Lääkis Online huhtikuu 2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaisten palautteita!

 

Kenelle?

Lääketieteen opinnot ovat monen opiskelijan unelmana ja kilpailu aloituspaikoista on todella kovaa. Jos siis haaveilet tuhansien muiden opiskelijoiden lailla  lääketieteen opinnoista, niin suosittelemme pelaamaan varman päälle ja vauhdittamaan sisäänpääsymahdollisuuksia kattavan ja tehokkaan valmennuskurssin avulla. Eezy Valmennuskeskus on ylivoimaisesti suurin ja tuloksekkain valmennuskurssien järjestäjä Suomessa. Olemme olleet alalla lähes 50 vuotta, joten me todellakin tiedämme miten parhaat valmennuskurssit syntyvät ja mitä vaaditaan pääsykokeen läpäisyyn.

Lääkis Online huhtikuu 2023 – valmennuskurssi sopii kaikille, jotka havittelevat opiskelupaikkaa lääkiksestä ja kaipaavat kunnon lisäboostia valintakokeisiin opiskeluun. Etenkin lähiaikoina kirjoittaneille tämä kurssi on täydellinen! Etänä järjestettävä valmennuskurssi pidetään lähellä valintakoetta, joten se sopii mitä parhaiten viime hetken kertaukseen ja voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat hioa osaamisesi pääsykokeen vaatimalle tasolle opettajan avustuksella, mutta et pääse osallistumaan lähiopetukseen.  Älä missaa tyytyväisyystakuuta ja huikeita ennakkovaraajaetuja!

Mitä?

Tällä tehokkaalla intensiivikurssilla otat kunnon lähtölaukauksen itse valintakokeeseen. Huhtikuun kurssi on nopeatempoinen, minkä vuoksi se sopii parhaiten heille, jotka ovat jo lukeneet itsenäisesti aiemmin ja kaipaavat vielä preppausta vaikeisiin aineisiin.

Kurssilla käydään läpi tehokkaasti kaikki valintakokeessa vaadittavat osa-alueet, ja lisäksi pääset täydentämään oppejasi erilaisten opetusvideoiden, harjoitustehtävien ja harjoituspääsykokeiden avulla. Näin saat hyvin etumatkaa, kun tiedät millaiset pääsykokeet sinua odottavat. Pääset myös hyödyntämään meidän Koti sekä Lääkis Matematiikka -kurssin opetusvideoiden sekä Lääkistube fysiikan opiskelupaketin antia.

 

Kurssin sisältö:

  • 68 oppituntia etäopetusta (fysiikkaa, kemiaa, biologiaa ja pääsykoevalmentautumista) 
  • laskuharjoituksia
  • harjoituspääsykokeita 18 oppituntia
  • opetusvideoita 48 oppituntia 
  • sähköinen oppimisympäristö Lääkisnetti
  • Lääkistube fysiikan materiaali
  • harjoituspääsykokeet
  • tutorointi
  • lääketieteen ennakkomateriaalin pohjalta laadittu opetus ja materiaali (mikäli ennakkomateriaali tulee valintakoevaatimuksiin)

Katso lyhyt esimerkki opetusvideostamme:

Miten?

Huhtikuun kurssi järjestetään etäopetuskurssina ja opetusta on arki-iltaisin, 4-6 krt viikossa. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Kurssille voit ilmoittautua koska tahansa,  jonka jälkeen pääset välittömästi opintojen pariin ja ottamaan ison askeleen lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa.

 

Kurssitakuu & maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, tarjoamme sinulle seuraavan kevään tai syksyn vastaavan kurssin 50 % alennuksella.  Aika hyvä diili, eikö?

Lisäksi tällä kurssilla on käytössä 100 % tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin. Voit osallistua opetukseen 2-3 kertaa ja päättää sen jälkeen haluatko vielä jatkaa.

Tarjoamme myös ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022. Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! 

Tämän kurssin ennakkovaraajat saavat valita myös kaupan päälle yhden vapaavalintaisen kurssin alla olevista kursseista:

Kaupanpäällisen saa alekoodilla ENNAKKOETU. Lisää ostoskoriin tämän kurssin lisäksi haluamasi kaupanpäällinen ja syötä alekoodi, niin etu aktivoituu. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 300  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Kurssipäällikkö Toni on täällä sinua varten ja lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Haluatko lukea lisää lääkiksen pääsykokeista ja pisterajoista? Klikkaa tästä!

Bonuksena sinulle!

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 792€
890€

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
68 + 48 ot
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
792€ 890€

”Tunnit oli hyvin suunniteltu ja tunneilla oli hyvä balanssi.”

Lääkis Huhtikuu 2021 -kurssilaisen palaute

”Opettaja kävi asiat rauhallisesti läpi ja moni lukiossa hieman epäselväksi jäänyt asia selkiytyi.”

Lääkis Huhtikuu 2021 -kurssilaisen palaute

”Paras opetus matemaattisissa aineissa, mitä koskaan ollut!”

Lääkis Huhtikuu 2021 -kurssilaisen palaute

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Toni Hosiaisluoma
Kurssipäällikkö, FM
Sähköposti: toni.hosiaisluoma@eezy.fi
Puhelin: 050 3011 625