Lääkis Online huhtikuu 2023

Lääkis Online huhtikuu 2023 – valmennuskurssi sopii kaikille, jotka kaipaavat kunnon lisäboostia valintakokeisiin opiskeluun ja joilla lukion biologian, fysiikan ja kemian perusteet ovat jo hyvin hallussa. Etänä järjestettävä valmennuskurssi pidetään lähellä valintakoetta, joten se sopii mitä parhaiten viime hetken kertaukseen ja voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Valmennuskurssi on luonteeltaan tehokas kertauskurssi, jonka aikana kiteytetään fysiikan, kemian ja biologian lukion oppimäärien keskeisimmät ja haastavimmat asiat. Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi viime hetken kertaamiseen, kun haluat hioa osaamisesi pääsykokeen vaatimalle tasolle opettajan avustuksella.  Älä missaa tyytyväisyystakuuta!

Kaupunki
Kurssin laajuus
134 ot
Alkaa
3.4.2023
Päättyy
20.5.2023
Kurssin hinta
890€
 • Kenelle?

  Lääkis Online huhtikuu 2023 – valmennuskurssi sopii kaikille, jotka kaipaavat kunnon lisäboostia valintakokeisiin opiskeluun ja joilla lukion biologian, fysiikan ja kemian perusteet ovat jo hyvin hallussa.

 • Kurssin sisältö

  1. Sähköinen oppimisympäristö

  Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, materiaalit ja opetusvideot. Tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen ja tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa tilauksesta.

  2. Online-opetus

  • Pääsykoevalmistautumisen opiskelutekniikka (4 oppituntia)

  Pääsykoevalmentautumisen opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki muu oppiminen perustuu. Kurssikerralla käydään tekijät, joista onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu.

  • Online -opetus ja laskuharjoitukset: 97 oppituntia, josta fysiikka 39, kemia 31 ja biologia 27

  Lukion fysiikan, kemian ja biologian sisällöissä on useita haastavia ja vaikeasti ymmärrettäviä kokonaisuuksia. Näihin kohtiin paneutuminen ja ongelmakohtien selvittäminen ovat keskeisessä roolissa kurssillamme, kun rakennat valintakokeessa vaadittavan osaamispohjan sekä itsevarmuuden omaan osaamiseesi. Tärkeimpien ja yleisesti vaikeaksi koettujen asioiden esiin nostaminen ja epäselvyyksien ratkaiseminen onnistuu parhaiten opettajiemme johdolla. Fysiikan ja kemian opetuksessa isossa roolissa ovat laskuharjoitukset osana opetusta.

  Lukion periodimuotoisen opiskelutavan vuoksi monelle pyrkijälle lukiokurssien tieto on jäänyt irralliseksi ja asioiden liittyminen toisiinsa epäselvää. Valmennuskursseillamme saat selkeän kokonaiskuvan opiskeltavista aineista ja opit ymmärtämään syy-seuraussuhteita sekä hahmottamaan, mitkä asiat ovat oleellisia.

  3. Kurssimateriaali: Lääkisnetti ja opetusvideot

  Kaikkiin valmennuskursseihimme kuuluu runsas, oppimista tukeva materiaali. Lääkisnetistä löydät teoriaa, 3800 tehtävää sekä Lääkistuben fysiikan. Saat käyttöösi kaikkien aineiden opetusvideot sekä kurssin online -opetuksen tallenteet, joiden avulla voit kerrata vaikeimpia asioita niin moneen kertaan kuin koet tarvitsevasti sekä korvata mahdolliset poissaolot.

  4. Harjoituspääsykokeet 5 kpl (33 oppituntia)

  Kurssiin kuuluu viisi harjoituspääsykoetta, joista 3 korjataan ja pisteytetään. Harjoituspääsykokeiden avulla pääset testaamaan omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetaktiikkaa ja ajankäyttöä.

  5. Tutorit tukenasi

  Tutoreiden avulla laadit opiskelu- ja ajankäytönsuunnitelman, saat tietoa hakemisesta ja opiskelusta sekä ohjeita ja tukea valmistautumiseen sekä koetilanteeseen.

 • Aikataulu

  Saat Moodlen oppimisympäristön tunnukset sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen (tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa tilauskestasi) ja pääset aloittamaan opiskelun välittömästi opetusvideoiden ja materiaalin avulla. Huhtikuu kurssin online opetus järjestetään etäopetuskurssina ja opetusta on arki-iltaisin ja lauantaisin 4-6 krt viikossa. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodle oppimisympäristöstä. Kurssille voit ilmoittautua koska tahansa,  minkä jälkeen pääset välittömästi opintojen pariin ja ottamaan ison askeleen lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 300  euroa.. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, tarjoamme sinulle seuraavan kevään tai syksyn vastaavan kurssin 50 % alennuksella. 

  Lisäksi tällä kurssilla on käytössä 100 % tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin. Voit osallistua opetukseen 2-3 kertaa ja päättää sen jälkeen haluatko vielä jatkaa.

”Tunnit oli hyvin suunniteltu ja tunneilla oli hyvä balanssi.”

Lääkis Huhtikuu 2021 -kurssilaisen palaute

”Opettaja kävi asiat rauhallisesti läpi ja moni lukiossa hieman epäselväksi jäänyt asia selkiytyi.”

Lääkis Huhtikuu 2021 -kurssilaisen palaute

”Paras opetus matemaattisissa aineissa, mitä koskaan ollut!”

Lääkis Huhtikuu 2021 -kurssilaisen palaute