyt seuraamaan edistymistäsi kurssin edetessä.

  Henkilökohtainen tuki (tutorit, opettajat ja Lääkisnetti)

  Kursseillamme saat henkilökohtaista tukea monin eri tavoin. Opettajamme ja Lääkisnetti tuovat sinulle sisältöapua, jonka lisäksi tutorimme tarjoavat henkistä tukea ja kannustusta.

  Kurssin tutorit ovat lääketieteen opiskelijoita, joilla on omakohtaista kokemusta pyrkimisestä ja pääsykokeesta. He auttavat tarvittaessa lukusuunnitelman tekemisessä sekä vastaavat pyrkimistä ja opintoja koskeviin kysymyksiisi.

  Tutorit ovat etäkurssilla mukana sovitusti ja heihin voi olla yhteydessä myös puhelimella tai sähköpostilla, milloin haluat.

 • Aikataulu

  Lääkisnetti avautuu 12.6.2023, jolloin voit aloittaa itsenäisen opiskelun teorian, tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Saat tunnukset Moodle-oppimisympäristöömme heti ilmoittautumisesi jälkeen, ja ne aktivoituvat noin tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

  Kurssin opetus alkaa syyskuussa. Lähiopetusta on keskimäärin 2-3 kertaa viikossa arki-iltaisin klo 16.30 tai 17.00 alkaen. Yksi opetuskerta kestää 3 tuntia. Tarkemman opetusaikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodlesta noin kaksi viikkoa ennen opetuksen alkua.

  Huom! Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön ja valintakoepäivän julkaisun jälkeen.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Markkinoilla olevista valmennuskurssijärjestäjistä vain me tarjoamme sinulle kaksi takuuta.

  Hintatakuu:

  • Mikäli et saa opiskelupaikkaa lääketieteellisistä tiedekunnista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna puoleen hintaan!

   

  Tyytyväisyystakuu:

  • Voit osallistua opetukseen 2 kertaa / oppiaine ja päättää sen jälkeen vastaako kurssi odotuksiasi. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.