AMK-netti, tradenomi kevät 2023

AMK-netissä opit tehtäviä tekemällä!

Kenelle?

AMK-netti on joustava valinta sinulle, jonka elämäntilanne on kiireinen etkä saa aikataulutettua valmennuskurssia sopimaan arkeesi.

Mitä?

yli 1400 eritasoista tehtävää
5 harjoituspääsykoetta
teoria tärkeimmistä asioista
mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

AMK-netti sisältää runsaasti tehtäviä jokaisesta koeosiosta. Voit tehdä tehtäviä omaan tahtiisi juuri silloin, kuin sinulle sopii. Kurssin aikana voit testata osaamistasi täysimittaisten harjoituspääsykokeiden avulla.

 

AMK-netissä

 1. opiskelet AMK-valintakokeeseen oman aikataulusi mukaisesti,
 2. näet edistymiskäyrältä reaaliaikaisesti oman edistymisesi,
 3. halutessasi näet myös, miten muut pyrkijät ovat onnistuneet tehtävien teossa,
 4. kertaat automaattisesti ne tehtävät, joita et edellisellä kerralla osannut,
 5. opiskelet tehtäviin liittyvän teorian nopeasti teoriatiivistelmästä sekä
 6. voit kysyä apua hankaliin tehtäviin opettajalta.

 

Kurssin sisältö

Päätöksentekotaidot Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli Nettikurssilla teet englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit hahmottamaan tekstin rakenteita. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi. Opit ymmärtämään yhteiskunnallisia ilmiöitä.
Matemaattiset taidot Nettikurssilla teet tehtäviä seuraavista matemaattisista aiheista:

 • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
 • yhtälöt, matka-nopeus-aika
 • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
 • geometria
 • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely

 

Ajankohta

Kurssin oppimisympäristö aukeaa 4.11.2022. Oppimisympäristö on auki kevään 2023 AMK-valintakokeen viimeiseen koepäivään asti.

Huomaa, että pääset kirjautumaan AMK-nettiin ainoastaan Moodlesta löytyvän linkin kautta. Moodle-tunnuksesi saat ilmoittautumisesi yhteydessä.

AMK-netti valmennus

Maksutiedot ja kurssitakuut

124 €. Voit valita kurssin maksun laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 90 euroa. Toimitus- ja maksuehdot Kurssi on ilmainen aikaisemmin vastaavalla kursseilla olleille!

Mikäli et saa tavoittelemaasi liiketalouden ja tietojenkäsittelyn alan opiskelupaikkaa ammattikorkeakoulusta keväällä 2023, pääset vastaavalle kurssille seuraavana syksynä tai keväänä -75 % takuuhinnalla.

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

Asiakaspalvelu

Jäikö sinulla kysymyksiä? Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa usein kysytyt kysymykset-sivu.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

Lisätietoja

Kiinnostaisiko tietää ammattikorkeakoulujen hakijamäärät kevään 2022 yhteishaussa? Käy lukemassa lisää! 

Käy lisäksi tutustumassa ammattikorkeakoulujen valintakokeeseen osoitteessa www.ammattikorkeakouluun.fi.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 kursseiltamme pääsi peräti 875 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun – se on enemmän, kuin kellään muulla toimijalla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita

Kaupunki
Kurssin laajuus
yli 1400 tehtävää
Alkaa
4.11.2022
Päättyy
15.6.2023
Kurssin hinta
124€

”Edullinen ja omatoiminen muistin virkistämiseksi.”

AMK-nettiläinen 2022

”Kurssin ansiosta olen pystynyt valmistautumaan pääsykokeeseen rauhassa.”

AMK-nettiläinen 2022

Pääsin opiskelemaan Vaasaan pääsykokeen avulla! Sain 43,61/60p kokeesta, ja 5/6 hakukohteesta hyväksyttiin (joista 2 varasijoilta). Valmennuskurssi oli todella hyödyllinen, ja harjoitustehtävistä oli paljon apua. Ilman kurssia en olisi tiennyt mitä lukea/ miten valmistautua, joten kurssi myös motivoi valmistautumaan. 😊

AMK liiketalouden alan kurssilainen 2021