Arvonnan säännöt

Järjestäjä

Eezy Valmennuskeskus Oy (jäljempänä ”järjestäjä”)

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan osallistuminen edellyttää, että henkilö on tilannut Valmennuskeskuksen maksuttoman hakuoppaan Studia-messuilla 28.-29.11.2023. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvonnan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

 

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Studia-messuilla 28.-29.11.2023 Helsingin messukeskuksessa.

 

Palkinnot ja arvonta

Kaikkien Studia-messuilla hakuoppaan tilanneiden kesken arvotaan kaksi voittajaa. Toinen voittaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valmennuskeskuksen valmennuskurssin (ei Supertakuu-kurssia) ja toinen voittaja saa 300 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin. Voittajat arvotaan torstaina 30.11.2023 ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

 

Voitoista ilmoittaminen ja voiton lunastaminen

Järjestäjä arpoo torstaina 30.11.2023 kaksi voittajaa, joista toinen voittaa valmennuskurssin ja toinen S-ryhmän lahjakortin. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron.

Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli sen toimittaminen estyy osallistujan antamien virheellisten yhteystietojen vuoksi. Järjestäjä ei vastaa postissa kadonneesta tai vahingoittuneesta lähetyksestä.

 

Järjestäjän vastuu ja oikeudet

Arvontaan osallistuvat vapauttavat arvonnan järjestäjän ja mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon käytöstä. Arvonnan järjestäjän vastuu ei ylitä säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvonnan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Järjestäjällä on oikeus poistaa osallistuja arvonnasta, mikäli osallistuja ei noudata arvonnan sääntöjä ja ehtoja.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä sen voimassaoloaikana. Muutoksista ilmoitetaan arvontasivulla.

 

Yhteystietojen käyttö

Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käsitellään arvottaessa voittaja ja palkinnon luovutukseen liittyvässä yhteydenpidossa. Osallistujilta pyydetään markkinointikäyttöä varten lupa.

Markkinointiluvan antaneiden ja arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käsitellään Eezy Valmennuskeskuksen tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen osoitteesta: valmennuskeskus.fi/tietosuojaseloste