Farmasia etäopetus 2024

Kokonaisvaltaisin kurssimme farmasian alan valintakokeeseen:

 • 91 oppituntia opettajajohtoista etäopetusta
 • yli 1 000 tehtävää mallivastauksineen, kattava teoria opetusvideoineen
 • 3 harjoituspääsykoetta
 • Farmasianetin, opettajien ja tutoreiden jatkuva tuki

Voit osallistua kurssille mistä tahansa. Pääset myös seuraamaan omaa kemian osaamistasoasi reaaliajassa farmasianetissä. Valmennuskurssilla käyt opettajan tuella läpi juurikin niitä asioita, mitä farmasian alan pääsykokeessa vaaditaan.

Kevään 2023 kurssilaisista 47% ja kevään 2022  kurssilaisista 45% sai opiskelupaikan!

Kaupunki
Kurssin laajuus
91 ot
Alkaa
3.4.2024
Päättyy
20.5.2024
Kurssin hinta
890€
 • Kenelle?

  Valmennuskurssi sopii kaikille, jotka ovat opiskelleet vaaditut kemian kurssit lukiossa tai itsenäisesti ja tarvitsevat apua farmasian alan pääsykoetta varten. Kurssi sopii niin ensimmäistä kertaa pyrkiville kuin jo aiemminkin hakeneille.

 • Kurssin sisältö

  Saat opettajien tekemän opetusaikataulun, mikä auttaa sinua opiskelemaan kemian ja aineistokoeosion aihealueita ja taitoja loogisessa järjestyksessä. Pääset siis helpommin kiinni tehokkaaseen opiskeluun, kun tiedät mitä ja miten kannattaa opiskella. Etäpetuksesta jää tallenteet, joiden avulla voit kerrata vaikeimpia asioita ja korvata mahdolliset poissaolot.

  1. Online-opetus

  • Pääsykoevalmistautumisen opiskelutekniikka (4 oppituntia)

  Opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki muu oppiminen perustuu. Kurssikerralla käydään läpi mistä tekijöistä onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu.

  •  Kemian etäopetusta (48 oppituntia)

  Kemian valmennuskurssilla kerrataan valintakoevaatimusten kannalta keskeisimmät lukion laajan kemian teoriaosuudet ja lasketaan runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä. Valmennuskursseillamme saat selkeän kokonaiskuvan vaadittavista kemian sisällöistä sekä vankan laskurutiinin tiiviin, ohjatun harjoittelun tuloksena.

  • Aineistokokeen etäopetusta (28 oppituntia)

  Opetuksessa on kaksi osuutta.

  1. Aineistokokeen tekstitaidon osuudessa (8 oppituntia) perehdyt erilaisiin terveystieteisiin perustuviin aineistoihin. Toisin kuin monet luulevat, aineistokokeeseen voi valmistautua etukäteen. Kurssin käytyäsi tiedät, mikä aineistokoe on ja miten käsittelet tekstiaineistoa. Aineistokokeessa menestyminen edellyttää sinulta hyviä tekstinkäsittelyvalmiuksia löytääksesi olennaiset kohdat vastauksen tueksi rajatussa ajassa. Kurssin aikana opetetaan ja harjoitellaan tutkitusti tehokkaat luku-, muistiinpanotekniikat. Kurssilla pääpaino on erilaisissa tekstiharjoituksissa, joiden avulla parannat luku-, muistiinpanotekniikkaasi.
  2. Aineistokokeen fysiologia osuudessa (20 oppituntia) opiskellaan farmasian valintakokeen aineistoissa ja tehtävissä esiintyneitä ihmisen fysiologian aihealueita, joiden peruskäsitteiden ja ilmiöiden osaaminen on tukenut aineistojen sisältöjen ymmärtämistä ja tehtäviin vastaamista.

  2. Kurssimateriaali: Farmasianetti ja opetusvideot

  Farmasianetin kemian osuudessa on yli 800 kemian tehtävää mallivastauksineen sekä kattava teoria, joka pitää sisällään myös opetusvideot. Aineisto-osuuden materiaalissa on  9 erilaisessa aineistoharjoitusta (180 tehtävää) sekä teoriaosuus, johon on koottu valintakokeiden aineistoissa ja tehtävissä esiintyneitä lukion biologian oppimäärään kuuluvia aihealueita. Farmasianetissä voit lähettää kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle. Kysymyksiin vastataan useamman kerran viikossa, joten saat kysymyksiisi vastauksen tarvittaessa myös ennen etäopetuksen alkua, jos haluat aloittaa valmistautumisen jo hyvissä ajoin.

  Farmasianetti kemiassa on lisäksi seuraavat sisällöt ja ominaisuudet:

  • uudistettu ja aiempaa laajempi visualisoitu kemian teoria
  • edistymiskäyrä, jonka avulla voit seurata osaamisesi kehittymistä
  • kertaustoiminto, joka ohjaa tarkistamaan ja kertaamaan väärin menneet tehtävät
  • mahdollisuus verrata omaa edistymistäsi muihin pyrkijöihin reaaliajassa

   

  3. Harjoituspääsykokeet 3 kpl (12 oppituntia)

  Kurssiin kuuluu kolme sähköistä harjoituspääsykoetta. Harjoituspääsykokeiden avulla testaat omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetaktiikkaa ja ajankäyttöä.

