DI informaatioverkostot Vip Helsinki 2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kenelle?

Oletko hakemassa Aalto-yliopiston informaatioverkostot -hakukohteeseen, mutta ensin tulisi selvittää DIA-yhteisvalinnan DI-valintakoe? Tarvitsetko kunnon lisäboostia opintoihin, jotta voisit astella valintakokeeseen itsevarmana ja luottavaisena? Vastasit todennäköisesti kyllä, koska olet löytänyt tiesi meidän sivuille ja hyvä niin, sillä olet täysin oikeassa paikassa.

Eezy Valmennuskeskuksen DI informaatioverkostot Vip Helsinki 2023 –valmennuskurssilla saat apua juurikin DIA-yhteisvalinnan DI-valintakokeen kannalta oleellisiin asioihin ja vahvan pohjan pääsykokeessa menestymiseen. Olemme alan markkinajohtaja ja vuosittain tuhannet opiskelijat saavat tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla. Kun kyselymme perusteella peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen, tiedämme tekevämme asioita oikein.

Täydellinen valmennuskurssi kaikille, jotka hakevat Aalto-yliopiston informaatioverkostot -hakukohteeseen ja tarvitsevat apua matematiikan sekä tekniikan alan luovaa ongelmanratkaisukykyä mittaaviin tehtäviin. 

 

Mitä?

Saat meiltä opettajien tekemän opetusaikataulun, mikä auttaa sinua opiskelemaan valintakokeen aihealueita loogisessa järjestyksessä. Pääset siis heti kiinni tehokkaaseen opiskeluun, kun tiedät mitä – ja myös miten, pitää opiskella. Opettajan pitämien lähiopetustuntien lisäksi sinulla on myös mahdollisuus osallistua veloituksetta DI harjoituskoepaketti tai DI Koti kurssille.

Kurssilla valmennetaan Aalto-yliopiston informaatioverkostot-hakukohteeseen, joten tulet opiskelleeksi tehokkaasti juuri tämän hakukohteen pääsykoetta varten.

 

Kurssin sisältö:

  • 64,6 oppituntia matematiikkaa + 19 ot matematiikan luentoja pienryhmässä
  • 3,8 oppituntia opiskelu- ja vastaustekniikkaa 
  • 3,8 oppituntia aineistotehtävien tekniikkaa 
  • 8 oppituntia ongelmanratkaisuluentoja
  • DI-netti
  • Mahdollisuus osallistua veloituksetta myös DI harjoituskoepaketti tai DI Koti kurssille

 

Miten?

Opettajan pitämiä lähiluentoja on Helsingissä arki-iltaisin ja lauantai aamuisin. Tarkemman aikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Kurssitakuu ja maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, pääset seuraavan vuoden vastaavalle kurssille puoleen hintaan. Aika hyvä diili, eikö?

Tarjoamme sinulle ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022.

Tämän kurssin ennakkovaraajat saavat valita myös kaupan päälle yhden vapaavalintaisen kurssin alla olevista kursseista:

Kaupanpäällisen saa alekoodilla ENNAKKOETU. Lisää ostoskoriin tämän kurssin lisäksi haluamasi kaupanpäällinen ja syötä alekoodi, niin etu aktivoituu. Kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 360 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Kurssin valmennusjohtaja Veera on täällä sinua varten, s-posti veera.rosama@eezy.fi ja lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Haluatko lukea lisää diplomi-insinöörin opinnoista ja valintakokeesta? Klikkaa tästä!

Bonuksena sinulle!

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

Haluatko lukea lisää diplomi-insinöörin opinnoista ja valintakokeesta? Klikkaa tästä!

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 952€
1190€

 

 

Kaupunki
Helsinki
Kurssin laajuus
99 ot
Alkaa
7.1.2023
Päättyy
17.5.2023
Kurssin hinta
952€ 1190€

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Veera Rosama
DI-kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: veera.rosama@eezy.fi