Uutiset  •  01.11.2021

Valmennuskeskus osaksi Eezy-konsernia

Eezy Oyj on 1.11.2021 ostanut 80 % KK Valmennuskeskus Oy:n osakekannasta. Kauppa koskee sekä valmennuskurssitoimintaa että Valmennuskeskus Publicia. Yhtiö jatkaa konsernissa itsenäisenä yhtiönä eikä sen Y-tunnus muutu.

”Meille asiakas on aina tärkein. Nyt löysimme kumppanin, joka ajattelee samalla tavalla. Uuden yhteistyön avulla osana pörssiyhtiötä kykenemme kehittämään kurssejamme entistä tehokkaammin ja säilyttämään paikkamme Suomen suosituimpana valmennuskurssijärjestäjänä myös jatkossa”, kertoo Valmennuskeskuksen liiketoimintajohtaja Janne Nousiainen.

Yhtiömme nimi muuttuu marraskuussa muotoon Eezy Valmennuskeskus Oy.

”Eezy Oyj on johtava työelämän kehittäjä, jonka kautta työllistyy vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä uusiin työpaikkoihin. Jatkossa pystymme tarjoamaan oppilaallemme opiskelupaikan lisäksi myös työpaikan. Se on valtava etu!” iloitsee Nousiainen.

 

Lisätietoja:

Valmennuskeskus
Janne Nousiainen
Liiketoimintajohtaja
janne.nousiainen@valmennuskeskus.fi
040 8388 267

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa.