Lääkis Online tammikuu ilta 2023

Kenelle?

Lääkis on heittämällä paitsi yksi suosituimmista koulutusohjelmista, myös samalla yksi vaikeimmista aloista päästä sisään. Pääsy lääkikseen on monen opiskelijan unelma ja kilpailu aloituspaikoista on todella kovaa. Jos siis haaveilet tuhansien muiden opiskelijoiden lailla  lääketieteen opinnoista, niin suosittelemme vahvasti pelaamaan varman päälle ja vauhdittamaan sisäänpääsymahdollisuuksia kattavan ja tehokkaan valmennuskurssin avulla.

Eezy Valmennuskeskus on ylivoimaisesti suurin ja tuloksekkain valmennuskurssien järjestäjä Suomessa. Olemme olleet alalla lähes 50 vuotta, joten me todellakin tiedämme miten parhaat kurssit syntyvät. Luota siis laatuun, kuten 98 % kurssilaisistamme jotka suosittelisivat valmennuskurssiamme muille.

Lääkis Online tammikuu ilta 2023 – valmennuskurssi sopii kaikille, jotka havittelevat opiskelupaikkaa lääkiksestä ja kaipaavat kunnon lisäboostia valintakokeisiin opiskeluun. Etänä järjestettävä valmennuskurssi pidetään hyvissä ajoin ennen valintakoetta, joten se sopii mitä parhaiten vaadittavien tietojen ja taitojen omaksumiseen ja voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat hioa osaamisesi täsmällisesti ja rauhallisesti pääsykokeen vaatimalle tasolle opettajan avustuksella, mutta et pääse osallistumaan lähiluennoille. Älä missaa 100 % tyytyväisyystakuuta!

 

Mitä?

Tammikuussa alkavalla kurssilla käydään läpi tehokkaasti kaikki valintakokeessa vaadittavat osa-alueet fysiikasta, biologiasta ja kemiasta. Lisäksi pääset täydentämään oppejasi erilaisten opetusvideoiden, harjoitustehtävien ja harjoituspääsykokeiden avulla. Näin saat hyvin etumatkaa, kun tiedät millaiset pääsykokeet sinua odottavat.

Pääset myös hyödyntämään meidän Koti sekä Lääkis Matematiikka -kurssin opetusvideoiden sekä Lääkistube fysiikan opiskelupaketin antia. Vertaistueksi saat vielä tutorimme, jotka auttavat ja tsemppaavat sinut menestykseen, jotta olet parhaimmillasi, kun h-hetki eli pääsykoepäivä vihdoin koittaa.

 

Kurssin sisältö:

  • 171 oppituntia etäopetusta: fysiikkaa 61, kemiaa 49, biologiaa 57, pääsykoevalmentautumista 4 ja harjoituspääsykokeita
  • sähköinen oppimisympäristö Lääkisnetti
  • Lääkis matematiikka -kurssin opetusvideot 26 oppituntia
  • Lääkistube fysiikan materiaali
  • Kotikurssin opetusvideot
  • vastaavan onlinekurssin opetustallenteet
  • harjoituspääsykokeet
  • tutorointi
  • lääketieteen ennakkomateriaalin pohjalta laadittu opetus ja materiaali (mikäli ennakkomateriaali tulee valintakoevaatimuksiin)

 

Milloin?

Kurssi järjestetään etäopetuskurssina ja opetusta on arki-iltaisin, 3-4 krt viikossa. Näin sinulle jää halutessasi lukuaikaa päivällä ja pääset syventymään epäselviksi jääneisiin aiheisiin yksityiskohtaisemmin illalla. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Voit ilmoittautua kurssille koska tahansa, jonka jälkeen pääset välittömästi opintojen pariin ja ottamaan ison askeleen lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 1890 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 660  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuu 

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, tarjoamme sinulle seuraavan kevään tai syksyn vastaavan kurssin 50 % alennuksella. 

Lisäksi tällä kurssilla on käytössä 100 % tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin. Voit osallistua opetukseen 2-3 kertaa ja päättää sen jälkeen haluatko vielä jatkaa.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! 

 

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät

VALMENNUSKURSSIN HINTA 1890 €


 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaisten palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
171 ot
Alkaa
9.1.2023
Päättyy
20.5.2023
Kurssin hinta
1890€

”Kaikkiaan hyvää ja selkeää opetusta. Etenkin biologian ope saa tylsähköistä ja tarpeettoman tuntuisista aihealueista aina mielenkiintoisia!”

Aleksi, Lääkis tammikuu Online 2022 -kurssilainen

”Suurimmat kiitokset kuuluu fysiikan opettajalle, joka onnistui tuomaan minulle ihan uutta näkökulmaa fysiikkaan ja auttoi ymmärtämään fysiikkaa paljon syvemmin kuin aiemmin. Tämä tietenkin helpotti laskujen laskemista huomattavasti. Tuntuu, että sain vihdoin kiinni siitä, mistä fysiikassa oikeasti on kyse. Rauhallinen eteneminen ja teorioiden perinpohjainen selittäminen auttoi valtavasti. Kiitos!!! Kiitokset myös biologian opettajalle hauskoista, mielenkiintoisista ja motivoivista luennoista!!”

Siiri, Lääkis tammikuu Online 2022 -kurssilainen

”Kurssi on ollut todella hyvä. Materiaalit ovat valmiina niin helppo lähteä opiskelemaan. Kurssin opettajat pitäneet pääosin mielenkiintoisia tunteja ja se on kiva että luennot pääsee näkemään jälkeenkin päin.”

Melissa, Lääkis tammikuu Online 2022 -kurssilainen