Valtiotiede: Yhteiskunnallinen muutos, Online 2022

Osallistu etäopetukseen miltä tahansa paikkakunnalta!

Valmennuskurssimme valmentaa Helsingin yliopiston Yhteiskunnallisen muutoksen kandiohjelman pääsykokeeseen. Kurssilla harjoitellaan kattavasti sekä kokeen aineisto-osuuteen että käydään huolellisesti lävitse ennakkomateriaali.

Viime kevään kurssilaisista 100 % (20/20) suosittelee kurssia!

Opetuksessa käsitellään ennakkomateriaalin keskeisiä teemoja, keskitytään kokonaisuuksien ja yksityiskohtien jäsentämiseen ja selvitetään keskeiset käsitteet. Kurssilla käydään lävitse myös aineistotehtäviä ja harjoitellaan vastaustekniikkaa. Osa tehtävistä palautetaan opettajalle ja saat teksteistä henkilökohtaisen palautteen. Kurssin päätteeksi tehdään harjoituspääsykoe.

Tälle kurssille osallistuaksesi tarvitset vain tietokoneen tai muun mobiililaitteen sekä toimivan internetyhteyden. Opetus toteutetaan vuorovaikutteisen verkkoalustan kautta, joka mahdollistaa kysymisen opettajalta opetuksen aikana. Opetus järjestetään noin 20 opiskelijan ryhmässä, joka mahdollistaa yksilöä huomioivan opetuksen ja saat varmasti vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.

Kurssitakuu: Kurssimme on Takuu–kurssi ja mikäli et saa opiskelupaikkaa, saat vastaavan kurssin ensi vuonna puoleen hintaan.

 

Kurssin sisältö

1. Ennakkotehtävät

Noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua saat ennakkotehtävän, jonka avulla aloitat vastaustekniikan harjoittelun. Tehtävä palautetaan opettajalle, ja saat ensimmäisen henkilökohtaisen palautteen vastaustekniikastasi. Kurssialustalta löytyy myös aineistoharjoituksia, joiden avulla voit harjoitella aineistotehtäviä itsenäisesti ennen kurssin alkua.

2. Opiskelutekniikka

Erillisellä opiskelutekniikka-luennolla käydään läpi erilaisia luku- ja muistiinpanotekniikoita sekä lukusuunnitelmaan ja aikataulun laatimista helpottavia asioita. Tehokkaat luku- ja muistiinpanotekniikat helpottavat asiasisältöjen hallintaa sekä niiden muistamista vastausta laadittaessa.

3. Opetus

Ennen pääsykoemateriaalin ilmestymistä on kolme aineistokertaa, joissa käsitellään erilaisia aineistoja, vastaustekniikkaa ja vanhojen valintakokeiden tehtävätyyppejä.

Pääsykomateriaalin opetuksessa jokaisella tunnilla kerrataan edellisen kerran asiat kotitehtävien tai pistokokeiden avulla, käsitellään uusi kokonaisuus ja tehdään lisäksi tehtäviä asioiden sisäistämiseksi sekä kertaamiseksi. Jokaisen kurssikerran jälkeen saat kotitehtäväksi perehtyä uuteen aihealueeseen. Näin toimittaessa valintakoekirjallisuuden sisällöt tulee käsiteltyä vähintään kolmeen kertaan kurssin aikana.

Opetukset tallennetaan, joten mikäli olet pois joltakin kurssikerralta tai haluat kerrata jotain vaikeaa asiaa, voit tehdä se opetustallenteiden avulla.

4. Harjoituspääsykoe

Kurssiin kuuluu harjoituspääsykoe, jonka avulla testaat osaamistasi ja harjoittelet ajankäyttöäsi koetilannetta varten. Opettaja palauttaa kokeesi arvioituna ja pisteytettynä. Samalla saat henkilökohtaiset kommentit osaamisestasi. Koe käydään yhteisesti läpi ja samalla kerrataan keskeisimmät asiakokonaisuudet.

 

Ajankohta: huhti-toukokuu 2022. Kurssin opetus järjestetään arkisin 2-3 kertaa viikossa klo 17-20 / 21 tai 16.30-20.00  ja mahdollisesti joinakin viikonloppuina klo 10-13 / 10-14. Aikataulu tarkentuu lähempänä kurssin alkua.

 

Hinta: 670 euroa. Varausmaksun osuus hinnasta on 200 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
65 ot
Alkaa
12.4.2022
Päättyy
3.6.2022
Kurssin hinta
670€

”Ei ole mitään valittamista, opettaja oli ihan todella erinomainen, kannustava, kiinnostava, tykkäsin paljon opetustyylistä ja kaikesta!”

Yhteiskunnallisen muutoksen Online-kurssilainen 2021

”Olen sitä mieltä, että oli todella hyvää ja selkeää opetusta. Erittäin paljon sain kurssilla apua kirjan käsittelyyn. Vaikka välillä on ollut epätoivoinen fiilis ennakkomateriaalin suhteen, niin silti jokaisen kurssikerran jälkeen on ollut motivoitunut asenne ja uskoa itseensä. En keksi tällä hetkellä mitään mitä olisi voinut tehdä toisin.”

Yhteiskunnallisen muutoksen Online-kurssilainen 2021

”Opettaja selitti asiat selkeästi ja rakensi kaikki kurssikerrat hyvin ja järjestelmällisesti. Omistautumisen työhön ja asiantuntevuuden huomasi jokaisella kurssikerralla. Tehtävien arviointi oli rakentavaa ja riittävän tiukkaa, sekä samalla motivoivaa. En keksi oikeen mitään asioita mitä oisi voinut tehdä paremmin toisin.”

Yhteiskunnallisen muutoksen Online-kurssilainen 2021

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Tytti Luuri
Valtio- ja yhteiskuntatieteiden kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: tytti.luuri@eezy.fi
Puh: 020 7280 363