Uutiset  •  14.03.2023

Skippaa välivuosi – valmennuskurssit nyt -20 %

Hei yliopistoon tai ammattikorkeakouluun hakeva – haluaisitko jättää välivuoden väliin ja päästä opiskelemaan tänä syksynä?

Skippaa välivuosi valmennuskurssiemme avulla. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löydät mm. lääketieteen, psykologian, oikeustieteen, kauppatieteen, AMK sotelin ja 24 muun alan valmennuskurssin.

Miksi valitsisit juuri Valmennuskeskuksen kurssin? Olemme järjestäneet valmennuskursseja jo yli 45 vuoden ajan. Viime kaudella valmennuksessamme oli 13 000 opiskelupaikkaa tavoittelevaa kurssilaista. 98 % suosittelee meitä.

Monella alalla myös sisäänpääsyprosenttimme ovat huippuluokkaa. Esimerkiksi psykologian valintakoekiintiön aloituspaikoista 60 % on täyttynyt meidän kurssilaisistamme viimeisen kolmen vuoden aikana. Maantieteen ja biologian Online-kursseiltamme puolet pääsi opiskelemaan keväällä 2022. Tule sinäkin mukaan luomaan onnistumistarinoita kanssamme!

”Opettaja oli aivan käsittämättömän taitava ja hyvin innosti esimerkkien kautta oppimaan! Kun videoita katsoo yksin kotona, on tärkeää, että opettaja saa innostettua oppimiseen verkon välityksellä ja se toteutui!!”

15.-31.3. valmennuskurssit -20 %

Yhteishaun ajan saat kaikista kursseistamme 20 % alennusta koodilla HAKU2023. Kampanja on voimassa maaliskuun 2023 loppuun asti. Tarjousta ei voi yhdistää takuuhintoihin.