Meistä

Tervetuloa oppimaan Valmennuskeskukseen!

Järjestämme valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla. 󠀠
󠀠
Valmennuskurssien lisäksi tarjoamme laadukkaita videoita valintakokeiden ratkaisuista, ilmaisia jatko-opintoinfoja ja messutapahtumia sekä materiaaleja opinto-ohjaajille.

 • Eezy Valmennuskeskus Oy pähkinänkuoressa

  • Perustettu vuonna 1975.
  • Kursseilla vuosittain 16 000 pääsykokeisiin ja yo-kirjoituksiin valmistautuvaa.
  • Vuonna 2021 päättyneellä tilikaudella liikevaihto oli noin 10 miljoonaa euroa.
  • Valmennuskurssien onnistumisesta vastaa yli 200 alan ammattilaista, opettajaa ja asiantuntijaa.

  Yritysesite

  Miksi kannattaa valita meidän kurssimme?

  1. Panostamme asiakaslähtöisyyteen: Suunnittelemme jokaisen kurssimme asiakaslähtöisesti, jotta se vastaa kunkin oppijan tarpeita. Valikoimastamme löydät sopivan kurssin niin itsenäisille oppijoille kuin paljon tukea tarvitsevillekin sekä kaikille siltä väliltä.
  2. Olemme edelläkävijä: Asiantuntijamme keräävät ja analysoivat jatkuvasti tietoa korkeakoulumaailmasta. Pääsykokeissa tapahtuvia muutoksia seurataan herkeämättä, ja niitä pyritään myös ennakoimaan. Näin meillä on paras tietämys siitä, mitä ja miten kursseilla pitää opettaa.
  3. Monipuolisuus: Suunnittelemme kurssimme niin, että ne kehittävät pyrkijän tiedollisten ja taidollisten valmiuksien lisäksi myös henkistä jaksamista ja paineensietoa. Kursseillamme luomme koetilanteesta niin tutun, että sitä ei enää tarvitse jännittää. Näin pyrkijä pystyy keskittymään koetilanteessa oleelliseen, ja sisäänpääsyn todennäköisyys kasvaa.
  4. Loistavat tulokset: Tuloksemme puhuvat puolestaan. Jo useampana vuonna peräkkäin asiakastyytyväisyytemme on ollut huippuluokkaa: 98 % kurssilaisistamme on valmis suosittelemaan kurssia kaverilleen. Myös sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Esimerkiksi keväällä 2021 kaikista Oulun yliopiston psykologian valintakoepaikoista 75 % ja Turun yliopiston logopedian valintakoepaikoista 70 % jaettiin meidän kurssilaisillemme.
  5. Laatu: Valmennuskurssiemme ydin on ammattitaitoinen opettaja- ja henkilökunta. Valitsemme opettajamme tarkkojen kriteerien perusteella: haastattelu- ja opetusnäytetilanteessa arvioimme hakijan tuntemusta valmennuskurssiopetuksesta, asiantuntevuutta, opetustaitoa sekä kykyä innostaa ja motivoida. Vuosittainen vaihtuvuus on pieni, mikä mahdollistaa kehitystyön ja asiantuntemuksen säilymisen meillä.

   

  Tuloksia keväältä 2021

  • 100 % AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan Online päivä -kurssilta pääsi opiskelemaan
  • 70 % ympäristö- ja elintarviketalouden valintakokeessa käyneistä Valmennuskeskuksen kurssilaisista pääsi opiskelemaan valintakoekiintiössä
  • 66 % AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn alan Viptakuu-kurssilta pääsi opiskelemaan
  • 66 % AMK humanistisen alan ja kasvatusalan Kotikurssilta pääsi opiskelemaan
  • 60 % AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan Viptakuu-kurssilta pääsi opiskelemaan
  • 50 % Maantieteen Online-kurssilta pääsi opiskelemaan

   

  Ota meihin yhteyttä!

  Vastaamme mielellämme kaikkiin pyrkimistä ja opiskelua koskeviin kysymyksiisi. Voit soittaa meille toimistomme numeroon 0207280340 tai lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen info.valmennuskeskus@eezy.fi

 • Vuoden 2022 stipendien hakuaika oli 1.1.2022–31.1.2022.

  Seuraava haku on taas keväällä 2023!

  Maksuttomien opiskelijapaikkojen saajat valitaan soveltaen soveltuvin osin opintotukilain 21.1.1994/65 määräyksiä. Stipendit myönnetään sellaisille hakijalle, joiden katsotaan jäljempänä yksilöidyllä tavalla olevan eniten taloudellisen tuen tarpeessa.

   

  Voidaksesi hakea stipendiä sinun tulee:

  1. Olla alle 25-vuotias
  Maksutonta opiskelupaikkaa voi hakea henkilö, joka 31.1.2022 mennessä ei ole täyttänyt 25 vuotta.

