DI Vip Helsinki 2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kenelle?

Diplomi-insinöörin monipuoliset urapolut odottavat jo nurkan takana, mutta ensin tulisi selvittää DI-valintakoe. Tökkiikö kuitenkin fysiikka, kemia ja matematiikka sen verran, että tarvitsisit ammattilaisen apua selittämään vaikeatkin asiat rauhassa ja perusteellisesti? Vastasit todennäköisesti kyllä, koska olet löytänyt tiesi meidän sivuille ja hyvä niin, sillä olet täysin oikeassa paikassa. Eezy Valmennuskeskuksen DI Vip Helsinki 2023 –valmennuskurssilla saat apua juurikin DI-valintakokeen kannalta oleellisiin asioihin ja vahvan pohjan pääsykokeessa menestymiseen. Jos mietit mitä Vip kurssin nimessä tarkoittaa, jatka lukemista sillä lupaamme ettet tule pettymään.

Eezy Valmennuskeskus on alansa markkinajohtaja ja vuosittain tuhannet opiskelijat saavat tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla. Kun kyselymme perusteella peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen, tiedämme tekevämme asioita oikein.

Kurssi sopii kaikille diplomi-insinööriksi pyrkiville, ja se on opetusmäärältään ylivoimaisesti laajin sekä monipuolisin DI-kurssimme. Jopa 198 oppituntia etä- ja luokkaopetusta! Yo-kirjoituksiin ja valintakokeeseen valmistautuminen samassa paketissa.

 

Mitä?

Vip-kurssin opetusmäärä on ylivoimaisesti suurin kaikista kursseistamme. Opettajan pitämien lähiopetustuntien lisäksi saat myös kattavan määrän tehtäviä, joita voit tehdä DI-netissä silloin, kun sinulle sopii. Saat meiltä opettajien tekemän opetusaikataulun, mikä auttaa sinua opiskelemaan valintakokeen aihealueita loogisessa järjestyksessä. Pääset siis heti kiinni tehokkaaseen opiskeluun, kun tiedät mitä – ja myös miten, pitää opiskella.

Kurssin opetus koostuu tammikuun kurssin perusopetuksesta, sekä Vip-kurssilaisten omista opetuskerroista, joissa harjoitellaan pääsykokeen kannalta oleellisia taitoja vastaustekniikasta ja ajankäytöstä.

Kurssilla käydään laajasti läpi matematiikka, fysiikkaa ja kemiaa, jonka lisäksi pääset myös testaamaan osaamisesi tasoa harjoituspääsykokeiden avulla, jotka opettaja korjaa ja pisteyttää. Näin olet siis koko ajan perillä oman opiskelusi tasosta ja tiedät mihin asioihin pitää vielä panostaa. Sinulla on myös koko kurssin ajan mahdollisuus kysyä apua opettajalta ja saada apua laskutehtäviin, jos joku asia jäi epäselväksi. DI- valintakokeessa laskurutiini on valttia, mutta myös soveltamista vaaditaan. Matematiikan kokeessa tulee osata peruslaskut ja käytössä ei ole kaavoja eikä symbolista laskinta. Fysiikan ja kemian aineistotehtävät ovat usein opetussuunnitelman ulkopuolelta, joten aineiston lukutaitoa harjoitellaan kurssilla.

 

Kurssin sisältö:

 • 64,6 oppituntia matematiikkaa + 19 ot matematiikkaa pienryhmässä
 • 49,4 oppituntia fysiikkaa + 15,2 ot fysiikkaa pienryhmässä
 • 34, 2 oppituntia kemiaa
 • 3,8 oppituntia opiskelu- ja vastaustekniikkaa
 • 3,8 oppituntia aineistotehtävien tekniikkaa
 • 8 oppituntia ongelmanratkaisuluentoja
 • Yli 2500 harjoitustehtävää mallivastauksineen
 • 3 harjoituspääsykoetta
 • Tutorointi
 • DI-netti
 • Mahdollisuus osallistua veloituksetta myös DI harjoituskoepaketti tai DI Koti kurssille

 

Miten?

Opettajan pitämiä lähiluentoja on Helsingissä arki-iltaisin ja lauantai aamuisin. Tarkemman aikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Kurssitakuu ja maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, pääset seuraavan vuoden vastaavalle kurssille puoleen hintaan. Aika hyvä diili, eikö?

Tarjoamme sinulle ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022.

Tämän kurssin ennakkovaraajat saavat valita myös kaupan päälle yhden vapaavalintaisen kurssin alla olevista kursseista:

Kaupanpäällisen saa alekoodilla ENNAKKOETU. Lisää ostoskoriin tämän kurssin lisäksi haluamasi kaupanpäällinen ja syötä alekoodi, niin etu aktivoituu. Kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 470 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Kurssin valmennusjohtaja Veera on täällä sinua varten, s-posti veera.rosama@eezy.fi ja lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Haluatko lukea lisää diplomi-insinöörin opinnoista ja valintakokeesta? Klikkaa tästä!

Bonuksena sinulle!

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 1592€
1990€

 

Kaupunki
Helsinki
Kurssin laajuus
198 ot
Alkaa
7.1.2023
Päättyy
18.5.2023
Kurssin hinta
1592€ 1990€

”Kurssi oli mielestäni todella hyvin järjestetty korona-aikana ja opetus oli laadukasta.”

DI-kurssilainen 2021

”Loistava kurssi!”

DI-kurssilainen 2021

”Pidin paljon siitä, että materiaalit jaettiin sekä paperisena, että sähköisenä, ja niiden käyttö oli helppoa.”

DI-kurssilainen 2021

”Opettaja kertoi asiat rennolla ja asiantuntevalla tavalla.”

DI-kurssilainen 2021

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Veera Rosama
DI-kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: veera.rosama@eezy.fi