AMK-netti merenkulun ala, syksy 2022

Kenelle?

Merikapteeni on varmasti ollut monen unelma-ammatti lapsena ja onneksi tähän eksoottiseen ammattiin on mahdollista päästä AMK:n merenkulun alan opintojen avulla. Jotta olisit solmun verran lähempänä merikapteenin tai vahtikonemestarin opintoja, kannatta opiskelua tehostaa laadukkaan valmennuskurssin avulla.

AMK-netti merenkulun ala, syksy 2022 – valmennuskurssi sopii kaikille ammattikorkeakouluun hakeville, jotka kaipaavat kunnon lisäboostia ja apua pääsykokeisiin valmistautumisessa.

Tämä kurssi on ylivoimaisesti paras valintasi, kun haluat opiskella pääsykokeisiin itsenäisesti, mutta tehokkaasti harjoitustehtävien, harjoituskokeen sekä kattavan teoriapaketin avulla. Lisäksi voit aina kysyä apua opettajalta!

Mitä?

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 AMK-valmennuskursseiltamme pääsi sisään eniten AMK-hakijoita!

AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii matemaattis- ja luonnontieteellisten taitojen hallintaa, oikeanlaisen vastaustekniikan osaamista sekä eri aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi, että englanniksi. Valmennuskurssiltamme saat kaiken – ja vielä vähän enemmän, mitä tarvitset onnistuaksesi merenkulun ala valintakokeessa.

Tällä kurssilla opiskelet omaan tahtiisi tekemällä harjoitustehtäviä. Voit opiskella vapaasti vaikka kotisohvalta käsin, mutta lisäksi sinulla on myös mahdollisuus saada tarvittaessa apua opettajalta. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä

 

Kurssin sisältö:

  • Yli 1900 harjoitustehtävää 
  • 1 harjoituspääsykoe
  • Teoria tärkeimmistä aihealueista
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

Päätöksentekotaidot Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli Nettikurssilla teet englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit hahmottamaan tekstin rakenteita. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi. Opit ymmärtämään yhteiskunnallisia ilmiöitä.
Matemaattiset taidot Nettikurssilla teet tehtäviä seuraavista matemaattisista aiheista:

  • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
  • yhtälöt, matka-nopeus-aika
  • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
  • geometria
  • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely
Matemaattis-luonnontieteelliset taidot Syvennät matemaattista osaamistasi muun muassa polynomien, funktioiden ja geometrian osalta sekä tarkastelet luonnonilmiöitä ja lainalaisuuksia myös fysiikan matemaattisesta näkökulmasta.

 

Miten?

Valmennuskurssi järjestetään nettikurssina ja opiskelet omaan tahtiin kattavan tehtäväpaketin avulla. Vaikka opiskelu on itsenäistä, niin sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä opintoihin liittyen. Kiperiä kysymyksiä ei siis tarvitse googlailla tai pohdiskella itsekseen, vaan opettaja on auttamassa valmennuskurssin aikana.

Omatoimisen opiskelun tueksi saat yli 1900 erilaista harjoitustehtävää ja yhden harjoituspääsykokeen, jonka avulla voit testata osaamistasi valintakoetilanteessa.

Milloin?

Nettikurssin voit aloittaa heti ilmoittautumisen jälkeen ja pääset saman tien käsiksi opiskelumateriaaliin.

Maksutiedot

Tarjoamme myös ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 14.8.2022. Saat ennakkoetuna kaupan päälle myös Opiskelu & stressi 2022-2023 -kurssimme (ovh. 99 e). Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!

Jos olit kevään 2022 kurssilla, saat tämän kurssin ilmaiseksi. Valitse ostoskorista takuuhinta. Varausmaksun osuus hinnasta on 70 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää, kurssin valmennusjohtaja Katja on täällä sinua varten, puhelin: 020 7280 362, s-posti katja.ylisiurua@eezy.fi. Lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Kiinnostaisiko tietää lisää AMK-valintakokeesta? Käy lukemassa juttumme AMK-valintakokeen ABC.

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 156 €
195 €

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
1900+ tehtävää
Alkaa
aloitus joustavasti
Päättyy
15.6.2023
Kurssin hinta
156€ 195€

”Vaikutti parhaimmalta kaikista muista!”

– AMK valmennuskurssilainen, 2022