Kauppisnetti 2025

Kauppisnetti on huolellisesti suunniteltu itseopiskelukurssi, jonka avulla opiskelet omaan tahtiisi valintakokeessa vaadittavat sisällöt. Olemme tehneet sinulle valmiin opiskelusuunnitelman, jonka perusteella opiskelet taloustiedon sekä talousmatematiikan sisällöt sujuvasti ja harjoittelet myös soveltavia tehtäviä.

Kurssin opetuksessa on huomioitu vanhat valintakokeet ja niissä vaadittu osaaminen ja tehtävätyypit. Materiaalin tuottamisessa on yhdistelty eri kirjakustantajien tietoja ja kurssilla asiat käydään laajemmin ja syvällisemmin läpi, kuin lukiokirjoissa. 10 harjoituskokeen avulla treenaat koetaktiikan kuntoon!

Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras itseopiskelupaketti sisältää runsaasti erilaisia harjoitustehtäviä, opetusvideoita sekä harjoituspääsykokeita. Lisäksi sinulla on aina mahdollisuus kysyä apua opettajiltamme, jotka vastaavat kysymyksiisi henkilökohtaisesti.

 • 2000+ tehtävää (sis. 10 harjoituspääsykoetta)
 • Yli 70 oppituntia ilman opiskelijoita kuvattuja opetusvideoita
 • Henkilökohtainen kysymysmahdollisuus opettajilta 
 • 8 ot laskareita keväällä ennen valintakoetta

Kaupunki
Kurssin laajuus
Yli 70 ot videoita & 2000+ tehtävää
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
4.6.2025
Kurssin hinta
290€
 • Valintakoeuudistus 2025

  Yliopistoissa suunnitellaan valintakoeuudistusta, joka vaikuttaa kevään 2025 valintakokeisiin. Tarkat valintakoevaatimukset julkaistaan Opintopolussa lokakuun loppuun mennessä.

  Kurssin sisällössä otetaan huomioon muutokset valintakokeen vaatimuksissa ja kurssi valmentaa kauppatieteen valintakokeeseen uusien vaatimusten mukaisesti. Valintakoevaatimuksissa tarkentuu, perustuuko valintakoe lukion tilastomatematiikan tai talousmatematiikan moduuleihin.

  Huom! Pidätämme oikeudet muutoksiin. Kurssin sisältö on alustava, ja se tarkentuu / muokkaantuu tarvittaessa valintakoe- ja valintakoesisällön julkaisun jälkeen. Mikäli kurssin hinta muutoksista johtuen laskisi, olet oikeutettu hyvitykseen mikäli olet ilmoittautunut kurssille aiemmin eri hinnalla.

 • Kenelle?

  Kauppisnetti sopii kaikille

  • kauppatieteen,
  • taloustieteen,
  • tietojärjestelmätieteen sekä
  • ympäristö- ja elintarviketalouden alojen koulutusohjelmiin pyrkiville.

   

  Kurssi sopii kaikille hakijoille lähtötasosta riippumatta. Itseopiskelukurssi sopii hakijoille, jotka haluavat opiskella itsenäisesti valintakokeeseen ja suunnitella itse oman opiskeluaikataulun.

  Mikäli kaipaat valmista aikataulua ja ohjattua opetusta, tutustu etäopetuskursseihimme!

 • Sisältö

  Kauppisnetti 

  Kauppisnetti sisältää yli 1500 pääsykoetyyppistä harjoitustehtävää, yli 70 oppituntia opetusvideoita sekä auki kirjoitetut teoriaosuudet.

  Opetusvideoiden sisällöt:

  • Talousmatematiikka (MAA9 ja MAB7) TAI tilastomatematiikka (MAA8 ja MAB5) riippuen lokakuussa julkaistuista valintakoevaatimuksista
  • Taloustieto (YH2) 25 oppituntia
  • Soveltavat tehtävät 12 oppituntia
  • Opiskelutekniikka ja tehtävien läpikäyntejä 18 oppituntia

   

  Kauppisnetin edistymis- ja osaamiskäyrä kertoo sinulle reaaliaikaisesti, kuinka etenet kohti tavoitettasi. Jokaisen tehtävän jälkeen saat tiedon, vastasitko oikein. Kauppisnetissä pääset tehtävien teon lisäksi lukemaan teoriatietoa eri aiheista sekä katsomaan opetusvideoita. Opetusvideot on kuvattu Kauppisnettiä varten, joten videoilla ei tule taukoja tai esitetä kysymyksiä. Opetusvideot ovat 5-20 minuutin mittaisia ja ne on jaoteltu aihealueittain, mikä tekee opiskelusta tehokasta.

  Kauppisnetissä pystyt esittämään opettajalle kysymyksiä ja opettaja vastaa sinulle henkilökohtaisesti. Saat siis yksilöllisen avun ja tuen opiskeluusi koko kurssin ajaksi!

  Harjoituspääsykokeet (10 kpl)

  5 kpl täyspitkistä harjoituspääsykokeista on käytössäsi viimeistään helmikuun loppuun mennessä. Loput kokeet julkaistaan sivustolle tasaisin väliajoin huhti-toukokuun aikana. Harjoituskokeiden avulla kertaat opiskelemiasi sisältöjä, testaat osaamistasi ja harjoittelet koetaktiikkaa sekä ajankäyttöä.

  Laskarit 8 oppituntia

  Laskareissa eli laskuharjoituksissa saat tukea matematiikan opiskeluun. Ennen laskarikertoja voit lähettää toiveita läpikäytävistä aiheista tai tehtävistä opettajalle. Laskareihin voit osallistua myös itseopiskelukurssilaisena reaaliaikaisesti ja niistä tulee lisäksi tallenteet. Laskarit pidetään toukokuussa.

  Vanhat valintakokeet malliratkaisuineen 2018-2024

  Kurssi sisältää seitsemän edellisen vuoden valintakokeet ja niihin tehdyt kattavat malliratkaisut.

 • Ajankohta

  Kurssin oppimisympäristönä toimii Moodle, jonne saat tunnukset heti ilmoittautumisesi jälkeen ja ne aktivoituvat tunnin kuluessa ilmoittautumisesta. Kurssimateriaalia uudistetaan kesän ja syksyn aikana, ja materiaalit avautuvat käyttöön viimeistään marraskuun alussa. Materiaalit ovat rajattomassa käytössäsi kevään 2025 valintakokeeseen saakka.

 • Maksutiedot & alennukset

  Kurssin hinta on 290 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille 5-15 % frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa keväällä 2025 opiskelupaikkaa hakukohteesta, johon kurssi valmentaa, voit seuraavana vuonna osallistua kurssille puoleen hintaan.

”Videot tosi hyviä, paremmin ymmärtää kun oikea ihminen selittää. Harjoitustehtäviä oli runsaasti! Kaikkea ei ehdi edes käydä läpi! Hyvä myös, että oli harjoituskokeita niin vähän on kuva millaiseen kokeeseen sitä joutuu. Jos joku kyselee niin suosittelen kurssia. Hintansa väärti!”

-Kauppisnetti-kurssilainen

”En uskonut ikinä oppivani todennäköisyyslaskuja, mutta kun lähdettiin niin juurta jaksaen sen kanssa liikkeelle, niin kyllä se sieltä lopulta avautui eikä enää tuota hikipisaroita otsalle.”

-Kauppisnetti-kurssilainen