Abi pitkä matematiikka Online, kevät 2023

Liveopetusta siellä missä sinäkin!

Tältä kurssilta saat ammattitaitoisten opettajien vetämän aikataulutetun liveopetuksen, runsaasti monipuolisia tehtäviä sekä Kotikurssin opetusvideot. Lisäksi sinulla on mahdollisuus suorittaa harjoituskoe Abinetissä.

Online-kurssi rytmittää itsenäistä lukemistasi ja ylläpitää opiskelurutiiniasi ja motivaatiotasi. Kurssin opetusaikataulua seuraamalla tulet kerranneeksi kaikki lukion pitkän matematiikan osa-alueet loogisessa järjestyksessä. Harjoitustehtäviä teet Abinetissä itsellesi sopivana aikana samoilla työkaluilla kuin virallisessa Abitti-kokeessakin.

Tälle kurssille osallistuaksesi tarvitset vain tietokoneen ja toimivan internetyhteyden!

 

Online-kurssilla

  1. seuraat opetusta suorana lähetyksenä,
  2. syvennät osaamistasi Kotikurssin opetusvideoilla,
  3. voit kysyä opettajalta apua liveopetuksen aikana,
  4. saat henkilökohtaista apua laskemiseen,
  5. harjoittelet tehtäviä Abinetti-oppimisalustalla sekä
  6. testaat osaamisesi simuloidulla Abitti-yo-kokeella

 

Mitä?

38 oppituntia etäopetusta
28 oppituntia opetusvideoita
Lähes 600 tehtävää mallivastauksineen
Simuloitu yo-koe
Sähköinen oppimisympäristö, Abinetti

 

Ajankohta

Opetusta on arkipäivisin 1-3 kertaa viikossa. Abinetin saat käyttöösi viimeistään 22.9.2022.Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodle-oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

 

Hinta ja maksutiedot

195 euroa. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 95 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisesi yhteydessä tai laskulla 1-6 erässä. Toimitus- ja maksuehdot

Kaupunki
Kurssin laajuus
38 ot
Alkaa
13.2.2023
Päättyy
18.3.2023
Kurssin hinta
195€

”Opettaja selitti asiat selkeästi, vastasi mielellään kysymyksiin, antoi aikaa miettiä itse tehtävien vastauksia, mutta kävi kaikki aina lopuksi yhdessä läpi. Kaiken kaikkiaan oli aina positiivisella asenteella ja jaksoi tsempata opiskelemaan!”

Anni, pitkä matematiikka Online abikurssilainen, syksy 2022

”Opettaja opetti kaikki asiat todella selvästi ja hyvillä esimerkeillä! Opetusta oli kiva seurata ja tunneilla oli mukavaa.”

Samu, pitkä matematiikka Online abikurssilainen, syksy 2022

”Opettajalla innostunut asenne, joka motivoi opiskeluun. Lisäksi asiantuntevuus ja valmius auttaa edistivät oppimistani ja opettaja selvensi, mikäli en jotakin ymmärtänyt. Abinetissä myös kysymysmahdollisuus, jonka avulla sai apua, vaikka kurssia ei sinä päivänä olisi ollutkaan.”

Inkeri, pitkä matematiikka Online abikurssilainen, syksy 2022

”Asiat selitettiin hyvin selkeästi ja opetustahti oli juuri sopiva.”

Pitkän matematiikan abikurssilainen 2021

Kurssin opettaja

Kurssin opettajana toimii kokenut matematiikan opettajamme!
Veera Rosama

”Matematiikan opiskelu on vaativaa, mutta samalla hauskaa!”

”Kovan työn tekeminen ei tarvitse olla tylsää, vaan työtä voi paiskia kieli poskella!”

Tässä muutamia juttuja, jotka tulevat varmasti luennoillani tutuiksi. Samalla kun tunneilla opiskellaan ja sisäistetään vaativia asioita, pidetään siellä myös hauskaa ja nauretaan paljon.

Olen valmistunut Helsingin Yliopistosta matemaattisten aineiden opettajaksi. Työt Valmennuskeskuksella aloitin jo kesken opintojen, syksyllä 2010, ja siitä lähtien olen toiminut pääasiallisesti matematiikan opettajana useilla eri kursseilla. Valmennuskurssiopettaminen vai tempaisi mukaansa. Kursseilla opettaminen on antoisaa ja jokainen kurssi on myös mahdollisuus minulle kehittää itseäni opettajana. En ikinä tee koko kurssia täysin samalla tavalla kuin viimeksi. Aina löytyy jotain parannettavaa.

Kursseillani ensimmäinen tavoitteeni on aina positiivisen ja rennon ilmapiirin luominen. Oma asenne sekä huonot puujalkavitsit yleensä auttavat asiaa. Tämän jälkeen kurssiopetus sujuu vuosien kokemuksella. Matematiikan opetuksessa painotan useita osa-alueita. Pääsykokeen kannalta yksi tärkeimmistä asioista on omata vahva laskurutiini. Tunneillani lasketaan paljon ja asioita monesti käydään läpi laskuesimerkkien kautta. Teoria aukeaa monille aivan uudella tavalla, kun asioita pohtii erilaisten haastavien tehtävien parissa. Asioiden ymmärtämisen ja laskurutiinin lisäksi painotan opetuksessa myös oikean vastaustekniikan löytämistä. Vastauksen laatiminen oikein voi tuoda pyrkijälle juuri ne ratkaisevat pisteet, mikä saa hänet sen valintarajan yli.

Omaan itse kilpaurheilutaustan ja sitä kautta olen oppinut tekemään paljon töitä menestymisen eteen. Tätä yritän painottaa myös kurssilaisillenikin. Matematiikassa ei aina ole oikotietä onneen, vaan tulos saavutetaan töitä tekemällä. Opettajana vaadin kurssilaisiltani paljon mutta koen tämän olevan vastavuoroista. Haluan tarjota kurssilaisilleni mahdollisimman paljon tehtäviä mahdollisimman laajalta alueelta ja erilaisilta vaatimustasoilta.

Kurssilaisten kommentteja Veeran opetuksesta:

”Opettaja oli motivoiva ja kasvatti motivaatiota.”
”Opettaja selitti asiat monipuolisesti, selitti monta kertaa, jos ei heti ymmärtänyt.”
”Opetus oli erittäin hyvin ’jäsennetty. Asiat eistettiin hyvässä järjestyksessä ja opettaja selvästi panosti opetukseen.”
”Opettaja kävi asiat hyvin läpi esimerkkien kautta.”
”Sain aina apua kysymyksiini ja opettaja kierteli varmistamassa, että onko asia selvä.”
”Hyvät lisätehtävät ja pistarit.”