Uutiset  •  17.05.2022

Kevään 2022 yo-kokeiden tulokset julkaistiin tänään!

Suuret onnittelut uusille ylioppilaille!

Ylioppilaslautakunta on tänään julkistanut kevään 2022 yo-kokeiden tulokset, ja käytännössä se tarkoittaa noin 24 700 uutta ylioppilasta. Onnittelemme!

Kokeisiin oli ilmoittautunut reilu 46 000 kokelasta, joten yli puolet heistä valmistui tänä keväänä. Se on mahtava tulos!

Ylioppilastutkintolautakunnan pääsihteeri Tiina Tähkä kertoo: ”Kevään ylioppilailla on takana rankat korona-ajan opiskeluvuodet. Nyt on aika juhlia ylioppilaaksi valmistumista ja iloita jokaisesta arvosanasta approbaturista laudaturiin!”

Myös me Eezy Valmennuskeskuksella kannustamme jokaista kokelasta juhlimaan: olit sitten ensimmäistä kertaa kirjoittava, lukiomatkasi päätökseen saanut tai arvosanojen korottaja – olet meidän silmissämme onnistuja!

Jäikö lakki tänä keväänä vielä saamatta, tai oletko vasta aloittelemassa ylioppilaskirjoitusurakkaasi?

Me Eezy Valmennuskeskuksella olemme mukana jokaisen unelmiaan tavoittelevan matkassa. Koska tämänhetkinen maailmantilanne luo omat haasteensa, olemme varautuneet myös tähän tarjoamalla erilaisia kursseja erilaisille tavoille ja tiloille oppia. Olemme myös laajentamassa abikurssivalikoimaamme historian abikurssilla!

Tutustu kaikkiin abikursseihin