Valtiotiede: Politiikka ja viestintä, Online 2023

Kurssi täynnä!

Eezy Valmennuskeskuksen kurssi valmentaa Helsingin yliopiston Politiikan ja viestinnän kandiohjelman pääsykokeeseen. Kurssin pääpaino on valintakoekirjallisuuden huolellisessa läpikäymisessä, jonka lisäksi kurssilla harjoitellaan myös aineistotehtäviin vastaamista sekä aineisto ja ennakkomateriaalia yhdisteleviä tehtäviä.

Osallistu etäopetukseen miltä tahansa paikkakunnalta!

 

Kenelle?

Tämä kurssi sopii kaikille, jotka tarvitsevat pääsykoevalmennusta Helsingin yliopiston Politiikan ja viestinnän kandiohjelman pääsykokeeseen.

 

Mitä?

Opetuksessa käsitellään ennakkomateriaalin keskeisiä teemoja, keskitytään kokonaisuuksien ja yksityiskohtien jäsentämiseen ja selvitetään keskeiset käsitteet. Kurssilla käydään lävitse myös aineistotehtäviä ja harjoitellaan vastaustekniikkaa. Kurssiin kuuluu harjoituspääsykoe, josta saat henkilökohtaisen palautteen ja pisteytyksen.

 

Kurssin sisältö:

1. Ennakkotehtävä

Noin kaksi viikkoa ennen kurssiopetuksen alkua julkaistaan ennakkotehtävä, jonka voit palauttaa opettajalle. Ennakkotehtävän avulla orientoidut kurssiin ja saat ensimmäiset kommentit esseevastaustekniikastasi.

2. Opiskelutekniikka

Erillisellä opiskelutekniikka-luennolla käydään läpi erilaisia luku- ja muistiinpanotekniikoita sekä lukusuunnitelmaan ja aikataulun laatimista helpottavia asioita. Tehokkaat luku- ja muistiinpanotekniikat helpottavat asiasisältöjen opiskelua sekä niiden muistamista koetilanteessa.

3. Opetus

Ennen pääsykoemateriaalin ilmestymistä on kaksi aineistokertaa, joissa käsitellään erilaisia aineistoja, vastaustekniikkaa ja vanhojen valintakokeiden tehtävätyyppejä.

Pääsykoemateriaalin opetuksessa jokaisella tunnilla kerrataan edellisen kerran asiat kotitehtävien tai pistokokeiden avulla, käsitellään uusi kokonaisuus ja tehdään lisäksi tehtäviä asioiden sisäistämiseksi sekä kertaamiseksi. Jokaisen kurssikerran jälkeen saat kotitehtäväksi perehtyä uuteen aihealueeseen. Näin toimittaessa valintakoekirjallisuuden sisällöt tulee käsiteltyä vähintään kolmeen kertaan kurssin aikana. Kurssilla harjoitellaan myös aineisto-osuuden ja pääsykoemateriaalin yhdistäviä tehtäviä.

Opetukset tallennetaan, joten mikäli olet pois joltakin kurssikerralta tai haluat kerrata jotain vaikeaa asiaa, voit tehdä se opetustallenteiden avulla.

4. Harjoituspääsykoe 

Kurssiin kuuluu harjoituspääsykoe sekä välikoe, joiden avulla testaat osaamistasi ja harjoittelet ajankäyttöäsi koetilannetta varten. Opettaja palauttaa molemmat kokeesi arvioituna ja pisteytettynä. Samalla saat henkilökohtaiset kommentit osaamisestasi. Kokeet käydään yhteisesti läpi ja samalla kerrataan keskeisimmät asiakokonaisuudet.

 

Milloin?

Huhti-toukokuussa 2023. Kurssin opetus järjestetään arkisin 2-3 kertaa viikossa klo 17-20 / 21  ja mahdollisesti joinakin viikonloppuina klo 10-13 / 10-14. Aikataulu tarkentuu lähempänä kurssin alkua.

Tälle kurssille osallistuaksesi tarvitset vain tietokoneen sekä toimivan internetyhteyden. Opetus toteutetaan vuorovaikutteisen verkkoalustan kautta, joka mahdollistaa kysymisen opettajalta opetuksen aikana.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 650 euroa. Varausmaksun osuus hinnasta on 200 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Tai haluatko kenties lukea lisää valtiotieteellisen ja yhteiskuntatieteellisen pääsykokeista – klikkaa tästä!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
65 ot
Alkaa
12.4.2023
Päättyy
30.5.2023
Kurssin hinta
650€

Varasto loppu

”Opettaja selitti tosi hyvin, miksi tiettyihin tehtäviin kannattaa käyttää vain tietty aika. Hyvään vastaustekniikkaan liittyvä ajanhallinta on asia, jonka ymmärsin kuitenkin käytännössä vasta kun teimme ensimmäisen tehtävän. Teorian lisäksi minua auttoi siis monipuoliset tehtävät ja niistä saatu laadukas palaute. Oli myös tärkeää, että kävimme yhdessä läpi vaikeita asioita. Suuri kiitos tästä loistavalle opettajalle!”

-Emma, Politiikan ja viestinnän kurssilainen keväällä 2022

”Diaesityksistä, harjoitustehtävistä ja luentotallenteista oli paljon apua omassa opiskelussa, ne tukivat hyvin omaa oppimista. Kurssin aikana pääsi käymään asioita läpi ryhmän kanssa, mikä auttoi asioiden sisäistämisessä. Kahootit olivat hyvä tapa keventää omaa mieltä :)”

-Veera, Politiikan ja viestinnän kurssilainen keväällä 2022

”Kurssista oli suurta apua opiskeluuni! Luennot helpottivat asioiden syvällistä ymmärtämistä ja antoivat itsevarmuutta siitä, että olen varmasti ymmärtänyt asiat oikein. Opettajastani huomasi, että hän teki kovaa työtä materiaalien eteen ja diaesitykset olivat hyvin selkeitä. Kurssilla oli myös paljon harjoitustehtäviä, joista suurin osa arvioitiin, mikä oli hyvä oppimisen kannalta. Opettaja oli hyvin motivoiva ja olen iloinen, että osallistuin kurssille!”

-Politiikan ja viestinnän kurssilainen keväällä 2022

”Osaavaa ja hyvin monipuolista opettamista, kurssista oli mielettömästi apua! Kurssilla pääsi keskustelemaan asioista, ja sitä kautta kytkemään teoreettisia kehyksiä nykypäivän tilanteisiin, mikä helpotti asioiden sisäistämistä. Kurssin opetus ylitti odotukseni.”

-Politiikan ja viestinnän kurssilainen keväällä 2022