Kauppisnetti + AMK-netti tradenomi 2024

Pohditko valintaa kauppakorkeakoulun ja ammattikorkeakoulun välillä? Saat nyt kaksi kurssia edullisella yhteishinnalla! Tältä kurssikokonaisuudelta saat kaiken mitä tarvitset tehokkaaseen ja toimivaan itseopiskeluun ja pääset kätevästi opiskelemaan sekä kauppatieteen että AMK:n pääsykokeisiin.

Materiaali sisältää kokonaisuudessaan Kauppisnetti -kurssimme, jossa on yli 2000 pääsykoetyyppistä tehtävää, yli 100 oppituntia opetusvideoita sekä kirjoitetut teoriaosuudet. Lisäksi voit tehdä jopa 10 harjoituspääsykoetta.

Lisäksi saat käyttöösi AMK-netti tradenomi -kurssin, jossa on yli 2300 tehtävää ja teoriaosuudet kaikista valintakokeen osioista. Saat myös viisi AMK-harjoituskoetta.

Sinulla on molempien materiaalien osalta aina mahdollisuus kysyä apua opettajiltamme, mikä tekee opetuksesta astetta henkilökohtaisempaa.

Kaupunki
Kurssin laajuus
Kauppisnetin ja AMK-netin sisällöt
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
15.6.2024
Kurssin hinta
340€
 • Kenelle?

  Kurssi sopii hakijoille, jotka pohtivat valintaa kauppakorkeakoulun ja ammattikorkeakoulun välillä. Kauppisnetti + AMK-netti tradenomi 2024 – kurssilla saat kaksi kurssia edullisesti yhteishinnalla!

  Valmennuskurssi sopii kaikille kauppakorkeakouluun sekä ammattikorkeakouluun hakeville opiskelijoille lähtötasosta riippumatta. Kurssista on hyötyä kaikille, jotka haluavat valmistautua sekä AMK:n tradenomikokeeseen että kauppatieteen valintakokeeseen.

 • Kauppisnetin sisältö

  Kauppisnetti 

  Kauppisnetti sisältää yli 2000 pääsykoetyyppistä harjoitustehtävää, yli 100 oppituntia opetusvideoita sekä auki kirjoitetut teoriaosuudet. Opetusvideoiden sisällöt:

  • Talousmatematiikka (MAA9 ja MAB7) 18 oppituntia 
  • Taloustieto (YH2) 25 oppituntia
  • Ihminen, ympäristö ja historia (HI1) 30 oppituntia
  • Soveltava 20 oppituntia
  • Opiskelutekniikka ja tehtävien läpikäynnit 18 oppituntia

   

  Kauppisnetin edistymis- ja osaamiskäyrä kertoo sinulle reaaliaikaisesti, kuinka etenet kohti tavoitettasi. Jokaisen tehtävän jälkeen saat tiedon, vastasitko oikein. Kauppisnetissä pääset tehtävien teon lisäksi lukemaan teoriatietoa eri aiheista sekä katsomaan opetusvideoita. Opetusvideot on kuvattu Kauppisnettiä varten, joten videoilla ei tule taukoja tai esitetä kysymyksiä. Opetusvideot ovat 5-20 minuutin mittaisia ja ne on jaoteltu aihealueittain, mikä tekee opiskelusta tehokasta.

  Kauppisnetissä pystyt esittämään opettajalle kysymyksiä ja opettaja vastaa sinulle henkilökohtaisesti. Saat siis avun ja tuen opiskeluusi koko kurssin ajaksi!

  Harjoituspääsykokeet (10 kpl)

  5 kpl täyspitkistä harjoituspääsykokeista on käytössäsi viimeistään helmikuun loppuun mennessä. Loput kokeet julkaistaan sivustolle tasaisin väliajoin huhti-toukokuun aikana. Harjoituskokeiden avulla kertaat opiskelemiasi sisältöjä, testaat osaamistasi ja harjoittelet koetaktiikkaa sekä ajankäyttöä.

