AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoala maaliskuu ilta, Online 2023

Kurssi täynnä!

Tutustu huhtikuun online aamu -kurssiin.

 

Englannin koeosio haltuun!

Maaliskuun kurssiltamme saat kaiken, mitä tarvitset onnistuaksesi sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan AMK-valintakokeessa. Kurssin opetuksessa käydään järjestelmällisesti läpi jokaiseen koeosioon liittyvät teoriat ja tehtävätyypit. Tällä englannin harjoitteluun painottuvalla kurssilla on enemmän englannin opetuskertoja, kuin muilla kevään AMK-kursseillamme.

Itsenäisen harjoittelun tueksi AMK-netissä on runsaasti tehtäviä jokaisesta osiosta. Kurssin opetusaikataulua seuraamalla tulet harjoitelleeksi jokaista osa-aluetta varten tehokkaasti ja huolellisesti. Saat myös käyttöösi luentotallenteet.

Kaupunki
Kurssin laajuus
132 ot
Alkaa
9.3.2023
Päättyy
2.6.2023
Kurssin hinta
444€

Varasto loppu

 • Kenelle?

  Maaliskuussa alkavalla kurssilla panostetaan erityisesti englannin kielen osiossa vaadittavien taitojen oppimiseen. Mikäli koet, että englanti on itsellesi haastavaa, on tämä kurssi juuri sinua varten!

 • Online-opetus

   

  Opiskelutekniikka ja kokeen rakenne 2 opetuskertaa
  Saat kokonaisvaltaisen näkemyksen siitä, mihin AMK-valintakokeessa tulee keskittyä. Ohjaamme oikeanlaiseen opiskelutekniikkaan ja kokeen rakenteen ymmärtämiseen.
  Päätöksentekotaidot 2 opetuskertaa
  Kurssilla ymmärrät, miksi päätöksentekotaitoja mitataan ja millaisilla tehtävillä sitä selvitetään. Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
  Englannin kieli 4 opetuskertaa
  Kurssilla harjoittelet erilaisten englanninkielisten aineistojen tulkitsemista ja vahvistat sanastoasi. Lisäksi kurssilla käydään läpi englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä, vastaustekniikoita sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
  Opetuskieli 2 opetuskertaa
  Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit hahmottamaan tekstin rakenteita. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi. Opit ymmärtämään yhteiskunnallisia ilmiöitä.
  Matemaattiset taidot 5 opetuskertaa
  Kurssilla käsitellään seuraavia matemaattisista aiheita:

  • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
  • yhtälöt, matka-nopeus-aika
  • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
  • geometria
  • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely
  Eettiset taidot ja tunneälytaidot 1 opetuskertaa
  Kurssilla ymmärrät, miten eettisiä taitoja voidaan mitata ja millaisia kysymyksiä niistä voidaan tehdä. Tehtävien kautta opit esimerkiksi tunnistamaan, millaiset tilanteet ovat luonteeltaan eettisiä. Lisäksi kurssilla hahmotetaan opiskelijan tunneälyä koskevia taitoja ja ominaisuuksia, persoonallisuutta ja uravalintaa. Tehtävien avulla opit tunnistamaan erilaisia tunteita sekä hahmotat, miten tietty tunnetila näkyy ihmisen kasvoilla tai millaisena toimintana tietty tunne saattaa esiintyä.

 • Muu sisältö

   

  74 oppituntia Online-opetusta
  luentotallenteet
  58 oppituntia opetusvideoita
  yli 2100 eritasoista tehtävää
  5 harjoituspääsykoetta
  laskuharjoitustunnit toukokuussa
  teoria tärkeimmistä asioista
  mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 • Ajankohta

  Opetus alkaa 9.3. Opetusta on arkisin klo 16 jälkeen ja lauantaisin klo 10-14 välisenä aikana. Tarkemman opetusaikataulun löydät Moodlesta kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Moodle-tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Oppimisympäristö on auki kevään 2023 AMK-valintakokeen viimeiseen koepäivään asti.

 • Maksutiedot ja alennukset

  444 €. Voit valita kurssin maksun laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 140 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

  Alennukset

  Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa tavoittelemaasi sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan opiskelupaikkaa ammattikorkeakoulusta keväällä 2023, pääset vastaavalle kurssille seuraavana syksynä tai keväänä -75 % takuuhinnalla.

”Opettaja osasi innostaa, tukea ja tsempata. Opetustyyli oli todella kiva ja sellainen että siitä oppi todella paljon kerralla.”

AMK maaliskuu Online 2022-kurssilainen

”Kiitos monipuolisesta valmennuskurssista! Pääsin opiskelemaan ensisijaisesti valitsemaani vaihtoehtoon, omin avuin en olisi päässyt sisään.”

AMK Soteli-kurssilainen 2021

”Pääsin ammattikorkeakouluun nyt kevään yhteishaussa. Koin, että kurssista oli paljon hyötyä ja luulen, että ilman sitä en olisi päässytkään. Kiitos siis siitä!”

AMK Soteli-kurssilainen 2021