Uutiset  •  26.10.2022

Haku-messut 15.11. - tule linjoille ja nappaa vinkit pääsykokeisiin!

Haluatko tietää, mihin asioihin korkeakoulujen pääsykokeissa kannattaa ensi keväänä panostaa tai mitkä ovat yleisimmät syyt, mistä jatko-opiskelupaikka jää useimmiten kiinni? Tule kuulemaan asiantuntijoiden vinkit pääsykokeisiin ja eri aloihin ilmaisille Haku-messuillemme tiistaina 15.11.2022 klo. 14-17. 

Asiantuntijamme ovat kasanneet kattavan info-paketin psykologian, oikeustieteen, kauppatieteen, lääketieteen, kasvatustieteen ja ammattikorkeakoulujen opintoihin pyrkimisestä. Messuilta saatkin varmasti paljon hyödyllistä infoa olitpa sitten jo päättänyt oman koulutusalasi tai vasta harkitset sopivien vaihtoehtojen välillä.

Messut ovat osallistujille täysin ilmaiset ja ne striimataan livenä Valmennuskeskuksen kotisivuilla, joten niihin voi osallistua mistä päin Suomea vaan. Ota siis mukava asento kotisohvalla, tule linjoille ja nappaa ammattilaistemme kullanarvoiset vinkit eri aloista.

Messujen aikana voit myös halutessasi osallistua workshoppeihin, joissa saat esimerkiksi ohjeita opiskelutekniikkaan, voit osallistua opiskelijapaneeliin tai pääset tekemään lukusuunnitelman ammattilaisten opastuksella. Voit itse valita mikä koulutusaloista ja workshopeista kiinnostaa sinua eniten ja hypätä linjoille silloin, kun sinulle sopii.

Ja mitä olisivatkaan messut ilman messutarjousta? No ei mitään! Joten tässä siis vielä yksi hyvä syy osallistua messuille. Ai mikä se tarjous on? Sen kuulet messuilla, joten lähde messiin!

Varaa siis kalenteristasi vapaaksi 15.11. klo. 14 -17 ja ilmoittaudu messuille – klikkaa! 

Oppilaitoksille ilmoittautuminen täällä.

 

Haku-messujen aikataulu:

14:00 Messut alkavat!
14:05 Lääketiede
14:35 Kauppatiede
15:05 Oikeustiede
15:35 Psykologia
16:05 AMK
16:35 Kasvatustiede
16:55 Loppusanat

 

 

Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin valmennus- ja abikurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa.