Ympäristö- ja elintarviketalous Online 2022

Helsingin yliopistoon 2022? Tule kurssille!

70% kevään 2021 kurssilaisistamme, jotka kävivät pääsykokeessa, pääsivät opiskelemaan valintakokeen kautta!

Kurssi valmentaa Helsingin yliopiston ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelman valintakokeeseen. Opit kurssin aikana ennakkomateriaalin tärkeimmät asiat sekä hallitsemaan kokeessa jaettavat aineistot.

Miten kurssi etenee?

Uutta: ennakkokurssi! Oppimisympäristö aukeaa sinulle maaliskuussa. Ennen Online-opetuksen alkua teet ennakkotehtävät ja käyt läpi aineistokokeen verkkokurssin, johon kuuluu kaksi esseetehtävää, monivalintatehtäviä ja viisi oppituntia opetusvideoita. Itseopiskelukurssi valmistaa sinua kokeessa jaettavan aineiston käsittelyyn.

Online-opetus alkaa huhtikuussa, kun ennakkomateriaali julkaistaan. Kurssin aikataulun löydät täältä. Online-opetukseen kuuluu:

4,5 oppituntia opiskelu- ja koetekniikkaa
4,5 oppituntia tilastomatematiikkaa
2,5 oppituntia aineistokoetaitoja
42 oppituntia ennakkomateriaalin opetusta
Opetustallenteet
Pistokokeet
Kolme harjoituskoetta (8 oppituntia)

 

Ajankohta: 28.4.-2.6.2022, luennot arkisin klo 16:30-20 ja lauantaisin klo 10-13:30. Kurssilla on yhteensä 17 opetuskertaa. Moodle aukeaa maaliskuussa.

Kurssin laajuus: 63,5 oppituntia (á 45 min), joka koostuu aineistokurssista, Online-opetuksesta ja harjoituspääsykokeista.

Hinta: 690 euroa. Voit maksaa kurssin laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 185 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

Takuu: Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelmasta keväällä 2022, saat vastaavan kurssin seuraavana vuonna puoleen hintaan!

Kaupunki
Kurssin laajuus
63,5 ot
Alkaa
28.4.2022
Päättyy
2.6.2022
Kurssin hinta
690€

”Opettaja oli yksi parhaimmista opettajista, joka minulla on ollut, suhtautui virheisiin positiivisesti, mikä oli virkistävää. Tosi kiva asenne opettamiseen ja hyviä konkreettisia esimerkkejä, lähestyminen oli helppoa kysymyksillä!”

Kevään 2021 ympäristö- ja elintarviketalouden kurssipalaute

”Harjoituskokeet olivat loistavia ja ne herätti siihen, että opiskeltavaa vielä on mutta samalla palkitsivat aiemmasta opiskelusta.”

Kevään 2021 ympäristö- ja elintarviketalouden kurssipalaute

Opettaja ja tutor

Janne Englom

Olen 54-vuotias turkulainen kauppatieteen tohtori ja valtiotieteen maisteri (tilastotiede). Opetuskokemusta minulla on yli 20 vuoden ajalta Turun kauppakorkeakoulussa. Olen myös toiminut lukuisissa tutkimuksissa tilastollisena asiantuntijana esimerkiksi talousmaantieteen, kiinteistötalouden, biokemian ja funktionaalisen elintarvikekehityksen hankkeissa. Ennen yliopistouraani olen työskennellyt mm. Raisio Yhtymän rehuteollisuudessa.

Saima K

Saima K

Hei kaikki, olen kolmannen vuoden ympäristö- ja elintarviketalouden opiskelija Helsingin yliopistolla. Ympäristönsuojelu ja talouskasvu eivät mahtuneet mielestäni samaan lauseeseen ennen opintojani ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelmassa. Mikä sai näkemykseni muuttumaan? Tervetuloa seuraamaan pohtivia ja informatiivisia blogikirjoituksiani!

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Katja Ylisiurua
Ympäristö- ja elintarviketalouden kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: katja.ylisiurua@eezy.fi
Puhelin: 020 7280 362