25.04.2022

Ympäristö- ja elintarviketalous, tulevaisuuden ala

Hei, olen Saima, kolmannen vuoden opiskelija Helsingin yliopistolla. Opiskelen ympäristö- ja elintarviketaloutta.

Päädyin hakemaan juuri kyseiselle alalle, koska haluan työskennellä ympäristöä huomioivan tulevaisuuden puolesta. Olemme syntyneet aikaan, jolloin ympäristökysymykset ovat tärkeämpiä kuin koskaan. Koen, että koulutussuunta vastaa tähän tarpeeseen erinomaisesti.

YET-kandissa valitsin opintosuunnakseni ympäristötalouden. Kursseilla käsittelemme sitä, kuinka talouden keinoja voi käyttää ympäristön huomioimiseksi. Esimerkiksi kuinka päästöille voi asettaa veron, miten päästöoikeuskaupan voi saada toimimaan, tai mitä se ylipäätään tarkoittaa.

Ympäristö- ja elintarviketalous on melko uusi, tuntematon koulutussuunta, jonka sisältöä avaan kirjoituksissani omien kokemusteni kautta. Tervetuloa seuraamaan blogikirjoituksiani!

Käy tutustumassa ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelmaan sekä pian alkavaan valmennuskurssiin.

Toimin pian alkavalla valmennuskurssilla tutorina, joten nähdään kurssilla!

T. Saima

Saima K

Hei kaikki, olen kolmannen vuoden ympäristö- ja elintarviketalouden opiskelija Helsingin yliopistolla. Ympäristönsuojelu ja talouskasvu eivät mahtuneet mielestäni samaan lauseeseen ennen opintojani ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelmassa. Mikä sai näkemykseni muuttumaan? Tervetuloa seuraamaan pohtivia ja informatiivisia blogikirjoituksiani!