Lääkis Online syyskuu päivä 2022-2023

Eezy Valmennuskeskuksen Lääkis Online syyskuu päivä -kurssi on laaja kokonaisuus, jonka aikana käydään rauhallisessa tahdissa läpi valintakokeessa vaadittava sisältö. Kurssin kuluessa on hyvin aikaa käsitellä perusasioita, laskea, harjoitella erilaisia tehtäviä sekä tehdä monta harjoituskoetta.

 

Kenelle?

Kurssi on suunnattu lääketieteen valintakokeeseen valmistautuville, jotka tarvitsevat opiskelunsa tueksi pitemmälle aikavälille jaksottuvaa valmennuskurssia. Samalla voit prepata yo-kokeiden ainereaaleihin, mikäli olet korottamassa arvosanojasi. Kurssin kesto mahdollistaa parhaiten valintakokeessa vaadittavien tietojen omaksumisen erityisesti niille, joiden fysiikan ja kemian perustiedot sekä tehtävärutiini vaativat kertaamista ja kehittämistä. Suuren opetusmäärän ansiosta saat vahvan pohjan pääsykokeessa menestymiseen.

Tämä kurssi on laajin lääkiksen etäopetuskurssimme, jolle voit osallistua asuitpa missä päin tahansa. Älä ohita tyytyväisyystakuuta!

Mitä?

Kurssin sisältö:

Pääsykoevalmentautumisen opiskelutekniikka (4 oppituntia)

Pääsykoevalmentautumisen opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki muu oppiminen perustuu. Kurssikerralla käydään tekijät, joista onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu.

 

Online -opetus: Lääkis matematiikka (26 oppituntia)

Kurssin aluksi kerrataan matematiikan perusaihealueet, joita tarvitset fysiikan laskujen pohjalle. Käsiteltäviä aihealueita ovat: reaalilukujen peruslaskutoimitukset, yhtälönratkaisu, prosenttilaskenta, verrannot, geometria, vektorit, trigonometria, eksponentti- ja logaritmiyhtälöt, graafiset esitykset, fysiikan suurelaskenta, yksikkötarkastelu ja merkitsevät numerot.

Syyskuun alkuun mennessä matematiikan tehtävät uudistetaan. Lähes kaikissa tehtävissä on mukana lukujen arvonta, mikä tarkoittaa, että eri suorituskerroilla tietokone arpoo tehtäviin eri lukuja. Jokainen kurssille osallistuva saa siis harjoitella pääsykokeen kannalta keskeisiä matematiikan osa-alueita juuri niin paljon, kuin itse kokee tarpeelliseksi. Vastaavaa ei ole tarjolla muilla toimijoilla!

 

Online -opetus: 231 oppituntia, josta fysiikka 95, kemia 76 ja biologia 60

Lukion fysiikan, kemian ja biologian sisällöissä on useita haastavia ja vaikeasti ymmärrettäviä kokonaisuuksia. Näihin kohtiin paneutuminen ja ongelmakohtien selvittäminen ovat keskeisessä roolissa kurssillamme, kun rakennat valintakokeessa vaadittavan osaamispohjan sekä itsevarmuuden omaan osaamiseesi. Tärkeimpien ja yleisesti vaikeaksi koettujen asioiden esiin nostaminen ja epäselvyyksien ratkaiseminen onnistuu parhaiten opettajiemme johdolla.

Lukion periodimuotoisen opiskelutavan vuoksi monelle pyrkijälle lukiokurssien tieto on jäänyt irralliseksi ja asioiden liittyminen toisiinsa epäselvää. Valmennuskursseillamme saat selkeän kokonaiskuvan opiskeltavista aineista ja opit ymmärtämään syy-seuraussuhteita sekä hahmottamaan, mitkä asiat ovat oleellisia.

Kurssilla aikaa on varattu 3-6 opetuskertaa jokaista lukion fysiikan ja kemian kurssia varten. Kurssin opetuskerroilla käsitellään teoriaa, joka avataan esimerkein, sovelletaan tietoa sekä lisäksi harjoitellaan runsaasti erilaisten tehtävien avulla.