   

  4. Henkilökohtainen tuki (tutorit, opettajat ja Farmasianetti)

  Kursseillamme saat henkilökohtaista tukea monin eri tavoin. Opettajamme ja farmasianetti tuovat sinulle sisältöapua, jonka lisäksi tutorimme tarjoavat henkistä tukea ja kannustusta. Kurssin tutorit ovat farmasian alan opiskelijoita, joilla on omakohtaista kokemusta pyrkimisestä ja pääsykokeesta. He auttavat tarvittaessa lukusuunnitelman tekemisessä sekä vastaavat pyrkimistä ja opintoja koskeviin kysymyksiisi. Tutorit ovat etäkurssilla mukana sovitusti ja heihin voi olla yhteydessä myös puhelimella tai sähköpostilla, milloin haluat.

 • Aikataulu

  Farmasianetti avautuu viimeistään 1.10.2023, jolloin voit aloittaa itsenäisen opiskelun teorian, tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Saat tunnukset Moodle-oppimisympäristöömme heti ilmoittautumisesi jälkeen, ja ne aktivoituvat noin tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

  Kurssin etäopetus alkaa huhtikun alussa. Etäopetusta on arki-iltaisin (muutamia kertoja voi olla lauantaisin) keskimäärin 3 kertaa viikossa. Yksi opetuskerta kestää 3 tuntia. Tarkemman opetusaikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodlesta noin kaksi viikkoa ennen opetuksen alkua.

  Huom! Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön ja valintakoepäivän julkaisun jälkeen.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa opiskelupaikkaa farmasian alan hakukohteista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna puoleen hintaan.

 • Kurssilaistemme palautteita

  Salla: Opetus oli selkeää. Ymmärsin aiheet, jotka olivat ennestään haastavia/ epäselviä koska opetustyyli oli erilainen mihin olin aiemmin tottunut ja asiat selkeytyivät. Opettaja oli ihan paras. Asiantuntevaa opetusta ja omakohtaisia kokemuksia kemiaan ym. elämään liittyen. Sain uusia vinkkejä, kuinka lähestyä aineistoja. Nyt olen oppinut ymmärtämään, miten aineistoja kannattaa lähestyä ja saanut sen vuoksi varmuutta aineisto-osuudessa. Aiemmin siis luin aineistoa paniikissa ja koitin muistaa mahdollisimman paljon asioita eikä siitä tullut mitään. Kiitos! Tarjoan oluen, KUN pääsen sisään farmasiaan!

  Jenni: Ihanat opettajat! Hyviä vinkkejä aineiston lukemiseen, ajan säästämiseen aineistosta vastausten löytämiseen.

  Jenny: Opettaja selittää asiat hyvin ja selkeästi, sekä kannustaa kyselemään/huomauttamaan asioista tarpeen mukaan. Siellä täällä saattaa sattua merkkausvirheitä mutta nekin aina korjataan ja ei vaikuta opetuksen tasoon. Opettaja on aina rennolla tuulella luennoilla ja ei ota asioita liian vakavasti, joka rauhoittaa myös kuunnellessa. Positiivinen persoona opetuksen aikana on virkistävää ja opettaja on alusta asti ollut kannustava vaikka asiat ovat vaikeita oppia. Ottaa myös kuuntelijoiden pyynnöt hyvin huomioon opetuksen aikana. Kaikilta puolin todella positiivinen kokemus jäänyt kurssista.

  Natalia (kemia): Opettaja oli todella chilli ja asiantunteva. Opetusta oli helppo ymmärtää ja se meni perille, vaikka ei olisikaan hyvä pohja kemiasta. Opettaja myös varmisti aina sopivissa kohdissa että kaikki pysyivät kärryillä opetuksesta.

  Natalia (aineisto): Toista vuotta peräkkäin todella hyvä fysiologian opettaja! Selitti biologian ilmiöt selkeästi ja opettajan monipuoliset esimerkit niin lukion biologiasta kuin sen ulkopuoleltakin motivoivat opiskelupaikan tavoitteluun myös niinä päivinä, kun biologia ei maistunut kirjasta pänttäämällä. Vaikeiden aineistossa esiintyvien käsitteiden läpikäynti niiden asiayhteyksissä auttoi ymmärtämään aineistoa ja ihmisen fysiologiaa paremmin.

  Taru: Oppi paljon syvemmin aineistokokeen asioita, mitä ei aikaisemmin välttämätä ole tullut ajatelleeksi. Selkeä opetustapa, piirustuksia jne. jonka kautta oppi vähän helpommin hankalampia aiheita.

  Aaro: Asiantuntevuus on todella syvällistä verrattuna lukiotason opetukseen. Opetus ja motivointi ovat hyvällä tasolla.

  Maria: Opetus oli todella hyvää, enkä muuttaisi mitään juurikaan. Jos on ongelmia niin opettaja auttoi minua aina. Opetus on ollut niin hyvää, että alussa kemian osaaminen oli aika huonolla tasolla, ja nyt olen saanut eritäin hyviä pisteitä kokeista.

  Loviisa: Opetus on ollut rentoa, mutta tehokasta, ja kaikki on otettu huomioon. Kysymyksiin vastattiin asiallisesti, ystävällisesti, tyhmiä kysymyksiä ei ole. Jo ensimmäiseltä luennolta sai kattavan kokonaiskuvan tulevasta koitoksesta ja eri suoritustavoista. Henkilökohtaisesti pidin eniten siitä, että koin, että kaikilla on mahdollisuus onnistua opiskelutaustasta huolimatta.