Farmasia Online 2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat.  Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kenelle?

Farmasian opiskelupaikkoihin valitaan valintakokeen perusteella ainoastaan 30 % opiskelijoista, joten pääsykokeisiin ei missään nimessä kannata lähteä takki auki. Koska proviisoriksi tai farmaseutiksi voi Suomessa opiskella ainoastaan kolmessa yliopistossa, on opiskelupaikan saamiseksi oltava valmis tekemään töitä. Eezy Valmennuskeskus on valmennuskurssien markkinajohtaja Suomessa ja meillä on ylivoimaisesti pisin kokemus yliopistopuolen valmennuskursseista. Ei siis ole ihme, että peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi kurssejamme muille.

Tällä farmasian valmennuskurssilla hiot opettajan etäopetuksen avulla kaikki farmasian valintakokeen osa-alueet rauhassa sellaiselle tasolle, jossa niiden pääsykokeessa kuuluukin olla. Kurssi soveltuu kaikille, jotka ovat opiskelleet lukion kemian kurssit lukiossa tai itsenäisesti.

Tämä kurssi on ylivoimaisesti laajin kurssimme farmasian valintakokeeseen. Jos siis haluat saada parhaimmat lähtökohdat valintakokeeseen, on tämä kurssi siihen paras valinta. Muista hyödyntää myös huikea kurssitakuu ja ennakkovaraajan edut!

Mitä?

Valmennuskurssin tarkoitus on auttaa sinua juuri valintakokeessa vaadittavissa tehtävissä, joten tulet opiskelleeksi olennaisia asioita loogisessa järjestyksessä. Etänä pidettävällä kurssilla saat opettajien vetämän aikataulutetun liveopetuksen ja opetuksen tueksi runsaasti monipuolisia harjoitustehtäviä.

Kurssin opetusaikataulua seuraamalla tulet kerranneeksi kemian kokonaisuuksia ja saat itsevarmuutta aineistokokeessa vaadittaviin taitoihin. Sinulla on kurssin ajan opettajan tuki käytettävissäsi ja saat myös henkilökohtaista apua vastaustekniikkaan. Kurssiin kuuluu lisäksi 3 harjoituspääsykoetta, joiden avulla testaat osaamisesi pääsykokeessa, joten pääset jo etukäteen treenaamaan itse valintakoetilannetta.

 

Kurssin sisältö:

  • 48 oppituntia kemian etäopetusta
  • 28 oppituntia aineisto-osuuden etäopetusta
  • 3 oppituntia opiskeluteknistä etäopetusta
  • 3 harjoituspääsykoetta
  • Kotikurssin opetusvideot (60 ot kemiaa ja 28 ot aineisto-osuutta)
  • Tutorointi ja mahdollisuus kysyä apua opettajalta
  • Molemmat Farmasianetit tehtävineen ja mallivastauksineen

 

Miten?

Opettajan pitämiä etäluentoja on pääosin arki-iltaisin ja lauantaisin. Koska opiskelu tapahtuu etänä, voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Kurssimateriaalit saat käyttöösi viimeistään marraskuun aikana. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Tarkemman kurssiaikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Kurssitakuu & maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, tarjoamme sinulle seuraavan kevään vastaavan kurssin 50 % alennuksella.  Aika hyvä diili, eikö?

Tarjoamme myös ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022. Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! 

Tämän kurssin ennakkovaraajat saavat valita myös kaupan päälle yhden vapaavalintaisen kurssin alla olevista kursseista:

Kaupanpäällisen saa alekoodilla ENNAKKOETU. Lisää ostoskoriin tämän kurssin lisäksi haluamasi kaupanpäällinen ja syötä alekoodi, niin etu aktivoituu. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 200  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ei hätää! Kurssin valmennusjohtaja Sami on täällä sinua varten, s-posti sami.puurtinen@eezy.fi. Jos haluat lukea lisää farmasian vuoden 2021 pisterajoista tai pääsykoevaatimuksista –  klikkaa tästä!

Bonuksena sinulle!

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 712€
890€

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
91 ot
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
712€ 890€

”Kiitos kaikille opettajille. 2019 kävin pääsykokeessa ja sain vain 13.75/40. Nyt viimesimmät harkkakokeet mitä olen tehnyt niin sain 31/40 ja 28/40 eli huomattavaa kehitystä tapahtunut. Kiitos!!”

Maria, kevään 2021 Online-kurssilainen

”Oli kiva, kun opettaja tiesi suurin piirtein sanoa, mitä asioita on painotettu pääsykokeissa edellisinä vuosina, ja mitkä asiat ei ole olleet painoarvoltaan niin tärkeitä, vaikka kaikki asiat käytiinkin hyvin läpi.”

Nea, kevään 2021 Online-kurssilainen

”Selkeästi selitetty asiat. Tehtäviä oli mukava tehdä tunnilla sen jälkeen kun oli käyty läpi jokin aihe. Tehtävien avulla ymmärsin paremmin teoria osuudet.”

Sofia, kevään 2021 Online-kurssilainen

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Sami Puurtinen
Farmasian kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: sami.puurtinen@eezy.fi
Puhelin: 020 7280 356