Arvonnan säännöt

Järjestäjä

Eezy Valmennuskeskus Oy (jäljempänä ”järjestäjä”)

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan osallistuminen edellyttää, henkilö on seurannut Eezy Valmennuskeskuksen tiliä sekä kommentoinut Eezy Valmennuskeskuksen Instagram-julkaisua 22.-29.5.2023 välisenä aikana. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvonnan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua ajalla 22.-29.5.2023.

 

Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua Eezy Valmennuskeskuksen Instagram-julkaisussa: https://www.instagram.com/p/CsiNoMMtmoF/.

 

Palkinnot ja arvonta

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan voittaja, joka saa palkinnoksi kaksi lippua Jalkapallon EM-karsintaotteluun Suomi-Slovenia, joka pelataan Helsingissä 16.6.2023. Lippujen arvo 91,50 €/kpl. Voittaja arvotaan viimeistään 30.5.2023 ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

 

Voitoista ilmoittaminen ja voiton lunastaminen

Voittaja saa järjestäjältä tiedon voitosta arvonnan loppumisesta seuraavana päivänä. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli sen toimittaminen estyy osallistujan antamien virheellisten yhteystietojen vuoksi. Järjestäjä ei vastaa postissa kadonneesta tai vahingoittuneesta lähetyksestä. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

 

Järjestäjän vastuu ja oikeudet

Arvontaan osallistuvat vapauttavat arvonnan järjestäjän ja mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon käytöstä. Arvonnan järjestäjän vastuu ei ylitä säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvonnan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Järjestäjällä on oikeus poistaa osallistuja arvonnasta, mikäli osallistuja ei noudata arvonnan sääntöjä ja ehtoja.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä sen voimassaoloaikana. Muutoksista ilmoitetaan arvontasivulla.