Farmasia etäopetus 2024

Kokonaisvaltaisin kurssimme farmasian alan valintakokeeseen:

 • 91 oppituntia opettajajohtoista etäopetusta
 • yli 1 000 tehtävää mallivastauksineen, kattava teoria opetusvideoineen
 • 3 harjoituspääsykoetta
 • Farmasianetin, opettajien ja tutoreiden jatkuva tuki

Voit osallistua kurssille mistä tahansa. Pääset myös seuraamaan omaa kemian osaamistasoasi reaaliajassa farmasianetissä. Valmennuskurssilla käyt opettajan tuella läpi juurikin niitä asioita, mitä farmasian alan pääsykokeessa vaaditaan.

Kevään 2022 kurssilaisista 45% sai opiskelupaikan!

Kaupunki
Kurssin laajuus
91 ot
Alkaa
2.4.2024
Päättyy
20.5.2024
Kurssin hinta
890€
 • Kenelle?

  Valmennuskurssi sopii kaikille, jotka ovat opiskelleet vaaditut kemian kurssit lukiossa tai itsenäisesti ja tarvitsevat apua farmasian alan pääsykoetta varten. Kurssi sopii niin ensimmäistä kertaa pyrkiville kuin jo aiemminkin hakeneille.

 • Kurssin sisältö

  Saat opettajien tekemän opetusaikataulun, mikä auttaa sinua opiskelemaan kemian ja aineistokoeosion aihealueita ja taitoja loogisessa järjestyksessä. Pääset siis helpommin kiinni tehokkaaseen opiskeluun, kun tiedät mitä ja miten kannattaa opiskella. Etäpetuksesta jää tallenteet, joiden avulla voit kerrata vaikeimpia asioita ja korvata mahdolliset poissaolot.

  1. Online-opetus

  • Pääsykoevalmistautumisen opiskelutekniikka (4 oppituntia)

  Opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki muu oppiminen perustuu. Kurssikerralla käydään läpi mistä tekijöistä onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu.

  •  Kemian etäopetusta (48 oppituntia)

  Kemian valmennuskurssilla kerrataan valintakoevaatimusten kannalta keskeisimmät lukion laajan kemian teoriaosuudet ja lasketaan runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä. Valmennuskursseillamme saat selkeän kokonaiskuvan vaadittavista kemian sisällöistä sekä vankan laskurutiinin tiiviin, ohjatun harjoittelun tuloksena.

  • Aineistokokeen etäopetusta (28 oppituntia)

  Opetuksessa on kaksi osuutta.

  1. Aineistokokeen tekstitaidon osuudessa (8 oppituntia) perehdyt erilaisiin terveystieteisiin perustuviin aineistoihin. Toisin kuin monet luulevat, aineistokokeeseen voi valmistautua etukäteen. Kurssin käytyäsi tiedät, mikä aineistokoe on ja miten käsittelet tekstiaineistoa. Aineistokokeessa menestyminen edellyttää sinulta hyviä tekstinkäsittelyvalmiuksia löytääksesi olennaiset kohdat vastauksen tueksi rajatussa ajassa. Kurssin aikana opetetaan ja harjoitellaan tutkitusti tehokkaat luku-, muistiinpanotekniikat. Kurssilla pääpaino on erilaisissa tekstiharjoituksissa, joiden avulla parannat luku-, muistiinpanotekniikkaasi.
  2. Aineistokokeen fysiologia osuudessa (20 oppituntia) opiskellaan farmasian valintakokeen aineistoissa ja tehtävissä esiintyneitä ihmisen fysiologian aihealueita, joiden peruskäsitteiden ja ilmiöiden osaaminen on tukenut aineistojen sisältöjen ymmärtämistä ja tehtäviin vastaamista.

  2. Kurssimateriaali: Farmasianetti ja opetusvideot

  Farmasianetin kemian osuudessa on yli 800 kemian tehtävää mallivastauksineen sekä kattava teoria, joka pitää sisällään myös opetusvideot. Aineisto-osuuden materiaalissa on  9 erilaisessa aineistoharjoitusta (180 tehtävää) sekä teoriaosuus, johon on koottu valintakokeiden aineistoissa ja tehtävissä esiintyneitä lukion biologian oppimäärään kuuluvia aihealueita. Farmasianetissä voit lähettää kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle. Kysymyksiin vastataan useamman kerran viikossa, joten saat kysymyksiisi vastauksen tarvittaessa myös ennen etäopetuksen alkua, jos haluat aloittaa valmistautumisen jo hyvissä ajoin.

