Lääketiede  •  31.05.2022

Opettavainen vuosi lääketieteen valmennuskurssilla

Moikka!

Valintakoe on nyt vihdoin ohi ja fiilikset ovat ristiriitaiset. Koe tuntui helpolta, mutta aikapaine oli myös kova, sillä tehtäviä oli mielestäni todella paljon. Sain kuitenkin hyvin tehtyä tehtäviä vaikkakin aika loppui kesken ja muutama tehtävä jäi kokonaan tekemättä. Oli mukava huomata kehitystä vuoden mittaan ja se myös näkyi koesuorituksessani. Hyvän vastauksen piirteitä en ole vielä katsonut ja en varmaan aiokaan, haluan nauttia nyt vihdoin reissusta ja lomasta! Nyt vain pitää toivoa, että ei ole tullut hirveästi mokia ja että nämä pari tehtävää ei olisi ratkaiseva tekijä tämän vuoden sisäänpääsyssä.

Vuosi on ollut mulle aika rankka, mutta kaikin puolin opettavainen. Tärkeintä on kuitenkin, että olen huomannut huimaa kehitystä osaamisessani ja oppinut mitkä tekniikat toimivat minulle parhaiten. Lääkisnetti oli pullollaan laajoja teorioita ja eri tasoisia tehtäviä, mitkä motivoivat opiskeluun. Erityisen paljon kiitosta kuuluu kuitenkin huippu opettajille, jotka olivat tässä hakuprosessissa mukana! ❤️

Kiitos vielä teille, että sain mahtavan tilaisuuden toimia teidän valmennustestaajana! Tää on ollut aivan upeeta ja yhteistyö on sujunut teidän kanssa ongelmitta!

  • Wahida Jafari, valmennustestaaja Lääkis syyskuu Hki 2021-2022 -kurssilla
Lääkikseen 2022.

Lääkiksen valmennustestaajat

Tässä blogisarjassa lääketieteen valmennustestaajat esittäytyvät ja kertovat omasta hakuprosessistaan. Blogikirjoitukset tarjoavat vertaistukea ja aitoja kokemuksia lääkiksen hakuprosessista.