Uutiset  •  25.03.2022

Hakuinfot syksy 2022

Ilmaisia vinkkejä eri aloille hakemisesta!

  • Pohditko vielä, mitä haluaisit lähteä opiskelemaan?
  • Ovatko eri alojen valintaperusteet sinulle epäselviä?
  • Haluatko saada tietoa, mitkä valintakokeen osa-alueet ovat olleet hakijoille tyypillisesti haastavimpia?
  • Haluisitko kuulla millaisia aiemmat pääsykokeet ovat olleet?

Mikäli vastasit kyllä yhteenkään yllä olevaan kysymykseen, kannattaa osallistua hakuinfoihimme! Infot eivät maksa sinulle mitään, mutta saat kullanarvoisia vinkkejä itseäsi kiinnostavasta koulutusalasta ja kouluun hakemisesta.

Infot järjestetään webinaareina Moodlen oppimisympäristössä, johon saat tunnukset ilmoittautumisesi jälkeen ja pääset katsomaan tallenteen webinaarista halutessasi myös myöhemmin.

Tulevat webinaarit:

Kirjaudu webinaariin

Ongelmia kirjautumisessa?

Jos olet jo valmennuskurssillamme tai osallistunut johonkin järjestämäämme tapahtumaan, käytä Moodle-kirjautumisessa aiemmin itse vaihtamaasi salasanaa. Tarvittaessa ota yhteys info.valmennuskeskus@eezy.fi.

Kaikki valmennuskurssimme

Olipa suunnitelmissasi sitten AMK- tai yliopisto-opinnot tai tarvitset preppausta yo-kirjoituksiin valmistautumisessa, ovat Eezy Valmennuskeskuksen opettajat ja henkilökunta täällä sinua varten. Valikoimassamme on lähes 300 valmennuskurssia ja vuosittain autamme tuhansia opiskelijoita saavuttamaan haluamansa tavoitteet opinnoissa ja ottamaan askeleen lähemmäksi unelmiensa opiskelupaikkaa. Esimerkiksi vuonna 2021 kursseiltamme pääsi peräti 850 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun – se on enemmän, kuin kellään muulla toimijalla!

Löydät meiltä eri laajuisia valmennuskursseja oman tarpeesi ja elämäntilanteesi mukaan. Nettikurssilla opiskelet itsenäisesti kattavan tehtävä- ja teoriapaketin avustuksella. Kotikurssilla saat tehtäväpaketin lisäksi vielä ison määrän opetusvideoita tehostamaan opiskelua. Online-kurssilla pääset myös seuraamaan etäluentoja tehtävien ja harjoituskokeiden lisäksi ja lähiopetuskurssilla opetus tapahtuu opettajan johdolla luokkahuoneessa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa.

 

Katso abikurssien valikoima

Katso AMK-valmennuskurssien valikoima

Katso yliopisto valmennuskurssien valikoima

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Olemme olleet alalla lähes 50 vuotta, joten tiedämme miten parhaat valmennuskurssit syntyvät. Luota laatuun ja kokemukseen!