Bilsanetti 2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kenelle?

Oletko monen muun lailla löytänyt kutsumuksesi biologian parista? Käytännönläheiset ja kiehtovat biologian opinnot ovat monelle unelmien täyttymys ja siksi onkin tärkeää panostaa pääsykokeeseen ja erottautua tuhansista muista hakijoista. Jotta pärjäisit pääsykokeissa ja saisit todellisen lisäboostin opiskeluun, kannattaa pääsykokeisiin pänttäämistä ehdottomasti tehostaa valmennuskurssin avulla. Valmennuskurssilla käyt läpi juurikin niitä asioita, mitä biologian pääsykokeessa vaaditaan. Kurssi soveltuu kaikille, jotka ovat opiskelleet lukion biologian kurssit lukiossa tai itsenäisesti.

Eezy Valmennuskeskus on valmennuskurssien markkinajohtaja Suomessa ja meillä on alan pisin kokemus yliopistojen valmennuskurssien järjestämisestä. Kun kyselymme perusteella peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi kurssejamme kaverilleen ja joka vuosi yli 10 000 opiskelijaa valitsee valmennuskurssimme, tiedämme että teemme asioita oikein.

Näppärä ja edullinen itseopiskelupaketti, joka ei ole aikaan tai paikkaan sidottu! Bilsanetissä pääpaino on valintakokeen kaltaisten tehtävien tekemisessä, jonka lisäksi  sinulla on aina mahdollisuus kysyä apua opettajalta. 

Mitä?

Itseopiskelupaketin avulla opiskelet mistä päin maailmaan tahansa, oman aikataulun ja elämäntilanteesi mukaan. Sinulla on myös aina mahdollisuus kysyä apua opettajalta, mikä tekee kurssista paljon henkilökohtaisempaa, vaikka kyseessä onkin itsenäisen opiskelun kurssi. Opettajamme on siis tukenasi kurssin ajan, eikä vastauksia kiperiin kysymyksiin tarvitse arpoa Googlesta.

Opiskelu tapahtuu etänä ja pääset harjoittelemaan valintakokeen tasoisten biologian tehtävien parissa sekä testaamaan osaamistasi harjoituspääsykokeilla. Myös teoriaosio on käytettävissäsi ja lisäksi näet reaaliaikaisesti, kuinka edistyt tehtävien teossa sekä miten muut pyrkijät ovat edenneet tehtävissään. .

 

Kurssin sisältö:

  • Yli 1000 tehtävää mallivastauksineen
  • 3 harjoituspääsykoetta
  • Teoria tärkeimmistä asioista
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

Miten?

Koska opiskelu tapahtuu etänä, voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Kurssimateriaalit saat käyttöösi viimeistään marraskuun aikana. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Voit ilmoittautua kurssille koska vain. Tarkemman kurssiaikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Maksutiedot

Tarjoamme sinulle ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022.

Kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!  Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Kurssin valmennusjohtaja Sami on täällä sinua varten ja vastaa kysymyksiisi s-postitse sami.puurtinen@eezy.fi.  Haluatko lukea lisää biologiasta ja ympäristötieteistä? Klikkaa tästä!

Bonuksena sinulle!

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
yli 1000 tehtävää
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
128€ 160€

”Opettaja oli aivan käsittämättömän taitava ja hyvin innosti esimerkkien kautta oppimaan! Kun videoita katsoo yksin kotona, on tärkeää, että opettaja saa innostettua oppimiseen verkon välityksellä ja se toteutui!!”

Kevään 2022 biologian abikurssilainen

”Mahtava valmistava kurssi! Itsevarmempi fiilis ja opin paljon uutta”

Jesse, Biologia Online 2021

”Tehtäviä oli eri tasoisia ja aiheet olivat monipuolisia.”

Kevään 2022 biologian abikurssilainen

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Sami Puurtinen
Biologian kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: sami.puurtinen@eezy.fi
Puhelin: 020 7280 356