Biologia etäopetus 2024

Laajin kurssimme biologian valintakokeeseen:

 • 64 oppituntia opettajajohtoista etäopetusta
 • yli 1 000 tehtävää vaiheittaisine mallivastauksineen, kattava teoria opetusvideoineen
 • 3 korjattavaa harjoituspääsykoetta
 • Bilsanetin, opettajien ja tutoreiden jatkuva tuki

Voit osallistua kurssille mistä tahansa. Pääset myös seuraamaan omaa biologian osaamistasoasi reaaliajassa bilsanetissä. Valmennuskurssilla käyt opettajan tuella läpi juurikin niitä asioita, mitä biologian pääsykokeessa vaaditaan.

Kevään 2022 online -kurssilaisista 50% sai opiskelupaikan!

Kaupunki
Kurssin laajuus
76 ot
Alkaa
2.4.2024
Päättyy
20.5.2024
Kurssin hinta
690€
 • Kenelle?

  Valmennuskurssi sopii kaikille, jotka ovat opiskelleet biologian kurssit lukiossa tai itsenäisesti ja tarvitsevat apua biologian alan pääsykoetta varten. Kurssi sopii niin ensimmäistä kertaa pyrkiville kuin jo aiemminkin hakeneille.

 • Kurssin sisältö

  Saat opettajien tekemän opetusaikataulun, mikä auttaa sinua opiskelemaan biologian aihealueita loogisessa järjestyksessä. Pääset siis helpommin kiinni tehokkaaseen opiskeluun, kun tiedät mitä ja miten kannattaa opiskella.

  1. Online-opetus

  • Pääsykoevalmistautumisen opiskelutekniikka (4 oppituntia)

  Opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki muu oppiminen perustuu. Kurssikerralla käydään läpi mistä tekijöistä onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu.

  •  Biologian etäopetusta (60 oppituntia) ja tallenteet

  Biologian valmennuskurssilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät lukion biologian oppisisällöt ja opetellaan valintakokeen edellyttämiä lisätietoja. Biologian valintakoetehtävät vaativat usein syventävien lukiokurssien tietoja ja joiltain osin tarkempaa osaamista kuin mitä kirjasarjoissa esitetään. Lisäksi lukion periodimuotoinen opiskelutapa aiheuttaa usein sen, että eri lukiokurssien asioiden liittyminen toisiinsa jää hämäräksi. Valmennuskursseillamme saat selkeän kokonaiskuvan biologiasta. Opit ymmärtämään syy-seuraussuhteita sekä hahmottamaan sen, mitkä asiat ovat oleellisia. Opetuksesta jää tallenteet, joiden avulla voit kerrata vaikeimpia asioita ja korvata mahdolliset poissaolot.

  2. Kurssimateriaali: Bilsanetti ja opetusvideot

  Bilsanetti on markkinoiden ainoa biologian alan oppimisalusta, jota käyttäessäsi voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme – ja he vastaavat sinulle henkilökohtaisesti. Bilsanetissä on lisäksi seuraavat sisällöt ja ominaisuudet:

  • uudistettu ja aiempaa laajempi visualisoitu teoria
  • yli 1000 harjoitustehtäviä vaiheittaisine mallivastauksineen
  • bilsanetin opetusvideot
  • edistymiskäyrä, jonka avulla voit seurata osaamisesi kehittymistä
  • kertaustoiminto, joka ohjaa tarkistamaan ja kertaamaan väärin menneet tehtävät
  • mahdollisuus verrata omaa edistymistäsi muihin pyrkijöihin reaaliajassa

   

  3. Harjoituspääsykokeet 3 kpl (12 oppituntia)

  Kurssiin kuuluu kolme sähköistä harjoituspääsykoetta, jotka korjataan ja pisteytettän. Harjoituspääsykokeiden avulla testaat omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetaktiikkaa ja ajankäyttöä.

  4. Henkilökohtainen vastaustekniikkapalaute

  Biologian pääsykokeessa vastaustekniikalla on erittäin suuri merkitys. Esseetehtäviin on annettu rajattu vastaustila, joten vastauksen rakenne ja sisältö ovat ehdottoman tärkeitä. Valmennuskurssilla tehdään harjoituspääsykokeiden lisäksi kolme esseeharjoitusta, joista saat henkilökohtaisen palautteen omista vahvuuksistasi ja vielä kehittämistä vaativista asioista.

  5. Henkilökohtainen tuki (tutorit, opettajat ja bilsanetti)

  Kursseillamme saat henkilökohtaista tukea monin eri tavoin. Opettajamme ja bilsanetti tuovat sinulle sisältöapua, jonka lisäksi tutorimme tarjoavat henkistä tukea ja kannustusta. Kurssin tutorit ovat biologian / ympäristötieteen opiskelijoita, joilla on omakohtaista kokemusta pyrkimisestä ja pääsykokeesta. He auttavat tarvittaessa lukusuunnitelman tekemisessä sekä vastaavat pyrkimistä ja opintoja koskeviin kysymyksiisi. Tutorit ovat etäkurssilla mukana sovitusti ja heihin voi olla yhteydessä myös puhelimella tai sähköpostilla, milloin haluat.