  2. Sinulla ei saa olla aikaisempaa opiskelupaikkaa korkeakoulussa
  Maksuttoman kurssin voi saada henkilö, joka on pyrkimässä korkeakouluun suorittamaan ensimmäistä korkeakoulutasoista tutkintoaan.

  3. Olla vähävarainen niin, ettei sinulla ole taloudellisesti mahdollisuutta muuten osallistua valmennuskurssille
  Maksuttoman opiskelijapaikan myöntämisen edellytyksenä on opintotukilain 5 §:ssä todettu taloudellisen tuen tarve. Taloudellisen tuen tarvetta harkittaessa otetaan huomioon hakijan omat sekä hänen vanhempiensa tulot. Hakijan tulot huomioidaan viimeksi toimitetun ja valmistuneen valtionverotuksen tietojen perusteella (opintotukilaki 22 §). Hakijan tuloilla tarkoitetaan hakijan veronalaista tuloa. Jos hakijan vanhemmat ovat eronneet, huomioidaan vain sen vanhemman tulot, jonka luona hakija asuu.

  4. Et ole saanut Valmennuskeskuksen valmennuskurssistipendiä aikaisempina vuosina.
  Stipendin voi saada vain yhden kerran, eikä stipendi oikeuta seuraavan vuoden takuukurssiosallistumiseen.

   

  Hakeminen

  1) Täytä hakulomake tammikuun loppuun mennessä. Hakulomakkeelle täytetään stipendin hakijan tiedot sekä perustelut stipendin tarpeelle. Hakulomakkeelle pääset napsauttamalla tästä (avautuu erilliseen ikkunaan).

  2) Lähetä kopio omasta sekä vanhempiesi verotustodistuksista verovuodelta 2020 osoitteeseen stipendi.valmennuskeskus@eezy.fi. Mikäli asut yksin, riittää että toimitat ainoastaan oman verotustodistuksesi. HUOM! Verotustodistus on eri kuin verokortti. Tiedot tulee olla toimitettuna tammikuun loppuun mennessä, jotta sinut voidaan huomioida stipendihaussa.

  Kaikkiin stipendiä hakeneisiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä helmikuun aikana.

 • Valmennuskeskus on osa Eezyä

  Valmennuskeskus siirtyi osaksi Eezy-konsernia marraskuussa 2021. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme laajemmat palvelut: opiskelu- ja työpaikka samalta kumppanilta!

  ”Meille asiakas on aina tärkein. Nyt löysimme kumppanin, joka ajattelee samalla tavalla. Uuden yhteistyön avulla osana pörssiyhtiötä kykenemme kehittämään kurssejamme entistä tehokkaammin ja säilyttämään paikkamme Suomen suosituimpana valmennuskurssijärjestäjänä myös jatkossa”.

  Eezy Oyj on johtava työelämän kehittäjä, jonka kautta työllistyy vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä uusiin työpaikkoihin.

  Faktat Eezystä

  • Eezy Oyj on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi-, valmennus-, koulutus- ja työllistymispalveluja sekä kevytyrittäjäpalveluja ja yritysten kehittämisen palveluja.
  • Eezyn visiona on olla työelämän merkittävin uudistaja ja missiona luoda yksilöille onnistumisia.
  • Eezy työllistää vuosittain noin 30 000 henkilöä ja toimii ympäri Suomea. Eezyn liikevaihto vuonna 2020 oli 191 miljoonaa euroa, ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

  Historiamme

  Valmennuskeskuksen perustaja Kari Kasanen kiinnostui valmentamisesta, kun hän pyrki opiskelemaan diplomi-insinööriksi. Valmistautuessaan pääsykokeisiin Karille syntyi idea valmennuskurssien järjestämisestä.

  Kun kokemusta oli karttunut ja Karin omat DI-opinnot olivat sopivassa vaiheessa, hän päätti perustaa valmennus- ja abikursseja järjestävän Valmennuskeskuksen, josta on myöhemmin kasvanut Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä.

  ”Kesäkuun ensimmäisenä päivänä 1975 astuin kello 9.00 Suomalaisen yhteiskoulun luokkaan. Edessäni oli ensimmäinen tunti oman yritykseni valmentajana korkeakouluun pyrkivien kursseilla. Olin tuskin saanut yöllä nukuttua innostukseni takia, kun oma haaveeni oli toteutumassa”, Kari muistelee.

  Karin luonteeseen ja elämänasenteeseen kuuluivat asiakkaan tinkimätön palvelu ja henkilöstöstä huolen pitäminen. Kari halusi pitää kurssikoot kohtuullisina sekä antaa henkilökohtaista tukea oppilaille. Karin ajoista alkaen Valmennuskeskus on toiminut näiden arvojen mukaisesti, ja ne kulkevat toimintamme kulmakivenä yhä edelleenkin.