Lääkis etäopetus huhtikuu 2025

Kurssi on luonteeltaan tehokas kertauskurssi, jonka aikana kiteytetään fysiikan, kemian ja biologian lukion oppimäärien keskeisimmät ja haastavimmat asiat. Kurssi pidetään lähellä valintakoetta, joten se sopii mitä parhaiten viime hetken kertaukseen:

 • 101 oppituntia opettajajohtoista etäopetusta
 • yli 4 000 tehtävää vaiheittaisine mallivastauksineen, kattavat teoriat opetusvideoineen
 • 8 harjoituspääsykoetta
 • Lääkisnetin, opettajien ja tutoreiden jatkuva tuki

Lukion fysiikan, kemian ja biologian sisällöissä on useita haastavia ja vaikeasti ymmärrettäviä kokonaisuuksia, jotka opit parhaiten kokeneiden pääsykoeasiantuntijoidemme ohjauksessa. Kurssin opetus etenee järjestelmällisesti ja tehokkaasti hyödyntäen oppilasta aktivoivia, monipuolisia opetusmenetelmiä, jotta osaaminen ei olisi vain ulkoa opeteltua tehtävien tekemistä. Huomaa kurssiin liittyvä tyytyväisyystakuu!

Kaupunki
Kurssin laajuus
177 ot
Alkaa
31.3.2025
Päättyy
16.5.2024
Kurssin hinta
990€
 • Kenelle?

  Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi viime hetken kertaamiseen, kun haluat hioa osaamisesi pääsykokeen vaatimalle tasolle opettajan avustuksella. Lääkis etäopetus huhtikuu -kurssi sopii kaikille,

  • jotka kaipaavat tehokasta ja intensiivistä kertauspakettia valintakoevalmistautumiseen
  • joilla lukion biologian, fysiikan ja kemian perusteet ovat jo hyvin hallussa
  • jotka kaipaavat aikataulullista ja opetuksellista apua sisältöjen oppimiseksi ja omatoimisen harjoittelun tueksi
 • Etäopetus

  Kaikkien kurssiemme opetuksessa, materiaalissa ja harjoituspääsykokeissa huomioidaan valintakoeuudistuksen edellyttämät muutostarpeet. Etäopetus koostuu seuraavista kokonaisuuksista (oppitunti á 45 min):

  Pääsykoevalmentautumisen opiskelutekniikka 4 oppituntia

  Opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki oppiminen perustuu. Kurssikerralla käydään tekijät, joista onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu. Lisäksi kerta toimii johdantona kurssin sisältöihin ja rakenteeseen.

  Fysiikan, kemian ja biologian opetus

  • fysiikka 39 oppituntia
  • kemia 31 oppituntia
  • biologia 27 oppituntia

   

  Oppitunneillamme valintakoevaatimusten mukainen teoria avataan ilmiöiden ja esimerkkien avulla, joiden lisäksi fysiikan ja kemian oppimista syvennetään opettajan ohjaamilla laskuharjoituksilla. Laskuharjoitukset ovat isossa roolissa osana opetusta. Opetuksen yhteydessä pääset testaamaan omaa osaamistasi monipuolisilla tehtävillä ja saat apua juuri sinulle hankaliin teorioihin ja tehtäviin.

  Opetuskerroista jää tallenteet katsottaviksi.

   

  Fysiikan, kemian ja biologian kertaus

  Kurssien päätteeksi pidämme kaikille yhteiset kertausluennot etäopetuksena. Jokaisessa aineessa on kaksi kertausluentoa, joiden aikana tehdään tehtäviä ja käsitellään opiskelijoiden kysymyksiä.

   

  HUOM! Voit halutessasi valita kurssilta vain 1-2 ainetta (esim. fysiikka ja kemia). Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme info.valmennuskeskus@eezy.fi.

