Arvonnan säännöt

Järjestäjä

Eezy Valmennuskeskus Oy (jäljempänä ”järjestäjä”)

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan osallistuminen edellyttää, että henkilö on kommentoinut Eezy Oyj:n tiktok tilillä olevaan postaukseen 31.8.-4.9.2023 välisenä aikana. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvonnan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan. Arvontaan osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää.

 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua ajalla 31.8.-4.9.2023.

 

Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua Eezy Oyj:n tiktok-tilin postauksessa: https://www.tiktok.com/@eezyoyj/video/7273452092101037345

 

Palkinnot ja arvonta

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaksi voittajaa, jotka saavat palkinnoksi kaksi lippua jalkapallon EM-karsintaotteluun Suomi-Tanska, joka pelataan Helsingissä 10.9.2023. Lippujen arvo 96,50 €/kpl . Voittajat arvotaan tiistaina 5.9.2023 ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

 

Voitoista ilmoittaminen ja voiton lunastaminen

Järjestäjä arpoo tiistaina 5.9.2023 kaksi voittajaa, jotka kumpikin voittavat lippupaketin, johon sisältyy kaksi lippua 10.9. Helsingissä pelattavaan Suomi-Tanska jalkapallon EM-karsintaotteluun. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron.

Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli sen toimittaminen estyy osallistujan antamien virheellisten yhteystietojen vuoksi. Järjestäjä ei vastaa postissa kadonneesta tai vahingoittuneesta lähetyksestä.

 

Järjestäjän vastuu ja oikeudet

Arvontaan osallistuvat vapauttavat arvonnan järjestäjän ja mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon käytöstä. Arvonnan järjestäjän vastuu ei ylitä säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvonnan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Järjestäjällä on oikeus poistaa osallistuja arvonnasta, mikäli osallistuja ei noudata arvonnan sääntöjä ja ehtoja.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä sen voimassaoloaikana. Muutoksista ilmoitetaan arvontasivulla.