Farmasia Online 2023

Kenelle?

Farmasian opiskelupaikkoihin valitaan valintakokeen perusteella ainoastaan 30 % opiskelijoista, joten pääsykokeisiin ei missään nimessä kannata lähteä takki auki. Koska proviisoriksi tai farmaseutiksi voi Suomessa opiskella ainoastaan kolmessa yliopistossa, on opiskelupaikan saamiseksi oltava valmis tekemään töitä. Eezy Valmennuskeskus on valmennuskurssien markkinajohtaja Suomessa ja meillä on ylivoimaisesti pisin kokemus yliopistopuolen valmennuskursseista. Ei siis ole ihme, että peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi kurssejamme muille.

Tällä farmasian valmennuskurssilla hiot opettajan etäopetuksen avulla kaikki farmasian valintakokeen osa-alueet rauhassa sellaiselle tasolle, jossa niiden pääsykokeessa kuuluukin olla. Kurssi soveltuu kaikille, jotka ovat opiskelleet lukion kemian kurssit lukiossa tai itsenäisesti.

Tämä kurssi on ylivoimaisesti laajin kurssimme farmasian valintakokeeseen. Jos siis haluat saada parhaimmat lähtökohdat valintakokeeseen, on tämä kurssi siihen paras valinta. Muista hyödyntää myös huikea kurssitakuu ja ennakkovaraajan edut!

 

Mitä?

Valmennuskurssin tarkoitus on auttaa sinua juuri valintakokeessa vaadittavissa tehtävissä, joten tulet opiskelleeksi olennaisia asioita loogisessa järjestyksessä. Etänä pidettävällä kurssilla saat opettajien vetämän aikataulutetun liveopetuksen ja opetuksen tueksi runsaasti monipuolisia harjoitustehtäviä.

Kurssin opetusaikataulua seuraamalla tulet kerranneeksi kemian kokonaisuuksia ja saat itsevarmuutta aineistokokeessa vaadittaviin taitoihin. Sinulla on kurssin ajan opettajan tuki käytettävissäsi ja saat myös henkilökohtaista apua vastaustekniikkaan. Kurssiin kuuluu lisäksi 3 harjoituspääsykoetta, joiden avulla testaat osaamisesi pääsykokeessa, joten pääset jo etukäteen treenaamaan itse valintakoetilannetta.

 

Kurssin sisältö:

  • 48 oppituntia kemian etäopetusta
  • 28 oppituntia aineisto-osuuden etäopetusta
  • 3 oppituntia opiskeluteknistä etäopetusta
  • 3 harjoituspääsykoetta
  • Kotikurssin opetusvideot (60 ot kemiaa ja 28 ot aineisto-osuutta)
  • Tutorointi ja mahdollisuus kysyä apua opettajalta
  • Molemmat Farmasianetit tehtävineen ja mallivastauksineen

 

Miten?

Opettajan pitämiä etäluentoja on pääosin arki-iltaisin ja lauantaisin. Koska opiskelu tapahtuu etänä, voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Kurssimateriaalit saat käyttöösi viimeistään marraskuun aikana. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Tarkemman kurssiaikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 890 euroa.  Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 200  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuut

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jokaisella kurssillamme on käytössä todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 890 €


 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat.  Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
91 ot
Alkaa
3.4.2023
Päättyy
21.5.2023
Kurssin hinta
890€

”Opettaja on kerrassaan loistava! Ote opettamiseen 10+. Pikkukokeet ovat tukeneet hyvin oppimista. Kysy kemiasta-osio on toiminut erittäin hyvin ja olen positiivisesti yllättynyt, kuinka hyvin ja nopeasti sieltä on opettajalta vastauksia kysymyksiin saanut. Opettajan tsempit ja kannustus on myös olleet tosi tärkeitä. Joka aamu on mielessäni olleet sanat ”nyt vaan tehtäviä päin!”, vaikka aina ei olisi välttämättä ihan jaksanut, mutta tsemppien voimalla on jaksanut. Opettaja on luonut kurssille erinomaisen ilmapiirin ja jaksaa aina iloisesti vastata kaikkiin kysymyksiin. Olen positiivisesti yllättynyt myös siitä, kuinka hyvin etäkurssi on kokonaisuudessaan toiminut!”

Aino, farmasian Online-kurssilainen 2022

”Pidin erityisesti siitä, että asiaa käytiin juuri farmasian valintakokeen näkökulmasta, eikä vain menty biologian aiheita eteenpäin pelkkänä biologiana. Lisäksi opettaja yritti saada meitä oikeasti ymmärtämään kaikki asiat, eikä vain oppimaan ulkoa. Hyvä ote opetukseen!”

Sanni, farmasian Online-kurssilainen 2022

”Hyvät ja selkeät diaesitykset. Kuvia sopivan verran, jotka selkeyttivät teoriaa. Plussaa kuvista, joita opettaja piirsi selittäessään tiettyjä asioita luentojen aikana. Oli myös mukava harjoitella aineistokysymyksiä yhdessä luentojen aikana.”

Sofia, farmasian Online-kurssilainen 2022