Lääkis harjoituskoepaketti 2023

Kenelle?

Lääkis on heittämällä paitsi yksi suosituimmista koulutusohjelmista, myös samalla yksi vaikeimmista aloista päästä sisään. Pääsy lääkikseen on monen opiskelijan unelma ja kilpailu aloituspaikoista on todella kovaa. Jos siis haaveilet tuhansien muiden opiskelijoiden lailla  lääketieteen opinnoista, niin suosittelemme vahvasti pelaamaan varman päälle ja vauhdittamaan sisäänpääsymahdollisuuksia kattavan ja tehokkaan valmennuskurssin avulla.

Lääkis harjoituskoepaketti 2023 sopii sinulle, joka haluat testata osaamistasi koetilanteessa ja nähdä osaamisesi tason. Kurssi sopii kaikille, jotka havittelevat opiskelupaikkaa lääkiksestä ja kaipaavat apua itsenäisen opiskelun rinnalle.

Tämä kurssi on valintasi, kun haluat treenata ajankäyttöä ja vastaustekniikkaa lääkiksen harjoituskokeiden avulla.

 

Mitä?

Lääkiksen harjoituskoepaketin avulla pääset mittamaan osaamisesi tason viiden eri harjoituskokeen avulla. Pääset treenaamaan ajankäyttöä ja vastaustekniikka, jotta olet sitten täydessä iskussa virallisessa koetilanteessa. Harjoituskokeet ovat samat kuin muilla lääkiksen valmennuskursseillamme ja ne vastaavat sekä laajuudeltaan, että tyypiltään virallista valintakoetta.

Voit tehdä kokeet omalta kotisohvalta käsin ja mistä päin Suomea tahansa.

 

Kurssin sisältö:

  • 5 harjoituspääsykoetta
  • mallipisteytykset
  • mahdollisuus verrata omaa tulosta valmennuskurssilaistemme tuloksiin

 

Milloin?

Kurssille voit ilmoittautua koska tahansa.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 100 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset  tästä

 

Alennukset

Tarjoamme ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022. Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 100 €

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Olemme olleet alalla lähes 50 vuotta, joten tiedämme miten parhaat valmennuskurssit syntyvät. Kurssiemme tehokkuus perustuukin ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaisten palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
5 koetta
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
20.5.2023
Kurssin hinta
100€

”Paras opetus matemaattisissa aineissa, mitä koskaan ollut!”

Lääkis Huhtikuu 2021 -kurssilaisen palaute

”Online-tallenteissa oli mainio keskustelukulttuuri ja hyvä vuorovaikutus oppilaiden kanssa! Sitä lisää.”

Lääkis Online syyskuu -kurssilainen 2021-2022

”Opettajat hyvin mukavia!!”

Helsingin Lääkis syyskuu ilta -kurssilainen 2022

”On loistavaa, että opettaja selittää auki yksinkertaisimmatkin asiat ilman, että pitää niitä itsestäänselvyyksinä”

Lääkis Tammikuu Helsinki Ilta 2021 -kurssilaisen palaute