Uutiset  •  27.06.2022

Online-kurssi - etäkurssi siellä missä sinäkin

Suosituin kurssityyppi keväällä 2021

Online-kurssimme on vuorovaikutteinen ja tehokas etäkurssi. Se yhdistää parhaat puolet lähiopetus- ja itseopiskelukursseistamme ja antaa mahdollisuuden osallistua opetukseen turvallisesti:

  • Saat rytmiä päivääsi, kun osallistut vuorovaikutteiseen etäopetukseen aikataulun mukaisesti.
  • Voit osallistua kurssille asuinpaikastasi riippumatta.
  • Saat opettajien ja tutoreiden tuen pyrkimisprosessiisi koko kurssin ajan. Opettajalle voit esittää kysymyksiä liveopetuksen aikana chatin kautta.
  • Testaat osaamisesi harjoituspääsykokeilla ja teet harjoitustehtäviä sähköisessä oppimisympäristössämme.
  • Niillä aloilla, joilla on tarjolla myös kotikurssi, saat kyseisen kurssin opetusvideot käyttöösi. Opetusvideoiden avulla voit kerrata ja syventää osaamistasi.

Online-kurssimme sopivat kaikille pyrkijöille lähtötasosta riippumatta. Mikäli asut kaukana kurssikaupungeista, on Online-kurssi sinulle juuri täydellinen vaihtoehto.

Kurssilaisten palautteita Online-kursseista:

”Opettajat kaikki aivan huippuja ja tykkäsin kaikista. Auttoivat ymmärtämään asioita ja loivat yhteyden meihin opiskelijoihin live-lähetyksien yhteydellä. Huumoria löytyi heiltä myös, mikä piristi urakkaa ja heidän tsemppaaminen auttoi jaksamaan.”

”Hei, tämä etäopetushan toimii hienosti. Aivan kuin henkilökohtaista kotiopetusta.”

”Kiitos kurssikerrasta! Etäopetus sujui tosi hyvin, vaikka aluksi jännitin, jaksanko keskittyä ruudun äärellä. Kurssin sisältö on just sitä, mitä tässä tilanteessa kaipaan, ja mulla tuli jo nyt paljon varmempi fiilis osallistua kokeeseen.”

Valitse sinäkin itsellesi Online-kurssi!

Yliopistoon

Ammattikorkeakouluun

Ylioppilaskirjoituksiin