AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousala huhtikuu ilta, Online 2023

Kurssi täynnä!

Tutustu huhtikuun online aamu -kurssiin.

Kattava kurssi kevään 2023 AMK-valintakokeeseen: kaksi matikan tasoryhmää!

Huhtikuun kurssiltamme saat kaiken, mitä tarvitset onnistuaksesi matkailu-, ravitsemis- ja talousalan AMK-valintakokeessa. Kurssin opetuksessa käydään järjestelmällisesti läpi jokaiseen koeosioon liittyvät teoriat ja tehtävätyypit, minkä lisäksi AMK-netissä on runsaasti tehtäviä jokaisesta osiosta. Kurssin opetusaikataulua seuraamalla tulet harjoitelleeksi jokaista osa-aluetta varten tehokkaasti ja huolellisesti. Saat myös käyttöösi luentotallenteet.

 

Maksutiedot ja kurssitakuut

330 €. Voit valita kurssin maksun laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 140 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

Mikäli et saa tavoittelemaasi matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opiskelupaikkaa ammattikorkeakoulusta keväällä 2023, pääset vastaavalle kurssille seuraavana syksynä tai keväänä -75 % takuuhinnalla.

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
111 ot
Alkaa
3.4.2023
Päättyy
2.6.2023
Kurssin hinta
330€

Varasto loppu

 • Kenelle?

  Huhtikuun Online-kurssimme sopii kaikille keväällä ammattikorkeakouluun hakeville pohjatiedoistasi riippumatta. Järjestämme matemaattisten taitojen opetuksesta 2 eri ryhmää. Toisessa ryhmässä matematiikan opetus lähtee liikkeelle aivan perusasioista, kun taas toisessa ryhmässä opetustahti on nopeampi ja tunneilla käsitellään enemmän soveltavia tehtäviä. Voit itse valita, kumman ryhmän opetuksessa haluat olla mukana. Halutessasi voit myös osallistua molempien ryhmien opetuksiin.

  Kurssin etäopetukseen voit osallistua paikkakunnastasi riippumatta. Tarvitset vain tietokoneen ja toimivan nettiyhteyden.

   

 • Online-opetus

  Opiskelutekniikka ja kokeen rakenne 2 opetuskertaa
  Saat kokonaisvaltaisen näkemyksen siitä, mihin AMK-valintakokeessa tulee keskittyä. Ohjaamme oikeanlaiseen opiskelutekniikkaan ja kokeen rakenteen ymmärtämiseen.
  Päätöksentekotaidot 2 opetuskertaa
  Kurssilla ymmärrät, miksi päätöksentekotaitoja mitataan ja millaisilla tehtävillä sitä selvitetään. Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
  Englannin kieli 2 opetuskertaa
  Kurssilla harjoittelet erilaisten englanninkielisten aineistojen tulkitsemista ja vahvistat sanastoasi. Lisäksi kurssilla käydään läpi englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä, vastaustekniikoita sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
  Opetuskieli 2 opetuskertaa
  Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit hahmottamaan tekstin rakenteita. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi. Opit ymmärtämään yhteiskunnallisia ilmiöitä.
  Matemaattiset taidot 5 + 5 opetuskertaa
  Kurssilla käsitellään seuraavia matemaattisista aiheita:

  • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
  • yhtälöt, matka-nopeus-aika
  • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
  • geometria
  • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely

   

 • Muu sisältö

  55 + 22,5 oppituntia etäopetusta
  luentotallenteet kurssilta
  56 oppituntia opetusvideoita
  yli 1800 eritasoista tehtävää
  5 harjoituspääsykoetta
  laskuharjoitustunnit toukokuussa
  teoria tärkeimmistä asioista
  mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 • Ajankohta

  Kurssin oppimisympäristö on auki ja käytössäsi kurssin loppuun saakka. Opetus alkaa 3.4. Opetusta on arkisin klo 16:30-20 tai lauantaisin klo 10-14 välisenä aikana. Tarkemman opetusaikataulun löydät Moodlesta noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Moodle-tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Oppimisympäristö on auki kevään 2023 AMK-valintakokeen viimeiseen koepäivään asti.

”Ihan loistava, opin paljon oppiaineesta, jonka luulin olevan yhtä haastava kuin matematiikan, olin väärässä ja päätöksentekotaidot lähtivät sujumaan vähintään keskiverrosti, vaikka aluksi ne tuntuivat vaikeilta.”

AMK huhtikuu 2022 -kurssilainen

”Loistava taktiikka oli katsoa ensin aiheen teoriavideo ja sen jälkeen lukea ja käydä läpi tekstinä. Yksinkertaistetut esimerkit havainnollistivat ytimekkäästi, mistä puhutaan. Tehtävät todella monipuolisia ja plussaa siitä, että jopa samaa tehtävää tarkasteltiin eri kulmista. Harjoituskokeet antaa hyvää tietoa omasta tasosta, oikein hyvä lisä. Erityisesti matikassa teoriavideoiden opettajalla helposti ymmärrettävä opetustyyli. Moni juttu olisi mennyt ainakin osittain ohi ilman niitä.”

AMK huhtikuu 2022 -kurssilainen

”Pääsin Porvoon Ammattikorkekouluun joka oli minulla ensimmäisenä hakutoiveena 😊 Pääsin myös kaikkiin muihin hakukohteisiini valmennuskurssin avulla! Eli pelkkää positiivista palautetta!”

AMK Matkailu-, ravitsemis-, ja talousalan kurssilainen 2021

”En olisi varmasti pärjännyt niin hyvin kokeissa jos en olisi harjoitellut valmennuskurssilla. Kiitos kurssista!”

AMK Matkailu-, ravitsemis-, ja talousalan kurssilainen 2021