DI-netti matematiikka 2024

Valmennuskeskuksen DI-netti matematiikka 2024 –valmennuskurssilla saat apua juurikin DI-valintakokeen kannalta oleellisiin asioihin ja vahvan pohjan pääsykokeessa menestymiseen. DI-netti on markkinoiden ainoa DI alan oppimisalusta, jota käyttäessäsi voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti.

Valmennuskeskus on alansa markkinajohtaja ja vuosittain tuhannet opiskelijat saavat tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla. Kun kyselymme perusteella peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen, tiedämme tekevämme asioita oikein.

Kaupunki
Kurssin laajuus
1200+ tehtävää
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
4.6.2024
Kurssin hinta
170€
 • Kenelle?

  Tehokas itseopiskelukurssi sopii kaikille diplomi-insinööriksi pyrkiville, jotka tarvitsevat apua matematiikassa ja haluavat opiskella itsenäisesti.

 • Kurssin sisältö

  Kurssilla opiskelet omaan tahtiin matematiikka, jonka lisäksi pääset myös testaamaan osaamisesi tasoa tehtävien avulla. Näin olet siis koko ajan perillä oman opiskelusi tasosta ja tiedät mihin asioihin pitää vielä panostaa. Voit halutessasi myös verrata omaa osaamistasoasi kurssin muihin oppilaisiin. Sinulla on myös koko ajan mahdollisuus kysyä apua opettajalta ja saada apua laskutehtäviin, jos joku asia jäi epäselväksi.

  • Yli 1200 valintakokeen tasoista harjoitustehtävää
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta
  • Teoria tärkeimmistä aiheista
 • Aikataulu

  DI-netti avautuu 1.10.2023 mennessö, jolloin voit aloittaa itsenäisen opiskelun teorian, tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Saat tunnukset Moodle-oppimisympäristöömme heti ilmoittautumisesi jälkeen, ja ne aktivoituvat noin tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

  Voit ilmoittautua kurssille milloin vain.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa opiskelupaikkaa DI hakukohteista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna puoleen hintaan.