Tapahtumat

Mitä täällä tapahtuu? Tälle sivulle on koottu Valmennuskeskuksen kaikki tapahtumat! Klikkaa alapuolella olevia välilehtiä ja saat lisätietoja tapahtumista.

 • Ilmaisia webinaareja eri aloille hakemisesta!

  • Pohditko vielä, mitä haluaisit lähteä opiskelemaan?
  • Onko eri alojen valintaperusteet sinulle epäselviä?
  • Haluatko saada tietoa, mitkä valintakokeen osa-alueet ovat olleet hakijoille tyypillisesti haastavimpia?

  Mikäli vastasit kyllä yhteenkin yllä olevaan kysymykseen, kannattaa osallistua hakuinfoihimme! Infot järjestetään webinaareina Moodlen oppimisympäristössä, johon saat tunnukset ilmoittautumisesi jälkeen. Webinaareista jää myös tallenne katsottavaksi Moodleen.

  Tulevat webinaarit:

  Kirjaudu webinaariin

  Ongelmia kirjautumisessa?

  Jos olet jo valmennuskurssillamme tai osallistunut johonkin järjestämäämme tapahtumaan, käytä Moodle-kirjautumisessa aiemmin itse vaihtamaasi salasanaa. Tarvittaessa ota yhteys info.valmennuskeskus@eezy.fi.

  Kaikki valmennuskurssimme

  Olipa suunnitelmissasi sitten AMK- tai yliopisto-opinnot tai tarvitset preppausta yo-kirjoituksiin valmistautumisessa, ovat Eezy Valmennuskeskuksen opettajat ja henkilökunta täällä sinua varten. Valikoimassamme on lähes 300 valmennuskurssia ja vuosittain autamme tuhansia opiskelijoita saavuttamaan haluamansa tavoitteet opinnoissa ja ottamaan askeleen lähemmäksi unelmiensa opiskelupaikkaa.

  Löydät meiltä eri laajuisia valmennuskursseja oman tarpeesi ja elämäntilanteesi mukaan. Nettikurssilla opiskelet itsenäisesti kattavan tehtävä- ja teoriapaketin avustuksella. Kotikurssilla saat tehtäväpaketin lisäksi vielä ison määrän opetusvideoita tehostamaan opiskelua. Online-kurssilla pääset myös seuraamaan etäluentoja tehtävien ja harjoituskokeiden lisäksi ja lähiopetuskurssilla opetus tapahtuu opettajan johdolla luokkahuoneessa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa.

   

  Katso abikurssien valikoima

  Katso AMK-valmennuskurssien valikoima

  Katso yliopistovalmennuskurssien valikoima

   

  Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. 

 • Haku-messut: Tiistaina 15.11.2022 klo. 14-17

  Haku alkaa! Vietämme tulevana syksynä jo tutuksi tulleet Haku-messut! Tule kuuntelemaan ajankohtaiset tiedot korkeakoulujen todistusvalinnasta ja pääsykokeista.

  Messut järjestetään tuttuun tapaan striimin välityksellä, jolloin voit seurata messuja mistä vain ja silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tarkemman aikataulun löydät alta!

  Messuille on vapaa pääsy.

   

  Oppilaitos, ilmoittaudu täällä!

  Haku-messujen aikataulu:

  14:00:00 Messut alkavat!
  14:05:00 Lääketiede
  14:35:00 Kauppatiede
  15:05:00 Oikeustiede
  15:35:00 Psykologia
  16:05:00 AMK
  16:35:00 Kasvatustiede
  16:55:00 Loppusanat
 • Työskentelevät ihmiset.

  🎓 Jatko-opintoinfot lukiolaisille
  🎓  Sähköiset hakuoppaat eri aloille
  🎓 Jatko-opintoihin keskittyvät Opopäivät marraskuussa 2022.

  Tulevan kauden opopäivien ajankohdat:

  • Pe 11.11. klo 9 Helsinki
  • Ke 16.11. klo 9 Turku
  • To 17.11. klo 9 Tampere
  • Pe 18.11. klo 9 Online (tapahtumasta jää tallenne)

  Opopäivät ovat maksuttomat. Niissä käydään kootusti lävitse kevään 2023 korkeakoulujen valintavaatimukset sekä nostetaan esille valintakokeissa tapahtuneita muutoksia. Ilmoittautuminen opopäiviin aukeaa syys-lokakuussa. Ilmoittautumislinkki lähetetään automaattisesti postituslistalla oleville opinto-ohjaajille.

   

  Jatko-opintoinfot PK-seudun lukioille

  Jatko-opintoinfo koostuu kahdesta osasta, josta alkuosa käsittelee todistus- ja pääsykoevalintaa, hakemista sekä opiskelualan valintaa. Jälkimmäisessä osassa keskitytään alakohtaisesti korkeakoulujen valintavaatimuksiin, opiskeluun ja työelämään sijoittumiseen. Painotamme infon sisältöä opinto-ohjaajien sekä oppilaiden toiveiden mukaisesti.

  Kenelle: lukion 2–3 vuoden opiskelijoille. Sisältöä voi räätälöidä myös 1 vuoden opiskelijoille sopivaksi. Kaudella 2022-2023 infoja pidetään PK-seudulla.
  Kesto: toivotuista sisällöstä riippuen 60–75 minuuttia.

  Infoja pitävät eri alojen opiskelijat, jotka ovat saaneet Valmennuskeskuksen koulutukseen tehtävään. Tapahtumissa ei mainosteta valmennuskursseja. Tapahtuman päätteeksi oppilaille tarjotaan mahdollisuus tilata yksityiskohtaisempaa tietoa heitä kiinnostavista aloista.

   

  Haluatko tilata infon opiskelijoillesi?

  Lähetä tilauksesi Tytti Luurille osoitteeseen: tytti.luuri@eezy.fi

  Laitathan tilauksen yhteydessä viestiisi seuraavat tiedot:

  • Toive infon ajankohdalle (voit laittaa muutaman vaihtoehdon)
  • Mahdolliset lisätoiveet/painotustoiveet infon sisältöön liittyen
  • Arvio infoon osallistuvien opiskelijoiden lukumäärästä