 • Aikataulu

  Bilsanetti avautuu viimeistään 1.10.2023, jolloin voit aloittaa itsenäisen opiskelun teorian, tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Saat tunnukset Moodle-oppimisympäristöömme heti ilmoittautumisesi jälkeen, ja ne aktivoituvat noin tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

  Kurssin etäopetus alkaa huhtikun alussa. Etäopetusta on arkipäivisin ja lauantaisin (muutamia kertoja voi olla arki-iltaisin) keskimäärin 3 kertaa viikossa. Yksi opetuskerta kestää 3 tuntia. Tarkemman opetusaikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodlesta noin kaksi viikkoa ennen opetuksen alkua.

  Huom! Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön ja valintakoepäivän julkaisun jälkeen.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa opiskelupaikkaa farmasian alan hakukohteista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna puoleen hintaan.

 • Kurssilaistemme palautteita

  Heidi: Kiitos mahtavasta valmennuskurssista biologiassa! Materiaalia oli riittämiin ja sain olla todella hyvillä eväillä valintakokeessa. Itselläni on lukio opinnoista jo kymmenen vuotta, joten bilsan valmennuskurssi nivoi yhteen kaiken lukemani 🙂 Kiitos koko valmennuskeskukselle! Ja vaikka en pääsisi tänä vuonna niin haen sitten ensi vuonna uudestaan, ja tulen ehdottomasti kurssille uudestaan. Mutta haluan vain sanoa että kurssista oli todella suuri apu ja opettajat olivat aivan huippuja! 🙂 Kiitos ja ihanaa kesää!

  Elli: Todella hyvä motivoija ja opetustapa herättänyt yhä enemmän mielenkiintoa biologiaa kohtaan. En tekisi hänenä mitään toisin opettamisessa.

  Noora: Todella motivoivaa ja selkeää opetusta! Kurssimateriaali antaa paljon lisätietoa ja syventää jo lukiossa käytyjä asioita.

  Joni: Kaikki opettajat olleet todella ammattitaitoisia ja ottaneet opiskelijoita hyvin huomioon. Bilsassa käytiin asiat todella hyvässä järjestyksessä. Vastaustekniikka kehittyi paljon tämän kurssin aikana. Bilsanetti oli kätevä ja onneksi kysymyksiä on paljon.

  Milla: Koin sen kaikista valmennuskursseista kaikista laadukkaimmaksi ja asiantuntevimmaksi, jota se olikin!

  Elina: Opettaja, jonka jokainen tarvitsee, mutta harva ansaitsee! Erittäin hyvää opetusta ja koin, että ”tylsemmät” tai haastavammatkin aiheet tuntuivat mielekkäiltä. Hyviä demostraatioita. VAU!

  Jesse: Mahtava valmistava kurssi! Itsevarmempi fiilis ja opin paljon uutta.

  Elina: Erittäin asiantuntevaa opetusta! Tahti on ollut sopiva ottaen huomioon aiheiden haastavuuden. Opetustyyli on ollut kattava ja kannustava! Pistarit olleet erittäin hyvä lisä ja esseet sopivan haastavia.

”Valmennuskurssi toimi hyvänä kertauksena opiskelemille asioille ja samalla luennoilta sai yksityiskohtia myös toisista kirjasarjoista, joita ei ollut lukenut. Isona osana koen apua saaneeni myös vastaustekniikassa. Lukiossa harjoiteltiin tarkkaa vastausrakennetta ylioppilaskokeisiin, mutta sama vastaustekniikka ei sovi pääsykokeisiin tai yliopistolla kirjoitettaviin teksteihin, jonka vuoksi uskon, että vastaustekniikan harjoitteleminen ja siitä palautteen saaminen oli yksi isoimmista hyödyistä mitä sain. Yksi parhaita asioita valmennuksessa oli myös mukavat ja asiantuntevat luennoitsijat!”

Pinja Vepsä, biologian Online-kurssilainen, kevät 2022

”Opettajan tyyli opettaa oli hyvin ymmärrettävä, kiinnostava sekä selkeä. Tämän lisäksi hän oli myös mukavan rento, ja vastasi hyvin kysyttyihin kysymyksiin.”

Biologian Online-kurssilainen 2022

”Asiat käytiin hyvin ja selkeästi läpi! Pysyttiin aikataulussa ja opettaja osasi hyvin asiansa”

Biologian Online-kurssilainen 2022

”Erittäin hyvät ja kattavat luennot, sekä oheismateriaalit. Selkeästi ja asiantuntevasti opetettu. Olen saanut paljon uutta tietoa ja toki hyvin pystynyt kertaamaan jo tuttua asiaa.”

Biologian Online-kurssilainen 2022