Abinetti A-englanti, syksy 2024

 

Kertaa kaikki A-englannin ylioppilaskokeen osa-alueet yhdellä paketilla: kuullun ymmärtäminen, luetun ymmärtäminen, sanasto ja rakenteet sekä kirjallinen tuottaminen.

Kurssilla saat rajattomaan käyttöösi ammattitaitoisen ja kokeneen opettajan kuvaamat opetusvideot. Lisäksi teet kuullun ymmärtämisen harjoituksia, kirjoitelmia sekä luetun ymmärtämiseen ja sanastoihin liittyviä tehtäviä. Palautat kurssilla neljä yo-tyyppistä kirjoitelmaa, joista saat yo-kokeen mukaisen pisteytyksen sekä henkilökohtaisen kattavan palautteen. Vastaavaa palautepalvelua ei ole tarjolla kellään muulla kurssijärjestäjällä!

Monipuolisen kurssimateriaalin avulla kertaat millaista osaamista ylioppilaskokeessa edellytetään ja tiedät, mitä osa-alueita juuri sinun tulee parantaa saavuttaaksesi tavoittelemasi arvosanan kirjoituksista.

Kaupunki
Kurssin laajuus
yli 100 tehtävää
Alkaa
1.5.2024
Päättyy
30.9.2024
Kurssin hinta
195€
 • Kenelle?

  Kurssi sopii kaikille englannin yo-kokeisiin valmistautuville. Kurssi sopii sekä ensimmäistä kertaa kirjoittaville että korottajille.

 • Kurssin sisältö

  • 10 oppituntia video-opetusta englannin kieliopista
  • 4 palautettavaa yo-tyyppistä kirjoitelmaa, joista saat henkilökohtaisen palautteen ja pisteytyksen
  • 9 kuullun ymmärtämisen harjoitusta vastauksineen, tekstit aukikirjoitettuina
  • 20 luetun ymmärtämisen tehtävää vastauksineen
  • Yli 70 sanasto- ja rakenneharjoitusta vastauksineen
  • Kysymyspalsta, jonka kautta voit kysyä englannin opettajalta sinulle haastavista asioista
 • Ajankohta

  Kurssin tehtävät voi suorittaa rauhallisessa tahdissa kesän/syksyn aikana tai intensiivisemmin lähempänä kirjoituksia. Opettajalle palautettavat tehtävät voit palauttaa valitsemassasi aikataulussa. Tehtävien tarkistus alkaa viimeistään 1.6.

  Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi oppimisympäristön tunnukset, jotka aktivoituvat tunnin kuluessa. Materiaali on käytössäsi kevään kirjoituksiin saakka.

 • Kurssitakuu

  Mikäli haluat jatkaa kurssin käyttöä kevään 2025 kirjoituksiin, voit ilmoittautua kevään kurssille maksutta.

 • Alennukset ja maksutiedot

  Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

”Haluan vielä sanoa että kursseista oli todella paljon minulle hyötyä ja pidin niiden käytöstä ja todellakin aion suositella eteenpäin! Ainakin äidinkielen ja englannin kursseja mitkä itsellä oli käytössä :)”

Lääketieteeseen todistusvalinnalla päässyt kurssilainen, kesä 2023

”Pidin erityisesti kirjoitelmien palautteesta, kun korjattiin aine siten, että se olisi vielä parempi. Siitä oppi hyvin millaisia vastauksia kannattaisi tehdä.”

Englannin abikurssilainen 2022-2023

”Kirjoitusten palaute oli kullanarvoista!”

Englannin abikurssilainen 2022-2023

”Tykkäsin erityisesti kirjoitustehtävistä, koska opettaja antoi hyviä vinkkejä. Lisäksi luetun- ja kuulunymmärtämiset olivat kivoja.”

Englannin abikurssilainen 2022-2023