DI huhtikuu etäopetus 2024

Kurssi on luonteeltaan tehokas kertauskurssi, jonka aikana kiteytetään lukion matematiikan, fysiikan/kemian ja ongelmanratkaisutaitojen keskeisimmät ja haastavimmat asiat. Kurssi pidetään lähellä valintakoetta, joten se sopii mitä parhaiten viime hetken kertaukseen:

 • 75 oppituntia opettajajohtoista etäopetusta
 • yli 2500 tehtävää vaiheittaisine mallivastauksineen, kattavat teoriat opetusvideoineen
 • kahdeksan harjoituspääsykoetta, joista kolme korjataan ja pisteytetään
 • DI-netin, opettajien ja tutoreiden jatkuva tuki

Lukion matematiikan ja fysiikan/kemian sisällöissä on useita haastavia ja vaikeasti ymmärrettäviä kokonaisuuksia, jotka opit parhaiten kokeneiden pääsykoeasiantuntijoidemme ohjauksessa.

Kaupunki
Kurssin laajuus
108 ot
Alkaa
3.4.2024
Päättyy
24.5.2024
Kurssin hinta
990€
 • Kenelle?

  Kurssi sopii kaikille DI-tutkintoa tavoitteleville opiskelijoille, jotka ovat opiskelleet valintakokeessa edellytettyjä lukion matematiikan, fysiikan / kemian sisältöjä lukiossa tai itsenäisesti. Valmennuskeskuksen DI huhtikuu etäopetus – valmennuskurssilla saat apua juurikin DI-valintakokeen kannalta oleellisiin asioihin ja suuren opetusmäärän ansiosta saat vahvan pohjan pääsykokeessa menestymiseen.

 • Etäopetus

  Etäopetus koostuu seuraavista kokonaisuuksista (oppitunti á 45 min). Opetuksesta jää tallenteet, joiden avulla voit kerrata vaikeimpia asioita ja korvata mahdolliset poissaolot.

  • 41 oppituntia matematiikan etäopetusta + tallenteet
  • 34 oppituntia fysiikan etäopetusta + tallenteet TAI 30 oppituntia kemian etäopetusta + tallenteet.

   

  Voit halutessasi osallistua sekä fysiikan että kemian opetukseen. HUOM! Lisäksi voit valita kurssilta myös pelkän matematiikan ja ongelmanratkaisu opetusosion, jolloin kurssin hinta on 590€. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme info.valmennuskeskus@eezy.fi.

  Kurssin opetus etenee järjestelmällisesti ja tehokkaasti hyödyntäen oppilasta aktivoivia, monipuolisia opetusmenetelmiä, jotta osaaminen ei olisi vain ulkoa opeteltua tehtävien tekemistä. Kurssilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät lukion oppisisällöt teorian läpikäynnin ja esimerkitehtävien avulla.

  Saat meiltä opettajien tekemän opetusaikataulun, mikä auttaa sinua opiskelemaan valintakokeen aihealueita loogisessa järjestyksessä. Pääset siis kiinni tehokkaaseen opiskeluun, kun tiedät mitä ja miten pitää opiskella.

  DI- valintakokeessa laskurutiini on valttia, mutta myös soveltamista vaaditaan. Matematiikan kokeessa tulee osata peruslaskut ja käytössä ei ole kaavoja eikä symbolista laskinta. Fysiikan ja kemian aineistotehtävät sekä ongelmanratkaisun tehtävät ovat usein opetussuunnitelman ulkopuolelta, joten aineiston lukutaitoa harjoitellaan kurssilla.

 • Kurssin muu sisältö

  Kurssimateriaali: DI-netti + opetusvideot

  DI-netissä on yli 2500 tehtävää mallivastauksineen sekä kattava teoria, joka pitää sisällään myös opetusvideot. Voit lähettää kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti. Kysymyksiin vastataan useamman kerran viikossa, joten saat kysymyksiisi vastauksen tarvittaessa myös ennen kurssiopetuksen alkua, jos haluat aloittaa valmistautumisen hyvissä ajoin.

   

  Harjoituspääsykokeet 8 kpl (42 oppituntia)

  Kurssiin kuuluu kahdeksan harjoituspääsykoetta, joista kolme korjataan ja pisteytetään. Harjoituspääsykokeiden avulla testaat omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetaktiikkaa ja ajankäyttöä.

   

  Henkilökohtainen tuki (tutorit, opettajat ja DI-netti)

  Kursseillamme saat henkilökohtaista tukea monin eri tavoin. Opettajamme ja Di-netti tuovat sinulle sisältöapua, jonka lisäksi tutorimme tarjoavat henkistä tukea ja kannustusta.

  Kurssin tutorit ovat teknillisen alan opiskelijoita, joilla on omakohtaista kokemusta pyrkimisestä ja pääsykokeesta. He auttavat tarvittaessa lukusuunnitelman tekemisessä sekä vastaavat pyrkimistä ja opintoja koskeviin kysymyksiisi.

  Tutorit ovat etäkurssilla mukana sovitusti ja heihin voi olla yhteydessä myös puhelimella tai sähköpostilla, milloin haluat.

 • Aikataulu

  DI-netin saat käyttöösi viimeistään 1.10.2023 ja harjoituspääsykokeet 1.2.2024. Opettajan pitämiä etäluentoja on 1-2 krt viikossa / aine arkisin klo. 9-17 völillä (yksi opetuskerta on 3 tuntia eli 9-12 tai 13-16) ja lauantaisin. Muutamia opetuskertoja voi olla myös arki-iltaisin. Koska opiskelu tapahtuu sähköisesti, voit osallistua kurssille mistä tahansa.

  Tarkemman aikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen opetuksen alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi. Moodlessa on ohjeita, miten valmistautua ennen opetuksen alkua.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa opiskelupaikkaa di hakokohteista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna puoleen hintaan!

”Opettaja kertoi asiat rennolla ja asiantuntevalla tavalla.”

DI-kurssilainen 2021

”Loistava kurssi!”

DI-kurssilainen 2021

”Kurssi oli mielestäni todella hyvin järjestetty korona-aikana ja opetus oli laadukasta.”

DI-kurssilainen 2021