Uutiset  •  21.01.2022

Tiedote: Innolinkin tutkimus valmennuskursseista

Tutkimusyhtiö Innolink toteutti marras-joulukuussa 2021 tutkimuksen valmennuskurssien käytöstä ja niiden merkityksestä sekä valmennuskumppanin valintaan vaikuttavista tekijöistä. Tutkimuksessa selvitettiin AMK:sta, oikeustieteistä ja kauppatieteistä kiinnostuneiden nuorten näkemyksiä valmennuskursseista.

Tutkimuksen tulokset osoittavat, että Valmennuskeskus on tunnetuin valmennuskurssien järjestäjä kaikilla kolmella alalla. Hakijat pitävät Valmennuskeskusta muun muassa luotettavana, hyödyllisenä, toimivana ja laadukkaana. Suurin osa oikeustieteen hakijoista valitsisi Valmennuskeskuksen valmennuskurssin.

Tutkimuksen mukaan jopa 82 % hakijoista pitää valmennuskurssille osallistumista sisäänpääsyn kannalta tärkeänä. Lähes puolet kauppatieteen ja oikeustieteen hakijoista aikoo hankkia valmennuskurssin valintakokeeseen tai ylioppilaskirjoituksiin valmistautumisen tueksi.

 

Valmennuskeskus on Suomen suosituin AMK-valmennuskurssien järjestäjä

Ammattikorkeakoulusta kiinnostuneet nuoret pitävät Valmennuskeskusta parhaana valmennuskurssien järjestäjänä. Tulosten mukaan noin 60 % sisäänpäässeistä kävi Valmennuskeskuksen kurssin. Kurssit mielletään muun muassa laadukkaiksi ja toimiviksi.

Tuloksista selviää, että Valmennuskeskuksen AMK-kurssilaiset ovat myös tyytyväisimpiä, sillä kaikista valmennuskurssien järjestäjistä Valmennuskeskus saa parhaat NPS-suosittelupisteet.

 

Kommenttimme tutkimustuloksista

Tutkimuksen tulokset ilahduttivat valmennusjohtajiamme, opettajiamme ja koko muuta henkilökuntaamme. On ilo huomata, että hakijat ovat tyytyväisiä työpanokseemme ja he arvostavat kurssiemme laatua. Tavoitteenamme on jatkaa pitkäjänteistä työskentelyä hakijoiden eteen myös tulevaisuudessa, jotta jokainen kurssilaisemme on meidän avullamme lähempänä unelmiensa opiskelupaikkaa. Kiitos luottamuksestanne!