 • Kurssin muu sisältö

  Lääkisnetti

  Lääkisnetti on markkinoiden ainoa lääketieteen alan oppimisalusta, jota käyttäessäsi voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti. Vuosittain vastaamme noin 3000 kurssilaistemme esittämään fysiikan, kemian ja biologian kysymykseen. Lääkisnetissä on lisäksi seuraavat sisällöt ja ominaisuudet:

  • uudistetut ja aiempaa laajemmat visualisoidut teoriat jokaisesta aineesta
  • runsaasti harjoitustehtäviä vaiheittaisine mallivastauksineen (fysiikassa yli 2 000, kemiassa yli 1 300 ja biologiassa yli 1 300 tehtävää)
  • kaikkien aineiden opetusvideot
  • edistymiskäyrä, jonka avulla voit seurata osaamisesi kehittymistä
  • kertaustoiminto, joka ohjaa tarkistamaan ja kertaamaan väärin menneet tehtävät
  • mahdollisuus verrata omaa edistymistäsi muihin pyrkijöihin reaaliajassa

   

  Harjoituspääsykokeet 8 kpl (53 oppituntia)

  Kurssiin kuuluu kolme korjattavaa ja pisteytettävää harjoituspääsykoetta. Lisäksi saat viisi koetta omatoimiseen harjoitteluun. Kokeet tarjoavat erinomaisen tilaisuuden harjoitella pääsykoetilannetta. Kokeiden avulla kertaat kurssilla käytyjä asioita ja pystyt seuraamaan edistymistäsi kurssin edetessä.

  Henkilökohtainen tuki (tutorit, opettajat ja Lääkisnetti)

  Kursseillamme saat henkilökohtaista tukea monin eri tavoin. Opettajamme ja Lääkisnetti tuovat sinulle sisältöapua, jonka lisäksi tutorimme tarjoavat henkistä tukea ja kannustusta.

  Kurssin tutorit ovat lääketieteen opiskelijoita, joilla on omakohtaista kokemusta pyrkimisestä ja pääsykokeesta. He auttavat tarvittaessa lukusuunnitelman tekemisessä sekä vastaavat pyrkimistä ja opintoja koskeviin kysymyksiisi.

  Tutorit ovat etäkurssilla mukana sovitusti ja heihin voi olla yhteydessä myös puhelimella tai sähköpostilla, milloin haluat.

 • Aikataulu

  Lääkisnetti avautuu 17.6.2024, jolloin voit aloittaa itsenäisen opiskelun teorian, tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Saat tunnukset Moodle-oppimisympäristöömme heti ilmoittautumisesi jälkeen, ja ne aktivoituvat noin tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

  Kurssin etäopetus alkaa huhtikuussa. Etäopetusta on keskimäärin 4 kertaa viikossa pääosin klo 9.00 tai klo 13 alkaen (joitain opetuskertoja voi olla myös arki-iltaisin klo 16.30 alkaen ja lauantaisin). Yksi opetuskerta kestää 3-3,5 tuntia. Tarkemman opetusaikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodlesta noin kaksi viikkoa ennen opetuksen alkua.

  Huom! Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön ja valintakoepäivän julkaisun jälkeen.

 • Opettajat

  Kurssin opettajina toimivat Vesa Rantanen/ Petteri Mönkkönen  (fysiikka), Martti Uusitalo (kemia), Ulla Jetsu / Tapani Risto / Pasi Salmela (biologia). Kaikki ovat toimineet opettajina kursseillamme vähintään 10 vuoden ajan. Opettajien tarkempia esittelyjä löydät sivuiltamme osoitteessa https://valmennuskeskus.fi/laaketieteen-valmennuskurssi/laaketieteen-opettajat/

 • Maksutiedot ja alennukset

  Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Markkinoilla olevista valmennuskurssijärjestäjistä vain me tarjoamme sinulle kaksi takuuta.

  Hintakuu:

  • Mikäli et saa opiskelupaikkaa lääketieteellisistä tiedekunnista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna puoleen hintaan!

   

  Tyytyväisyystakuu:

  • Voit osallistua opetukseen 2 kertaa / oppiaine ja päättää sen jälkeen vastaako kurssi odotuksiasi. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.