Farmasianetti + opetusvideot 2025

Farmasianetti + opetusvideot on markkinoiden kattavin farmasian alan itseopiskelupaketti, jota käyttäessäsi voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti.

Farmasianetti + opetusvideot sisältää:

 • yli 2 300 eritasoista tehtävää mallivastauksineen
 • kattavat teoriat
 • opetusvideot ja 5 harjoituspääsykoetta
 • kysymismahdollisuuden tarjoama jatkuva henkilökohtainen tuki

Kurssi tarjoaa mahdollisuuden pitkäjänteiselle valintakoevalmistautumiselle, koska materiaalin saa käyttöönsä jo syyskuussa.

Kaupunki
Kurssin laajuus
Alkaa
1.9.2024
Päättyy
9.6.2025
Kurssin hinta
420€
 • Valintakoeuudistus kevät 2025

  Yliopistojen ja korkeakoulujen valintakoeuudistus on tulossa keväällä 2025. Eri hakukohteiden yksityiskohtaisemmat valintakoetiedot tarkentuvat syksyllä 2024. Farmasian alan hakukohteissa on käytössä valintakoe B. Farmasian kurssimme on suunniteltu niin, että hakijan tulee suorittaa valintakoe B:n yhteinen osio. Alla on kootusti tämän hetken tiedot valintakokeesta B.

  Valintakoe B

  Valintakoe B on tarkoitettu biokemian ja molekyylibiotieteiden, biolääketieteen, farmasian, lääketieteellisten (eläinlääketiede, hammaslääketiede ja lääketiede) sekä ravitsemustieteen alojen koulutusohjelmille.

  Valintakokeen B osiot ja kesto

  Valintakokeessa on kaikille yhteinen osio sekä yksi eriytyvä osio. Hakukohde voi käyttää pelkkää yhteistä osiota tai yhteisen osion lisäksi eriytyvää osiota. Hakija tekee kaikki ne koeosiot, jotka hänen valitsemansa hakukohteet edellyttävät. Valintakokeen B enimmäiskesto on 4,5 tuntia. Kokeen kesto riippuu siitä, suorittaako hakija vain kokeen yhteisen osion vai sen lisäksi myös eriytyvän osion.

  Valintakokeen B yhteinen osio

  Kokeen yhteinen osio mittaa biologian ja kemian osaamista.

  Valintakokeen B eriytyvä osio

  Kokeen eriytyvä osio mittaa fysiikan osaamista.

  Mihin valintakoe B perustuu?

  Yhteinen osio perustuu lukion biologian ja kemian pakollisten ja valtakunnallisten valinnaisten opintojen sisältöihin. Eriytyvä osio perustuu lukion fysiikan pakollisten ja valtakunnallisten valinnaisten opintojen sisältöihin. Kokeeseen voi sisältyä (lyhyitä) aineistoja, joita hakijan tulee pystyä omaksumaan ja soveltamaan tehtäviin vastaamisessa.

 • Kenelle?

  Tämä kurssi sopii kaikille, jotka eivät tunne tarvetta valmiiksi suunnitellulle ajankäytölle ja haluavat opiskella farmasian alan pääsykokeeseen itsenäisesti kattavan materiaalipaketin ja opetusvideoiden avulla. Voit siis opiskella sisällöt omaan tahtiisi.

  Kurssi sopii soveltuvin osin myös seuraaviin koulutusohjelmiin pyrkiville:

  • biokemia ja molekyylibiotiede
  • biolääketiede
  • ravitsemustiede.

  Huomaa, että yllä mainittujen hakukohteiden edellyttämät koeosiot tarkentuvat lokakuussa 2024.

 • Kurssin sisältö

  Kaikkien kurssiemme opetuksessa, materiaalissa ja harjoituspääsykokeissa huomioidaan valintakoeuudistuksen edellyttämät muutostarpeet. Kurssi sisältää valintakoe B:n yhteisen osion materiaalin eli lukion biologian ja kemian sisällöt.

  Farmasianetti + opetusvideot sisältö ja ominaisuudet:

  • uudistetut ja aiempaa laajemmat visualisoidut teoriat molemmista aineesta
  • runsaasti harjoitustehtäviä vaiheittaisine mallivastauksineen (kemiassa yli 1000 ja biologiassa yli 1300 tehtävää)
  • molempien aineiden opetusvideot
  • kysymismahdollisuus, jonka avulla voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme, ja he vastaavat sinulle henkilökohtaisesti
  • edistymiskäyrä, jonka avulla voit seurata osaamisesi kehittymistä
  • kertaustoiminto, joka ohjaa tarkistamaan ja kertaamaan väärin menneet tehtävät
  • mahdollisuus verrata omaa edistymistäsi muihin pyrkijöihin reaaliajassa

   

  Harjoituspääsykokeet 5 kpl

  Kaikkiin kursseihimme kuuluu viisi harjoituspääsykoetta. Kokeet tarjoavat erinomaisen tilaisuuden harjoitella pääsykoetilannetta.

   

  Henkilökohtainen tuki

  Voit kysyä opettajiltamme apua Lääkisnetin tehtäviin, joihin kaipaat mallivastauksia selkeämpiä ohjeita ja selitystä. Opettajamme vastaavat kysymyksiisi henkilökohtaisesti.

 • Aikataulu

  Materiaali avataan viimeistään 1.9.2024, jolloin voit aloittaa itsenäisen opiskelun teorian, tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Saat tunnukset Moodle-oppimisympäristöömme heti ilmoittautumisesi jälkeen, ja ne aktivoituvat noin tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

  Voit ilmoittautua kurssille milloin vain.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa opiskelupaikkaa farmasian alan hakukohteista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna puoleen hintaan.

 • Kurssilaistemme palautteita

  Niina: Erittäin hyvät tehtävät ja niitä on monipuolisesti. Mielestäni tehtävien laatua ei voi verratakaan perus lukiokirjojen tehtäviin, sillä farmasianetissä on todella panostettu oppimiseen. Tehtävien mallivastaukset ovat selkeät ja kattavat. Myös ohjaajalta tehtävän kysyminen on ihan huippua! Tehtäviä tehdessä sai ihan oikeaa valintakokeen tuntua. Farmasianetti on todella ollut hintansa väärti ja voin suositella sitä jokaiselle, joka haluaa ostaa valmennusmateriaalit farmasialle!

  Nimetön: Ratkaisut välivaiheineen tärkeä osa. Myös vanhat valintakokeet välivaiheineen todella huippu juttu.

  Natalia: Kurssimateriaali on erinomaisen laaja ja sisältää paljon hyviä kemian tehtäviä.

  Sofia: Kurssimateriaali on selkeä ja loogisessa järjestyksessä tehty.

  Helmileena: Monipuoliset tehtävät ja niitä oli reilusti. Ei kyllä loppunut tehtävät kesken.