Abi pitkä matematiikka Koti, syksy 2022

Opiskele matematiikkaa kotonasi!

Kotikurssilla harjoittelet pitkän matematiikan ylioppilaskirjoituksiin itsenäisesti tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Tehtäviä harjoittelet sähköisessä oppimisympäristössä, Abinetissä, jossa pääset harjoittelemaan tehtäviin vastaamista samoilla työkaluilla kuin virallisessa Abitti-kokeessakin. Lisäksi saat käyttöösi ammattitaitoisten opettajien tekemät opetusvideot, joiden avulla ymmärrät lukiokirjojen vaikeimmatkin asiat ja saat selkeän kokonaiskuvan matematiikasta.

Kurssin avulla saavutat itsellesi vankan laskurutiinin ja hyvän itsevarmuuden ylioppilaskirjoitusten vaikeisiin ja laajoihin tehtäviin.

 

Mitä?

28 oppituntia opetusvideoita
Lähes 600 tehtävää laadukkaine mallivastauksineen
Vanhat yo-kokeet vuodesta 2014 alkaen
Teoria tärkeimmistä asioista
Sähköinen oppimisympäristö, Abinetti

 

Ajankohta

Pitkän matematiikan Kotikurssi on käytössäsi syksyn 2022 että yo-kirjoituksissa. Oppimisympäristön saat käyttöösi viimeistään 1.5.2022 ja harjoittelua voit jatkaa aina syksyn 2022 kirjoituksiin saakka.

 

Hinta ja maksutiedot

115 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisesi yhteydessä tai laskulla 1-6 erässä. Toimitus- ja maksuehdot

Kurssilla on voimassa kurssitakuu: Mikäli haluat jatkaa kurssin käyttöä myös kevään 2023 kirjoituksiin harjoittelussa, saat kevään kotikurssin hintaan 0 €.

Kaupunki
Kurssin laajuus
24 ot
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
20.9.2022
Kurssin hinta
115€

”Paljon tehtäviä joissa hyvät mallivastaukset”

Pitkän matematiikan Abinetti-kurssilainen 2021

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Veera Rosama
Kemian abikurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: veera.rosama@eezy.fi