Farmasia Online 2023

Kenelle?

Farmasian opiskelupaikkoihin valitaan valintakokeen perusteella ainoastaan 30 % opiskelijoista, joten opiskelupaikan saamiseksi on oltava valmis tekemään töitä. Online kurssilla käyt opettajan tuella läpi kaikki osa-alueet, mitä farmasian alan pääsykokeessa vaaditaan. Kurssi soveltuu kaikille, jotka ovat opiskelleet valintakokeessa edellytettyjä lukion kemian sisältöjä lukiossa tai itsenäisesti.

Eezy Valmennuskeskus on valmennuskurssien markkinajohtaja Suomessa ja meillä on ylivoimaisesti pisin kokemus yliopistopuolen valmennuskursseista. Ei siis ole ihme, että peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi kurssejamme muille.

Kevään 2022 online -kurssilaisista 45 % sai opiskelupaikan!

Tämä kurssi on laajin kurssimme farmasian valintakokeeseen. Jos siis haluat saada parhaimmat lähtökohdat valintakokeeseen, on tämä kurssi siihen paras valinta!

Kurssin sisältö

Saat opettajien tekemän opetusaikataulun, mikä auttaa sinua opiskelemaan aihealueita loogisessa järjestyksessä. Pääset siis heti kiinni tehokkaaseen opiskeluun, kun tiedät mitä – ja myös miten, pitää opiskella.

1. Sähköinen oppimisympäristö

Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, materiaalit ja opetusvideot. Tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen ja tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa tilauksesta.

2. Online-opetus

  • Pääsykoevalmistautumisen opiskelutekniikka (3 oppituntia)

Opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki muu oppiminen perustuu. Kurssikerralla käydään läpi mistä tekijöistä onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu.

  •  Kemian etäopetusta (48 oppituntia)

Kemian valmennuskurssilla kerrataan valintakoevaatimusten kannalta keskeisimmät lukion laajan kemian teoriaosuudet ja lasketaan runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä. Valmennuskursseillamme saat selkeän kokonaiskuvan vaadittavista kemian sisällöistä sekä vankan laskurutiinin tiiviin, ohjatun harjoittelun tuloksena. Opetuksesta jää tallenteet, joiden avulla voit kerrata vaikeimpia asioita ja korvata mahdolliset poissaolot.

  •  Aineistokokeen etäopetusta (28 oppituntia)

Opetuksessa on kaksi osuutta.

  1. Aineistokokeen tekstitaidon osuudessa (8 oppituntia) perehdyt erilaisiin terveystieteisiin perustuviin aineistoihin. Toisin kuin monet luulevat, aineistokokeeseen voi valmistautua etukäteen. Kurssin käytyäsi tiedät, mikä aineistokoe on ja miten käsittelet tekstiaineistoa. Aineistokokeessa menestyminen edellyttää sinulta hyviä tekstinkäsittelyvalmiuksia löytääksesi olennaiset kohdat vastauksen tueksi rajatussa ajassa. Kurssin aikana opetetaan ja harjoitellaan tutkitusti tehokkaat luku-, muistiinpanotekniikat. Kurssilla pääpaino on erilaisissa tekstiharjoituksissa, joiden avulla parannat luku-, muistiinpanotekniikkaasi.
  2. Aineistokokeen fysiologia osuudessa (20 oppituntia) opiskellaan farmasian valintakokeen aineistoissa ja tehtävissä esiintyneitä ihmisen fysiologian aihealueita, joiden peruskäsitteiden ja ilmiöiden osaaminen on tukenut aineistojen sisältöjen ymmärtämistä ja tehtäviin vastaamista.

3. Kurssimateriaali: Farmasianetti ja opetusvideot (= Farmasia Koti), henkilökohtainen tuki

Farmasianetin kemian osuudessa on yli 600 kemian tehtävää mallivastauksineen sekä kattava teoria, joka pitää sisällään myös opetusvideot. Aineisto-osuuden materiaalissa on  12 erilaisessa aineistoharjoitusta (240 tehtävää) sekä teoriaosuus, johon on koottu valintakokeiden aineistoissa ja tehtävissä esiintyneitä lukion biologian oppimäärään kuuluvia aihealueita. Farmasianetissä voit lähettää kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti. Kysymyksiin vastataan useamman kerran viikossa, joten saat kysymyksiisi vastauksen tarvittaessa myös ennen kurssiopetuksen alkua, jos haluat aloittaa valmistautumisen jo ennen online-opetuksen alkua.

4. Harjoituspääsykokeet 3 kpl (12 oppituntia)

Kurssiin kuuluu kolme sähköistä harjoituspääsykoetta. Harjoituspääsykokeiden avulla testaat omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetaktiikkaa ja ajankäyttöä.

5. Tutorit tukenasi

Tutoreiden avulla laadit opiskelu- ja ajankäytönsuunnitelman, saat tietoa hakemisesta ja opiskelusta sekä ohjeita ja tukea valmistautumiseen sekä koetilanteeseen.

Milloin?

Opettajan pitämiä etäluentoja on pääosin arki-iltaisin ja lauantaisin. Koska opiskelu tapahtuu etänä, voit osallistua kurssille mistä tahansa. Kurssimateriaalit saat käyttöösi viimeistään marraskuun aikana.

Tarkemman kurssiaikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Maksutiedot

Kurssin hinta on 890 euroa.  Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 200  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 890 €


 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat.  Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
91 ot
Alkaa
1.4.2023
Päättyy
21.5.2023
Kurssin hinta
890€

”Opettaja on kerrassaan loistava! Ote opettamiseen 10+. Pikkukokeet ovat tukeneet hyvin oppimista. Kysy kemiasta-osio on toiminut erittäin hyvin ja olen positiivisesti yllättynyt, kuinka hyvin ja nopeasti sieltä on opettajalta vastauksia kysymyksiin saanut. Opettajan tsempit ja kannustus on myös olleet tosi tärkeitä. Joka aamu on mielessäni olleet sanat ”nyt vaan tehtäviä päin!”, vaikka aina ei olisi välttämättä ihan jaksanut, mutta tsemppien voimalla on jaksanut. Opettaja on luonut kurssille erinomaisen ilmapiirin ja jaksaa aina iloisesti vastata kaikkiin kysymyksiin. Olen positiivisesti yllättynyt myös siitä, kuinka hyvin etäkurssi on kokonaisuudessaan toiminut!”

Aino, farmasian Online-kurssilainen 2022

”Pidin erityisesti siitä, että asiaa käytiin juuri farmasian valintakokeen näkökulmasta, eikä vain menty biologian aiheita eteenpäin pelkkänä biologiana. Lisäksi opettaja yritti saada meitä oikeasti ymmärtämään kaikki asiat, eikä vain oppimaan ulkoa. Hyvä ote opetukseen!”

Sanni, farmasian Online-kurssilainen 2022

”Hyvät ja selkeät diaesitykset. Kuvia sopivan verran, jotka selkeyttivät teoriaa. Plussaa kuvista, joita opettaja piirsi selittäessään tiettyjä asioita luentojen aikana. Oli myös mukava harjoitella aineistokysymyksiä yhdessä luentojen aikana.”

Sofia, farmasian Online-kurssilainen 2022