Lisäämme kurssin loppuun myös ennakkomateriaalin opetuksen, mikäli sellainen kuuluu tulevan vuoden vaatimuksiin.

 

Lääkisnetti ja Lääkistube -materiaali

Kaikkiin valmennuskursseihimme kuuluu runsas, oppimista tukeva materiaali. Lääkisnetistä löydät teoriaa, 3800 tehtävää sekä Lääkistuben fysiikan.

 

Opetusvideot ja online -kurssin tallenteet 

Saat käyttöösi kaikkien aineiden opetusvideot sekä kurssin online -opetuksen tallenteet, joiden avulla voit kerrata vaikeimpia asioita niin moneen kertaan kuin koet tarvitsevasti sekä korvata mahdolliset poissaolot.

 

Harjoituskokeet (33 oppituntia)

Kurssiin kuuluu viisi harjoituspääsykoetta. Harjoituspääsykokeiden avulla pääset testaamaan omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetaktiikkaa ja ajankäyttöä.

 

Tutorit tukenasi

Tutoreiden avulla laadit opiskelu- ja ajankäytönsuunnitelman, saat tietoa hakemisesta ja opiskelusta sekä ohjeita ja tukea valmistautumiseen sekä koetilanteeseen.

 

Miten?

Online-kurssilla osallistut opetukseen suorassa lähetyksessä. Käytössä olevalla, molemmin puoleisen vuorovaikutuksen mahdollistavalla verkkoalustalla, voit esittää opettajalle kysymyksiä chatin tai mikrofonin kautta opetuksen aikana.

Itsenäinen harjoittelu kurssin opetuskertojen lisäksi tapahtuu oppimisympäristöstä löytyvien videoiden ja materiaalien avulla.

 

Milloin?

Saat Moodlen oppimisympäristön tunnukset sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen ja pääset aloittamaan opiskelun välittömästi opetusvideoiden ja materiaalin avulla.

Kurssin opetus pidetään ajalla 12.9.-20.5.2023. Opetusta on 1–3 kertaa viikossa tyypillisesti joko klo 9:00 tai 12:00 alkaen. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlen oppimisympäristöstä.

HUOM! Pidätämme oikeudet muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön ja valintakoepäivämäärän julkaisun jälkeen.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 2390 euroa. Varausmaksun osuus hinnasta on 660 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset  tästä.

 

Kurssitakuut

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, tarjoamme sinulle seuraavan kevään vastaavan kurssin 50 % alennuksella.

Lisäksi tällä kurssilla on käytössä 100 % tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin. Voit osallistua opetukseen 2-3 kertaa ja päättää sen jälkeen haluatko vielä jatkaa.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! 

 

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 2390 €


 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
261 ot
Alkaa
12.9.2022
Päättyy
20.5.2023
Kurssin hinta
2390€

”Online-tallenteissa oli mainio keskustelukulttuuri ja hyvä vuorovaikutus oppilaiden kanssa! Sitä lisää.”

Lääkis Online syyskuu -kurssilainen 2021-2022

”Biologian opettaja on ihan paras! Puhuu tylsemmätkin asiat niin, että jaksaa kuunnella ja vastaa asiallisesti kysymyksiin.”

Lääkis Online syyskuu -kurssilainen 2021-2022

”Kemian opettajan tunnit todella laadukkaita. Hänellä on todella hyvä tietotaito ja tapa opettaa on
inspiroiva. Hän on oivaltanu mikrotaukojen tärkeyden ja niistäkin sai hyviä nippelitietoja haalittua kasaan.”

Lääkis Online syyskuu -kurssilainen 2021-2022

”Kemian tunneista tykkäsin kovasti, sillä opettaja kertoi paljon lisätietoa asioista ja puhui asioista innostavasti ja hyvillä esimerkeillä. Opettajan välikevennykset toivat iloa välillä ankeisiin lukupäiviin.”

Lääkis Online syyskuu -kurssilainen 2021-2022