  Vanhat valintakokeet malliratkaisuineen 2018-2023

  Kurssi sisältää kuuden edellisen vuoden valintakokeet ja niihin tehdyt kattavat malliratkaisut.

 • AMK-netin sisältö

  AMK-netin sisältö ja ominaisuudet:

  • teoriaosuudet jokaisesta koeosuudesta
  • runsaasti harjoitustehtäviä mallivastauksineen (yhteensä yli 2300 eritasoista tehtävää)
  • kysymismahdollisuus kaikista koeosioista
  • edistymiskäyrä, jonka avulla voit seurata osaamisesi kehittymistä
  • kertaustoiminto, joka ohjaa tarkistamaan ja kertaamaan väärin menneet tehtävät
  • mahdollisuus verrata omaa edistymistä muihin pyrkijöihin verrattuna

   

  Harjoituspääsykokeet 5 kpl

  AMK-materiaaliin kuuluu viisi harjoituspääsykoetta. Harjoituspääsykokeet on laadittu viime vuosien valintakokeiden pohjalta, ja niiden tehtävät, tehtävämäärät sekä pisteytystapa vastaavat oikeaa valintakoetta. Kokeet tarjoavatkin siten erinomaisen tilaisuuden pääsykoetilanteen harjoitteluun ja oman osaamisen testaamiseen. Kokeet avautuvat käyttöösi tasaiseen tahtiin syys-lokakuun aikana.

  Henkilökohtainen tuki

  Voit kysyä opettajiltamme apua AMK-netin tehtäviin, joihin kaipaat mallivastauksia tarkempia ohjeita ja selitystä. Opettajamme vastaavat kysymyksiisi henkilökohtaisesti.

  Matematiikan perusteet -kurssi

  Mikäli matematiikan harjoittelun aloittaminen tuntuu haastavalta, aloita harjoittelusi alkeista Matematiikan perusteet -kurssimme avulla. Kurssi kuuluu automaattisesti kaikkiin AMK-kursseihimme.

 • Ajankohta

  AMK-netti avautuu 31.8. mennessä, jolloin voit aloittaa itsenäisen opiskelun teorian, tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Kauppisnetti avautuu 1.10.

  Saat tunnuksen Moodle-oppimisympäristöömme heti ilmoittautumisesi jälkeen, ja ne aktivoituvat noin tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

  Kurssimateriaalit ovat käytössäsi kevään 2024 valintakokeisiin saakka.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Kurssin hinta on 340 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille 5-15 % frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa tavoittelemaasi kauppatieteen opiskelupaikkaa keväällä 2024, pääset seuraavana vuonna vastaavalle kurssille puoleen hintaan.

”En uskonut ikinä oppivani todennäköisyyslaskuja, mutta kun lähdettiin niin juurta jaksaen sen kanssa liikkeelle, niin kyllä se sieltä lopulta avautui eikä enää tuota hikipisaroita otsalle.”

-Kauppisnetti-kurssilainen

 ”Jos tämän avulla ei pääse opiskelemaan niin ei sitten millään! 10/10”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Videot tosi hyviä, paremmin ymmärtää kun oikea ihminen selittää. Harjoitustehtäviä oli runsaasti! Kaikkea ei ehdi edes käydä läpi! Hyvä myös, että oli harjoituskokeita niin vähän on kuva millaiseen kokeeseen sitä joutuu. Jos joku kyselee niin suosittelen kurssia. Hintansa väärti!”

-Kauppisnetti-kurssilainen

”Aloitin liiketalouden monimuodossa Haaga-Heliassa 😊 Treenasin nettiversiolla kaksi päivää juuri ennen koetta ja se auttoi paljon. Se toi itsevarmuutta ja rentoutta, kun tiesin minkä tyyppinen koe tulee olemaan.”

AMK liiketalouden alan kurssilainen 2021