Lääkis Online huhtikuu 2023

Kenelle?

Lääketieteen opinnot ovat monen opiskelijan unelmana ja kilpailu aloituspaikoista on todella kovaa. Jos siis haaveilet tuhansien muiden opiskelijoiden lailla  lääketieteen opinnoista, niin suosittelemme pelaamaan varman päälle ja vauhdittamaan sisäänpääsymahdollisuuksia kattavan ja tehokkaan valmennuskurssin avulla. Eezy Valmennuskeskus on ylivoimaisesti suurin ja tuloksekkain valmennuskurssien järjestäjä Suomessa. Olemme olleet alalla lähes 50 vuotta, joten me todellakin tiedämme miten parhaat valmennuskurssit syntyvät ja mitä vaaditaan pääsykokeen läpäisyyn.

Lääkis Online huhtikuu 2023 – valmennuskurssi sopii kaikille, jotka havittelevat opiskelupaikkaa lääkiksestä ja kaipaavat kunnon lisäboostia valintakokeisiin opiskeluun. Etenkin lähiaikoina kirjoittaneille tämä kurssi on täydellinen! Etänä järjestettävä valmennuskurssi pidetään lähellä valintakoetta, joten se sopii mitä parhaiten viime hetken kertaukseen ja voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Valmennuskurssi on luonteeltaan tehokas kertauskurssi, jonka aikana kiteytetään fysiikan, kemian ja biologian lukion oppimäärien keskeisimmät asiat. Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat hioa osaamisesi pääsykokeen vaatimalle tasolle opettajan avustuksella, mutta et pääse osallistumaan lähiopetukseen.  Älä missaa tyytyväisyystakuuta!

 

Mitä?

Tällä tehokkaalla intensiivikurssilla otat kunnon lähtölaukauksen itse valintakokeeseen. Huhtikuun kurssi on nopeatempoinen, minkä vuoksi se sopii parhaiten heille, jotka ovat jo lukeneet itsenäisesti aiemmin ja kaipaavat vielä preppausta vaikeisiin aineisiin.

Kurssilla käydään läpi tehokkaasti kaikki valintakokeessa vaadittavat osa-alueet, ja lisäksi pääset täydentämään oppejasi erilaisten opetusvideoiden, harjoitustehtävien ja harjoituspääsykokeiden avulla. Näin saat hyvin etumatkaa, kun tiedät millaiset pääsykokeet sinua odottavat. Pääset myös hyödyntämään meidän Koti sekä Lääkis Matematiikka -kurssin opetusvideoiden sekä Lääkistube fysiikan opiskelupaketin antia.

 

Kurssin sisältö:

  • 68 oppituntia etäopetusta (fysiikkaa, kemiaa, biologiaa ja pääsykoevalmentautumista) 
  • laskuharjoituksia
  • harjoituspääsykokeita 18 oppituntia
  • opetusvideoita 48 oppituntia 
  • sähköinen oppimisympäristö Lääkisnetti
  • Lääkistube fysiikan materiaali
  • harjoituspääsykokeet
  • tutorointi
  • lääketieteen ennakkomateriaalin pohjalta laadittu opetus ja materiaali (mikäli ennakkomateriaali tulee valintakoevaatimuksiin)

 

Milloin?

Huhtikuun kurssi järjestetään etäopetuskurssina ja opetusta on arki-iltaisin, 4-6 krt viikossa. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Kurssille voit ilmoittautua koska tahansa,  minkä jälkeen pääset välittömästi opintojen pariin ja ottamaan ison askeleen lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 890 euroa.  Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 300  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuu

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, tarjoamme sinulle seuraavan kevään tai syksyn vastaavan kurssin 50 % alennuksella. 

Lisäksi tällä kurssilla on käytössä 100 % tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin. Voit osallistua opetukseen 2-3 kertaa ja päättää sen jälkeen haluatko vielä jatkaa.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

 

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 890 €


 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaisten palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
68 + 48 ot
Alkaa
3.4.2023
Päättyy
20.5.2023
Kurssin hinta
890€

”Tunnit oli hyvin suunniteltu ja tunneilla oli hyvä balanssi.”

Lääkis Huhtikuu 2021 -kurssilaisen palaute

”Opettaja kävi asiat rauhallisesti läpi ja moni lukiossa hieman epäselväksi jäänyt asia selkiytyi.”

Lääkis Huhtikuu 2021 -kurssilaisen palaute

”Paras opetus matemaattisissa aineissa, mitä koskaan ollut!”

Lääkis Huhtikuu 2021 -kurssilaisen palaute