Uutiset  •  07.02.2022

Oikoreitti opiskelupaikkaan!

Kumpaan suuntaan sinä lähdet?

Valintakokeisiin on vielä aikaa, mutta unelmien opiskelupaikan eteen on tehtävä töitä! Me Eezy Valmennuskeskuksella haluamme tarjota oikoreittiä kauppatieteiden ja oikeustieteiden opiskelupaikkaan! Näemme Oikoreitin reittinä, joka johtaa haluttuun määränpäähän tehokkaammin ja nopeammin. Valmennuskurssilla opiskellaan valintakokeen onnistumisen kannalta merkityksellisiin asioihin, joiden kautta ovet unelmien opiskelupaikkaan aukeavat helpommin, eli vähän kuin oikoreittiä pitkin.

Siirry haluamaasi alaan tässä uutisessa:
Kauppatiede

Oikeustiede

Kauppatiede

Sisäänpääsyprosentti kauppatieteen valmennuskursseiltamme oli jopa 77 % keväällä 2021. Tätä, jos jotain voi kutsua oikoreitiksi opiskelupaikkaan! Osallistumalla meidän kauppatieteen kurssille voit viisinkertaistaa mahdollisuutesi päästä kauppakorkeaan. Parhaiten menestyivät kevään Online-kurssien opiskelijat, joista noin 6/10 sai opiskelupaikan kauppatieteellisestä.

Hyppää oikoreitille edullisesti huhtikuussa:

Lue, miksi sinun kannattaa osallistua kauppatieteen valmennuskurssille! 

 

Kauppis Free -kurssi

Tuntuuko, että et ole löytänyt vielä itselle sopivaa valmennuskurssia ja kaipaat lisätukea itsenäiseen opiskeluun? Kauppis Free on maksuton tutustumiskurssi, joka on suunnattu kevään 2022 kauppispyrkijöille. Tällä kurssilla pääset tutustumaan valmennuskurssiemme sisältöihin ja harjoituskokeisiimme täysin maksutta.

Tutustu Kauppis Free -kurssiin!

 

Oikeustiede

Laajennamme keväälle 2022 oikeustieteen kurssimateriaaliamme erityisesti valintakoekirjoja koskevien materiaalien osalta sekä monipuolistamme aineistoharjoittelua. Tarjoamme myös markkinoiden laajinta henkilökohtaista valmennusta. Päivitimme myös kurssien hinnat tälle kaudelle! Oikeustieteeseen pyrkijöistä suurin osa kokee valmennuskurssin tärkeäksi valintakokeeseen valmistautuessa. Valmennuskursseja harkitsevista Valmennuskeskuksen kurssit ovat hakijoiden keskuudessa todennäköisin valinta (Innolink Research Oy, 2021).

Siirry oikoreitille jo helmikuussa ja hyppää mukaan Oikis helmikuu Online-kurssille!

Lue, miksi sinun kannattaa osallistua oikeustieteen valmennuskurssille!

 

Oikis Free -kurssi

Tiesitkö, että meillä on myös ilmainen tutustumispaketti kaikille oikispyrkijöille! Oikis Free -kurssin avulla harjoittelet oikeustieteen valintakokeeseen täysin maksutta. Kurssilla saat käyttöösi opetusvideoita liittyen opiskelutekniikoihin sekä kokeneiden juristiopettajimme kuvaamia oikeudenalakohtaisia videoita.

Tutustu Oikis Free -kurssiin!