AMK-netti + videot, humanistinen ala ja kasvatusala, syksy 2024

 

AMK-netti + videot -kurssimme avulla harjoittelet AMK-valintakokeeseen itsenäisesti. AMK-netti on oppimisalusta, jossa pääset harjoittelemaan valintakoetehtävien kaltaisia tehtäviä. Kurssiin kuuluu myös opetusvideot, jotka tukevat oppimista ja auttavat teoriatiedon hahmottamisessa. Lisäksi voit lähettää kysymyksiä tehtäviin liittyen opettajillemme, joilta saat henkilökohtaisen vastauksen pulmallisiin kohtiin.

AMK-netti + videot sisältää:

 • opetusvideot (38 oppituntia)
 • tehtäviä kaikista oman hakukohdealasi AMK-valintakoeosioista (yhteensä yli 1400)
 • kattavat teoriat tehtävien tueksi
 • 5 harjoituspääsykoetta
 • kysymismahdollisuuden tarjoaman jatkuvan henkilökohtaisen tuen
Kaupunki
Kurssin laajuus
38 oppituntia
Alkaa
1.7.2024
Päättyy
30.10.2024
Kurssin hinta
119€
 • Kenelle?

  Tämä kurssi sopii kaikille, jotka eivät koe tarvetta valmiiksi suunnitellulle lukuaikataululle ja haluavat opiskella AMK-valintakokeeseen itsenäisesti kattavan materiaalipaketin avulla. Opiskelu tapahtuu omaan tahtiisi.

 • Kurssin sisältö

  AMK-netti + videot sisältö ja ominaisuudet:

  • teoriaosuuden jokaisesta koeosuudesta
  • opetusvideot jokaisesta koeosuudesta (yhteensä 38 oppituntia, 1 oppitunti = 45 minuuttia)
  • runsaasti harjoitustehtäviä mallivastauksineen (yhteensä yli 1400 eritasoista tehtävää)
  • kysymismahdollisuus kaikista koeosioista
  • edistymiskäyrä, jonka avulla voit seurata osaamisesi kehittymistä
  • kertaustoiminto, joka ohjaa tarkistamaan ja kertaamaan väärin menneet tehtävät
  • mahdollisuus verrata omaa edistymistä muihin pyrkijöihin verrattuna

   

  Opetusvideot

  Korkealaatuiset ja informatiiviset opetusvideomme auttavat sinua valmistautumaan AMK-pääsykokeisiin ja ymmärtämään eri osioiden keskeisimmät sisällöt. Asiantuntevat opettajamme opastavat sinua vaihe vaiheelta läpi jokaisen aiheen, selittäen tärkeimmät käsitteet ja tarjoten hyödyllisiä vinkkejä ratkaisutekniikoihin.

  Opetusvideomme tarjoavat joustavuutta ja vapautta opiskeluusi. Voit katsella niitä missä ja milloin tahansa, sopivana ajankohtana omaan aikatauluusi nähden. Voit myös palata videoihin useita kertoja ja pysäyttää tai kelata niitä tarpeen mukaan, jotta voit omaksua tiedot tehokkaasti.

   

  Harjoituspääsykokeet 5 kpl

  Kaikkiin AMK-kursseihimme kuuluu viisi harjoituspääsykoetta. Harjoituspääsykokeet on laadittu viime vuosien valintakokeiden pohjalta, ja niiden tehtävät, tehtävämäärät sekä pisteytystapa vastaavat oikeaa valintakoetta. Kokeet tarjoavatkin siten erinomaisen tilaisuuden pääsykoetilanteen harjoitteluun ja oman osaamisen testaamiseen. Kokeet avautuvat käyttöösi tasaiseen tahtiin syys-lokakuun aikana.

   

  Henkilökohtainen tuki

  Voit kysyä opettajiltamme apua AMK-netin tehtäviin, joihin kaipaat mallivastauksia tarkempia ohjeita ja selitystä. Opettajamme vastaavat kysymyksiisi henkilökohtaisesti.

   

  Matematiikan perusteet -kurssi

  Kurssi kuuluu automaattisesti kaikkiin AMK-kursseihimme. Tämä kurssi auttaa sinua pärjäämään hyvin AMK-kokeen päätöksentekotaidot -osiossa.

 • Ajankohta

  AMK-netti avautuu viimeistään 1.7.2024, jolloin voit aloittaa itsenäisen opiskelun koeosiokohtaisen teoriaosuuden ja tehtävien avulla. Saat tunnuksen Moodle-oppimisympäristöömme heti ilmoittautumisesi jälkeen, ja ne aktivoituvat noin tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

  Kurssimateriaalit ovat käytössäsi syksyn viimeiseen AMK-valintakoepäivään saakka.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Hintatakuu

  Mikäli et saa opiskelupaikkaa ammattikorkeakoulusta, saat vastaavan kurssin seuraavalla kaudella puoleen hintaan.

”Kiitos! <3”

AMK huhtikuu 2022 -kurssilainen

”Loistava taktiikka oli katsoa ensin aiheen teoriavideo ja sen jälkeen lukea ja käydä läpi tekstinä. Yksinkertaistetut esimerkit havainnollistivat ytimekkäästi, mistä puhutaan. Tehtävät todella monipuolisia ja plussaa siitä, että jopa samaa tehtävää tarkasteltiin eri kulmista. Harjoituskokeet antaa hyvää tietoa omasta tasosta, oikein hyvä lisä. Erityisesti matikassa teoriavideoiden opettajalla helposti ymmärrettävä opetustyyli. Moni juttu olisi mennyt ainakin osittain ohi ilman niitä.”

AMK huhtikuu 2022 -kurssilainen

Pääsin opiskelemaan Vaasaan pääsykokeen avulla! Sain 43,61/60p kokeesta, ja 5/6 hakukohteesta hyväksyttiin (joista 2 varasijoilta). Valmennuskurssi oli todella hyödyllinen, ja harjoitustehtävistä oli paljon apua. Ilman kurssia en olisi tiennyt mitä lukea/ miten valmistautua, joten kurssi myös motivoi valmistautumaan. 😊

AMK liiketalouden alan kurssilainen 2021