VAKAVA aineistokoe Online 2023, ryhmä 2

VAKAVA -aineistokokeessa arvioidaan pyrkijän akateemisia opiskeluvalmiuksia, jotka luovat perustan opinnoissa pärjäämiselle. VAKAVA -online kurssillamme opit kaikki olennaiset kokeessa vaadittavat aineiston luku-, käsittely- ja tulkintataidot, tutkimusalan sanaston, ajankäytön sekä vastaustekniikan. Harjoitukset ja harjoituskokeet toteutetaan VAKAVA -pääsykoetta vastaavalla sähköisellä alustalla.

Kaupunki
Kurssin laajuus
38 ot
Alkaa
15.4.2023
Päättyy
25.5.2023
Kurssin hinta
405€
 • Kenelle?

  Kurssi sopii kaikille kasvatustieteen opintoihin hakeville opiskelijoille, jotka tarvitsevat:

  • vahvistusta tieteellisten tekstinkäsittelytaitoihin pärjätäkseen VAKAVA-kokeessa
  • opettajan ja muiden vertaistutukea aihealueiden opiskelussa
  • valmiiksi aikataulutettua opetusta ja harjoittelua.
 • Kurssin sisältö

  1. VAKAVAnetti (käytössä 1.2. alkaen)

  VAKAVAnetti sisältää 5 aineistoharjoitusta, jotka toimivat hyvänä ennakkoharjoitteluna ennen kurssia. Harjoitusten avulla voit testata tämän hetkisiä aineistotaitojasi ja paneutua kurssilla tarkemmin niihin kohtiin, jotka kaipaavat vahvistusta.

  1. VAKAVA-aineistokoekurssin online-opetus ja sähköiset harjoitukset (38 oppituntia)

  Online-kurssilla harjoittelet kokeneen ja asiantuntevan opettajamme ohjauksessa kokeessa vaadittavia aineistokoetaitoja: luku- ja muistiinpanotekniikkaa, erilaisten tekstityyppien hallintaa mm. teoria-, katsaus- ja tutkimusartikkelit, opit tekstien kautta kasvatustieteellistä sanastoa ja tilastollista peruskäsitteistöä, opit taulukoiden ja tutkimustulosten tulkintaa sekä ymmärrät aineistojen sisältöä. Jokaisella kurssikerralla käsitellään uusi aihealue ja tehdään siihen liittyen aineistokoeharjoituksia. Harjoitukset ovat sähköisiä. Harjoitusten avulla opit keskeiset aineistokoetaidot, opit vastaamaan erilaisiin kysymystyyppeihin ja harjoittelet ajankäyttöä.

  VAKAVA -online opetus järjestetään etäopetuksena Teams -verkkoalustalla. Osallistut opetukseen suorassa lähetyksessä ja voit esittää opettajalle kysymyksiä mikrofonin tai chatin kautta.

  Lähetyksestä ei jää tallennetta katsottavaksi, joten on tärkeää osallistua jokaiselle kurssikerralle. Jos et pääse osallistumaan kaikille kerroille, voit katsoa vastaavan kokonaisuuden ja tehdä harjoitukset itsenäisesti VAKAVA Kotikurssilta.

  1. Kotikurssin opetusvideot (käytössä 1.4. alkaen)

  Saat käyttöösi Kotikurssin opetusvideot, joilla käydään läpi samat aihealueet kuin omalla kurssillasi. Videot tarjoavat mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useampaan kertaan.

  1. Harjoituspääsykokeet 

  Kurssiin kuuluu kaksi sähköistä harjoituspääsykoetta. Kokeiden avulla harjoittelet koetilanteen ja ajankäytön hallintaa.

  1. Tutorointi 

  Kurssilla on mukana alaa opiskeleva tutor, joka motivoi ja antaa tärkeitä ja omakohtaisia neuvoja valmistautumisen tueksi sekä koetilannetta varten. Myös tutorkerrat järjestetään Teamsissa.

 • Ajankohta

  15.4.-25.5.2023 välisenä aikana yhteensä seitsemän kurssikertaa. Opetusta on viikonloppuisin la/su klo 10-15 ja arki-iltaisin klo 16.30/17-20.30.

  Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, aikataulun, materiaalit ja Kotikurssin opetusvideot. Tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Tarkka aikataulu ja kurssikäytännöt lisätään Moodleen noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

  HUOM! Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 • Maksutiedot ja alennukset

   Kurssin hinta on 405 euroa. Varausmaksun osuus hinnasta on 140 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa opiskelupaikkaa, voit seuraavana vuonna osallistua vastaavalle valmennuskurssille puoleen hintaan.

”Opettaja oli asiallinen ja samassa myös hyvin rento. Fiilis oli aina kun tuli luennolle että täällä on hyvä oppimisympäristö sekä hyvä opettaja. Myös tyhmät kysymykset otettiin vastaan, mikä on tietenkin eriarvoisen tärkeää, ja niihin sai myös aina loistavat vastaukset. Nyt ymmärrän kun kylillä puhutaan tästä opetuksesta.”

– VAKAVA ONLINE 2022 kurssilainen

”Opettajalla hyvä asiantuntijuus, aktiivisuus, paljon tietoa asiasta, hyvät ja selkeät diat ja hyvä motivoija 🙂 ”

– VAKAVA ONLINE 2022 kurssilainen

”Selkeät tunnit, kysymyksiin kattavat ja hyvin selitetyt vastaukset, sopivat tauotukset, että keskittyminen pysyi hyvänä koko tunnin ajan.”

– VAKAVA ONLINE 2022 kurssilainen

”Opettajalta sai hyviä vastauksia ja vinkkejä kaikkiin kysymyksiin. Oli kiva kun sai opettajan puhelinnumeron, että pystyi laittamaan viestiä myös kurssikertojen ulkopuolella jos jokin asia mietitytti.”

– VAKAVA ONLINE 2022 kurssilainen