  Farmasianetti kemiassa on lisäksi seuraavat sisällöt ja ominaisuudet:

  • uudistettu ja aiempaa laajempi visualisoitu kemian teoria
  • edistymiskäyrä, jonka avulla voit seurata osaamisesi kehittymistä
  • kertaustoiminto, joka ohjaa tarkistamaan ja kertaamaan väärin menneet tehtävät
  • mahdollisuus verrata omaa edistymistäsi muihin pyrkijöihin reaaliajassa

   

  3. Harjoituspääsykokeet 3 kpl (12 oppituntia)

  Kurssiin kuuluu kolme sähköistä harjoituspääsykoetta. Harjoituspääsykokeiden avulla testaat omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetaktiikkaa ja ajankäyttöä.

   

  4. Henkilökohtainen tuki (tutorit, opettajat ja Farmasianetti)

  Kursseillamme saat henkilökohtaista tukea monin eri tavoin. Opettajamme ja farmasianetti tuovat sinulle sisältöapua, jonka lisäksi tutorimme tarjoavat henkistä tukea ja kannustusta. Kurssin tutorit ovat farmasian alan opiskelijoita, joilla on omakohtaista kokemusta pyrkimisestä ja pääsykokeesta. He auttavat tarvittaessa lukusuunnitelman tekemisessä sekä vastaavat pyrkimistä ja opintoja koskeviin kysymyksiisi. Tutorit ovat etäkurssilla mukana sovitusti ja heihin voi olla yhteydessä myös puhelimella tai sähköpostilla, milloin haluat.

 • Aikataulu

  Farmasianetti avautuu viimeistään 1.10.2023, jolloin voit aloittaa itsenäisen opiskelun teorian, tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Saat tunnukset Moodle-oppimisympäristöömme heti ilmoittautumisesi jälkeen, ja ne aktivoituvat noin tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

  Kurssin etäopetus alkaa huhtikun alussa. Etäopetusta on arki-iltaisin (muutamia kertoja voi olla lauantaisin) keskimäärin 3 kertaa viikossa. Yksi opetuskerta kestää 3 tuntia. Tarkemman opetusaikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodlesta noin kaksi viikkoa ennen opetuksen alkua.

  Huom! Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön ja valintakoepäivän julkaisun jälkeen.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa opiskelupaikkaa farmasian alan hakukohteista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna puoleen hintaan.

”Valmennuskurssi toimi hyvänä kertauksena opiskelemille asioille ja samalla luennoilta sai yksityiskohtia myös toisista kirjasarjoista, joita ei ollut lukenut. Isona osana koen apua saaneeni myös vastaustekniikassa. Lukiossa harjoiteltiin tarkkaa vastausrakennetta ylioppilaskokeisiin, mutta sama vastaustekniikka ei sovi pääsykokeisiin tai yliopistolla kirjoitettaviin teksteihin, jonka vuoksi uskon, että vastaustekniikan harjoitteleminen ja siitä palautteen saaminen oli yksi isoimmista hyödyistä mitä sain. Yksi parhaita asioita valmennuksessa oli myös mukavat ja asiantuntevat luennoitsijat!”

Pinja Vepsä, biologian Online-kurssilainen, kevät 2022

”Opettajan tyyli opettaa oli hyvin ymmärrettävä, kiinnostava sekä selkeä. Tämän lisäksi hän oli myös mukavan rento, ja vastasi hyvin kysyttyihin kysymyksiin.”

Biologian Online-kurssilainen 2022

”Asiat käytiin hyvin ja selkeästi läpi! Pysyttiin aikataulussa ja opettaja osasi hyvin asiansa”

Biologian Online-kurssilainen 2022

”Erittäin hyvät ja kattavat luennot, sekä oheismateriaalit. Selkeästi ja asiantuntevasti opetettu. Olen saanut paljon uutta tietoa ja toki hyvin pystynyt kertaamaan jo tuttua asiaa.”

Biologian Online-kurssilainen 2022